Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

oana, eu de la asda si next am luat

de la next salopetele de dormit, geaca de iarna, blugi, un hanorac si un set de 3 bluzite

iar de la asda tot felul de maruntisuri de 80 de lire

dar sunt cam suparata pe ana, i-am zis clar ca le vreau saptamana asta...si dupa o saptamana imi trimite mail ca ajung luni - marti

asa m-am suparat maine tre sa merg sa ii iau un hanorac cu gluga ca ala de 3 luni de la asda ii e mic deja

am noroc ca salopete de 3 luni am de la mothercare si sunt bune pana la 6.5 kg

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

mamici dragute, ati vazut pozele cu pisoiul? am trimis invitatie pe mail

9 iunie 2010

Mergi la inceput

rodi mai bine mergi la dr, sa nu fie ceva grav
ii explici ca alaptezi si sa iti dea ceva compatibil, daca se poate...mai bine o mamica sanatoasa care sa o ingrijeasca, cu sau fara laptic, decat o mamica bolnava...oricum lapticul nu e la fel de mult daca te simti rau

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna seara mamici si delfinasi...am revenit si noi acasa...asa de bine ce a fost la mama ca parca m/as duce iar...mi/a prins tare bine mini vacanta asta...m/am relaxat si am forte noi

Racusor am vazut pozele....Andrei e un scump...iar tu arati f.bine

Am primit si noi pozele de la botez...maine sper sa reusesc sa vi le arat...am adormit printesa,am papat 2 felii de pepene si fug si eu in pat...va urez n.buna

Rodik sper sa nu fie nimic grav si sa iti revii cat mai repede

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

racusor multumesc!!!

mamica fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

multumesc fetelor , e asa bine sa va stiu alaturi...

sotul mi-a luat-o pe isa la plimbare, dupa ce s-a asigurat ca am luat paracetamol si m-a pus la somnic , maria era la o prietena... si chiar am dormit vreo 2 ore, m-am trezit toata uda (normal, cu 2 paturi pe mine). mi-am sunat familionul sa vina acasa ca sigur isa o sa vrea sa pape. surpriza: tati i-a pregatit o sticluta de LP ptr "excursia" cu caruciorul... dar de papat isa a papat acum, cum a intrat in casa, de parca se bucura ca ma vede iar...

si eu m-am bagat in dus... apoi am dat gata un pachet de biscuiti... ca altceva nu-mi trebuie. febra nu mai am, Doamne-ajuta sa fi fost ceva trecator...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Am pus cateva poze de la botez...mai pun maine mai multe

http://picasaweb.google.com/geo.mun.1985/BotezAntonia?authkey=Gv1sRgCPCFnpW-v7nhBw#

Rody ma bucur ca esti mai bine

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

branza proaspata de vaci o poti face singura inainte cu 5 min de a manca.

din lapte pasteurizat?! ce iese? unde gasesc o vaca, sau o ferma, sau macar laptele "natural"?

Pai mai degraba din lapte pasteurizat decat sa fierbi la el jumatate de ora sa distrugem toate bacteriile.

Braza proaspata de vaca se face f usor! Se pune un litru de laptele la fiert cu 8 pastile de calciu lactic. Se brazeste si se strecoara intr-o sita cu tifon dupa care se lasa la scurs.

sper ca am explicat bine

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

oana, eu de la asda si next am luat

de la next salopetele de dormit, geaca de iarna, blugi, un hanorac si un set de 3 bluzite

iar de la asda tot felul de maruntisuri de 80 de lire

dar sunt cam suparata pe ana, i-am zis clar ca le vreau saptamana asta...si dupa o saptamana imi trimite mail ca ajung luni - marti

asa m-am suparat maine tre sa merg sa ii iau un hanorac cu gluga ca ala de 3 luni de la asda ii e mic deja

am noroc ca salopete de 3 luni am de la mothercare si sunt bune pana la 6.5 kg

9 iunie 2010

eu am comandat o gramada de la Asda, Next si Mothercare...de iarna, treninguri, salopete, geaca groasa...97 lire ...acu sa vedem cate gaseste
mi-a scris ca maine merge sa vada ce este si ca daca nu gaseste oricum pana miercuri gasim o varianta...nu am inteles ce e miercuri, poate atunci trimite pachetul?

voi cand veniti la Sighisoara? nu e foarte frig nu te speria, desi fata de Bcuresti clar e mai racoare...

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Dragaica, dar ce au merele rase si sucul de mere?

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

A zis ca provoaca aciditate, pana la 6 luni cica e prea sensibil stomacelul lor.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput