Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
racusor2010 spune:
neata
ehehe, de la 7 jumate am facut ochi, dar am ras cu mami si tati pana acum
si acum mai trage un pui de somn la mami in brate, sper sa nu apara ariciul cel rau in patut, sa merg si eu sa pap, sa produc laptic
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
azi dimineata aveam 56.8, am scazut sub 57 mai am 3.8 kile de dat jos
planul e pana la Craciun...si luna asta sa ajung la 56 fix
spirulina asta chiar e buna ca eu zilele astea am mancat numa dulciuri si chestii calorice plus jumate de bere
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
la multe lunite Andrei de imaya!
la multi ani georgia!!! multa sanatate, fericire si o viata plina de iubire!!
9 iunie 2010
crispro spune:
Ne-am trezit si noi. Copilul sta cuminte in fisher, asa ca am apucat si io sa matur si sa spal 2 vase, mi-am baut cafeaua...
Aseara l-am adormit in patut. L-am pus acolo somnoros, dar nu adormit... Si tot i-am povestit, si l-am tinut de manuta, si i-am dat suzeta, sa il invat sa adoarma acolo singurel... A adormit in 2 ore jumate, desi era rupt de somn. Mai atipea, se trezea si iar se maraia... Pe cand a adormit era deja ora mesei, din nou... Asa ca in scurt timp s-a trezit iar pt papa... Oricum continui sa il invat acolo, sa vedem ce iese...
Racusor, am vazut poozele- e tare scump Andrei, tortul imi place tare mult, si tu ai aratat minunat! Si pozele frumoase, si parintii, si nasii, dar Andrei ii intrece pe toti!!!
Giorgia, ce printesa ai!!! SUperba!
L-am vazut si pe puiul Florentinei, un dulce! E asa scump si cumintel, mai putin la baita, vad ca nu ii place...
Merg un pic la bebe, ca incepe sa se maraie...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 la multe lunite Andrei de imaya! la multi ani georgia!!! multa sanatate, fericire si o viata plina de iubire!! mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Si din partea noastra LA MULTI ANI !
Buna dimineata familie de racusorffffff.frumoase pozele,sunteti fffff frumosi amindoi
fetele,si voua v-a spus pediatrul sa aruncati vigantolul dupa 30 zile de la deschidere?
Oana,eladea, cum purtati voi copii in sling, burta pe burta sau culcat?si cum va priveste lumea curioasa
o zi frumoasa si cu soare!
Rodi,cum te mai simti?
nela,multumim de cafea si micul dejun,fetele care alaptati,voi beti cafea fara cofeina?
georgia,fff frumoasa bebelina ta
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
mirela2 spune:
neata
ooana, mateut are niste ochisori o sa rupa niste inimi
racusor andrei e numai un zambet si tu ai aratat tare chic cu salul acela
si eu am o pasine pt saluri si esarfe
fetelor pupici
+20 si mami de Vlad (12.12.1999)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui ooana Eladea ce saltea de activitati aveti? Pe noi ne tot intreaba lumea ce cadouri sa ne ia si vreau o salteluta…dar de care e mai buna? …si sa stii ca bebe scoate si ce nu reusesti tu cu mana sau pompa…asa ca baga pompa dupa fiecare supt sis a vezi ca va creste cantitatea Oana mamica lui Matei 08.07.2010 Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
oana, avem de la TINY LOVE, Kick and Play...nu prea exista saltea mai buna sau mai proasta..ideea e ca toate sunt cu jucarele care suna, canta,fosnesc, pe care copilasii le pot lovi si asta e tot ce conteaza...
mersi de sfat..o sa fac si asta..
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
katalina spune:
Oare Carmen ce mai face,nu a mai dat nici un semn...
beluistef,larissa,puiutz,creatza,cristina serban
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
crispro spune:
La multi ani Giorgia!!! Sa fii sanatoasa si iubita si fericita!!!
Katalina, da si noi aruncam Vigantolul la 30 zile. Sunt care zic ca in 2 sapt isi pierde proprietatile...
Cafea eu beau cu cofeina, dar e 3 in1, adica o lalaita... Si beau zilnic... Daca tot nu beau cola...
NU MAI AVEM COLICI DELOC!!!! Sunt foarte fericita. Ii mai dau totusi cand imi amintesc bonisan, cam de 2 ori pe zi, maxim... Doamne ajuta sa nu mai revina!!!
Si io am sling, dar nu ma descurc... Drept e ca inca nici nu am prea iesit asa la plimbarica... Nici cu hamul nu l-am dus... Dar incepem cat de curand.
Nela, ce de bunatati la micul dejun...
Oana, e scump foc Matei. Intr-adevar, are niste ochi
Rodi, sper ca esti bine!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 mamici dragute, ati vazut pozele cu pisoiul? am trimis invitatie pe mail mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
v-am admirat de dimineata...sunteti niste frumosi... am alsat si comentarii..
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...