Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 3
aelita spune:
Florentina,La multi ani !! a fost ziua ta ieri,nu??
merge cu crema de galbenele.bubitele sunt normale,trec de la sine,dar e buna o crema de hidratare,sa nu se usuce pielea unde ies bubitele.
dar la pliuri ,gat,gusha,trebuie sa ai grija ca daca e unsuroasa crema,ramane pielea unsa si se poate irita,freca,inrosi...prin pliuri mai bine uscat.
eladea2005 spune:
na...Filip a dormit 3 ore...s-a trezit flamaaaaaaand, de zici ca n-a mancat o luna...a papat bne de la un san...celalalt nu i l-am mai dat...deocmadata... cum povesteste nevoie mare si rade cu gura pana la urechi
chestia e ca laptic eu am, daca papa la cel putin 2 ore...ca daca sta non stop la san de unde sa am???
o fi lenes, ce sa zic...mai si adoarme cateodata la san, e drept....ufff, cel putin nu mai sunt asa stresata ca la Eric...in plus Filip a luat bine in greutate si e mare, nu ma stresez cu asta...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Florentina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita Florentina,La multi ani !! a fost ziua ta ieri,nu?? merge cu crema de galbenele.bubitele sunt normale,trec de la sine,dar e buna o crema de hidratare,sa nu se usuce pielea unde ies bubitele. dar la pliuri ,gat,gusha,trebuie sa ai grija ca daca e unsuroasa crema,ramane pielea unsa si se poate irita,freca,inrosi...prin pliuri mai bine uscat. Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
Multumesc pentru raspuns si urare Aelita... Asa e a fost ziua mea ieri, nu ma cheama Maria, dar am sarbatorit si noi cei 23 de ani... Merci inca o data. Pup
rodyka spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Oare are ceva daca mandra mea se uita la tv? Ca o tin pe canapea in living si vad ca o atrag imaginile |
cred ca poti sa-i pui bebe tv, are si o muzica adecvata...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
mirela2 spune:
fetelor hai sa ma laud si eu cu puii mei, ce, numai voi...
http://www.youtube.com/watch?v=aO5GbLTXTdo
http://www.youtube.com/watch?v=xSX9IrfDgpg
2 filmulete cu mormolocii mei
+20 si mami de Vlad (12.12.1999)
rodyka spune:
citat din mesajul lui mirela2 fetelor hai sa ma laud si eu cu puii mei, ce, numai voi... http://www.youtube.com/watch?v=aO5GbLTXTdo http://www.youtube.com/watch?v=xSX9IrfDgpg 2 filmulete cu mormolocii mei |
Doamneee, Mirelaaa, ce-am vazuuuut!!! mi s-au umplut ochii de lacrimi de bucurie! sa te bucuri de ei si sa ai grija de tine!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
mirela2 spune:
rodika
am zis sa va arat si eu puii mei
voi toate aveti niste puiuti minunati
+20 si mami de Vlad (12.12.1999)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui sorina_goga mya85 mie doftorita mi-a prescris Cerazette. Cica sunt singurele anticonceptionale care se pot lua cat alaptezi. Eu am inceput sa iau, nu trebuie sa astepti sa vina menstruatia. PS: mi-a prescris si niste ovule (feminella Hyalosoft) ca sa fie mai soft reinceperea activitatilor si chiar si-au facut treaba mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010 |
si mie tot cezarette
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
crispro spune:
La multi ani si din partea mea sarbatoritilor de azi!
Mirela, bebeii jucausi. Sunt minunati!
Io is toata un plans azi. Am dus-o pe mama la aeroport... Mai vine peste un an... Si sora-mea e plecata, nu am vazut-o de un an... Am ramas solo... In tara am doar neamurile sotului, is de treaba parintii lui, si sora-sa cu familia ei, dar tot nu-s ai mei... Iar la anul cand vine mama bebelu deja umbla, e marisor, si mama a pierdut multe momente importante. O sa le inregistrez eu, sa le vada ulterior, dar nu e la fel... Ce sa-i faci, asa e viata... Acum o apreciez mult mai mult pe mama...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)