Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

iuiiii Racusor cum nu ii mai sunt bune de 3 luni? eu tocmai ce am comandat toate hainutele de 3-6 luni

aici sunt poze cu Matei din luna a 2-a http://picasaweb.google.com/107435487701279879441/A2ALunaAugust2010?authkey=Gv1sRgCO2qj7qAsL-9JQ#

Rody mergi la medic ca asa e cel mai bine

fug sa vad pozele de la botezuri

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

iuiiii Racusor cum nu ii mai sunt bune de 3 luni? eu tocmai ce am comandat toate hainutele de 3-6 luni

aici sunt poze cu Matei din luna a 2-a http://picasaweb.google.com/107435487701279879441/A2ALunaAugust2010?authkey=Gv1sRgCO2qj7qAsL-9JQ#

Noi 2...si Matei

pai e foarte bine...ca nu ii mai vin hainutele de 0-3 luni. si eu tot de 3-6 luni am comandat!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:

Noi 2...si Matei

pai e foarte bine...ca nu ii mai vin hainutele de 0-3 luni. si eu tot de 3-6 luni am comandat!

9 iunie 2010

ai dreptate, ma prostesc de tot ...asa e, e foarte bine...eu in capul meu ma gandesem la cele de 3-6 luni

am vazut pozele sunt superbe...maine le si comentez acum fug la somnic

O NOAPTE USOARA SI CU PUTINE TREZIRI

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Fetelor, ma simt asa vinovata acum....nu am cuvinte sa va spun....mai ales ca i-am dat o singura lingurita de suc de piersici....

nu cred ca ii mai dau nimic....sincer.....si nici masa de noapte nu cred ca o scot......

Ramona ,mamica scumpei mele Sabina Maria (18.07.2010)

si noi cand am fost la medicul de familie sa facem vaccinul de 2 luni asa ne-a spus si noua ca de acum sa-i dam suc de fructe (mar, morcov, citrice) ....binenteles ca n-am ascultat-o.

La inceputul acestei saptamani am fost iar la dr ca Raducu mi s-a parut un pic ragusit si binenteles ca ne-a intrebat daca ii dau suculet, i-am spus ca nu am inceput si a incercat sa ma convinga sa-i dau, la fel cu vit C, etc (eu oricum ii dau 5 pic/zi de vit C)

Dr pediatru mi-a spus ca de cel mai devreme ar fi la 4 luni sa incep diversificare (am vb despre asta f putin si cand avea Radu o luna si nu ma interesea acest aspect la momentul respectiv), dar este in functie de bebe, de cum ia in greutate, s.a.m.d.....tb sa ajungem la el sa ne sfatuiasca ca sa stiu exact can cand incepem.

Aseara am citit pe net si in multe articole am gasit ca se poate da suc de fructe incepand cu a II a luna si din cauza asta am lansat acest subiect si aici.

Aelita, nu-s suparata deloc. Iti multumesc pt sfaturile pretioase pe care mi le dai!

Parerea mea este ca copilul e cel mai bun dr si el imi va "spune" cand nu se mai satura si sa-i bag o masa cu suculet si alte minuni. II multumesc lui DD ca am avut lapte pana acum si sper ca pana la 4 luni sa mai am, ca de acum in colo nu i-as mai bag lapte praf ci poate o masa de fructe.

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, daca e si febra nu e bine... Mai bine du-te la spital acum, mai ales ca si alaptezi... Sa nu fie maine mai rau. sa treaca cat mai repede, sa te simti bine.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

asa stiam si eu, ca nu e bine sa ai febra atat timp cat alaptezi. Pune-ti in picioare niste ciorapi inmuiati in otet, dar mai intai ar merge o baie fierbinte cu sare, tot la picioare.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:

Noi 2...si Matei

9 iunie 2010

ai dreptate, ma prostesc de tot ...asa e, e foarte bine...eu in capul meu ma gandesem la cele de 3-6 luni

am vazut pozele sunt superbe...maine le si comentez acum fug la somnic

O NOAPTE USOARA SI CU PUTINE TREZIRI

Noi 2...si Matei

foarte dulce Matei noapte buna! si eu ar trebui, dar am luat spirulina pe la 5, am si dormit jumate de ora si acum ioc somn

si puiul meu cuminte a adormit pe la 10 jumate, imediat dupa ce a papat, fara pic de maraiala

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Am pus cateva poze de la botez...mai pun maine mai multe

http://picasaweb.google.com/geo.mun.1985/BotezAntonia?authkey=Gv1sRgCPCFnpW-v7nhBw#

Rody ma bucur ca esti mai bine

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Ai o printesa tare frumoasa! Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Racusor vazut pozele!!! Ce dragut e Andrei si mami la fel!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Neata! Eu m-am trezit prima azi? Daca-i asa va invit la o cafeluta cu lapte, branzica, oua fierte, dulceata de capsuni facuta de mine.
Rody imi pare rau ca esti bolnavioara totusi du-te la doctor ca e mai bine. Sanatate multa si pupici sa treaca
Crissy tare de tot filmuletul.
La Hunedoara a iesit soarele si mai tarziu mergem la plimbare, ne oprim in parc, facem ceva cumparaturi...
O zi faina va doresc si distractie placuta celor care au astazi botezul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Plimbāndu-se printr-un bālci, un barbat ajunge la cortul unei ghicitoare. Gāndindu-se ca; se va amuza bine, omul intra; īn cort si se aseaza.
- Vaz ca esti tatal a doi copii, spune ghicitoarea, privind īn globul de cristal.
- Asta s-o crezi tu, replia rāzānd barbatul. Sunt tatal a trei copii !
- Asta s-o crezi tu!, zice ghicitoarea.

Lepadarea de Satana
Un om se duce sa se spovedeasca. Popa il intreaba:
- Ai facut pacate? Te lepezi de Satana?
- M-as lepada parinte, dar am 5 copii cu ea !

Mergi la inceput