Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Florentina, fara zahar pana la 1 an (sau cat de mult poti). Ideea e ca bb nu cunoaste gusturi.

Ceiut eu ii fac din anason si fenicul, pun 5-6 fructe la 100 ml apa si ii dau cu lingurita (sa se obisnuiasca cu gustul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

rodi, imi pare rau de tine...sigur e stomacul??? ca asa m-a luat si pe mine durerea crunta o data, apoi in fiecare saptamana pana am mers la medic la eco... si cand colo durerile erau de la pietrele de la colecist... era o durere f puternica, abia respiram, ma durea pana in spate...

, ai grija de tine...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

rodi, imi pare rau de tine...sigur e stomacul??? ca asa m-a luat si pe mine durerea crunta o data, apoi in fiecare saptamana pana am mers la medic la eco... si cand colo durerile erau de la pietrele de la colecist... era o durere f puternica, abia respiram, ma durea pana in spate...

, ai grija de tine...

si mai am si febra, 38.3... si ma ia cate-un frig de-mi clantane dintii...
daca nu ma lasa, maine merg la spital la urgenta... brrr...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

salutare delfinariu!! va rog ajutati-ma cu un sfat ca doctora mea e plecata din tara si nush ce sa fac. sotul e bocna de racit de vreo 4 zile si am observat ca de ieri si Andrei e un pic mucios. nu are febra si nici rosu in gat. ce as putea sa-i dau sa nu se agraveze treaba?

mamica fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Dragaica,la cit mai multe lunite !!!!sa fiti sanatosi,deci asa,fiecare cu tzitzi a lui,si Denisa la fel,

Fetele ,al meu copil mijlociu ,oricit incerc sa-l impplic si pe el la ingrijirea lui bebe,mai stau cu el,ii mai citesc seara dar fff putin timp din pacate,nu stie cum sa faca zgomotul cel mai mare,si cum sa mai tipe si sa vorbeasca cit de tare poate,nu-i pasa ca bebe doarme,se alinta,se strimba,nu mai pot vorbi serios cu el,vrea atentie,Ma asteptam la acest comportament,dar nu stiu cum sa mai reactionez,desi e baietel mare.Uf abia astept sa inceapa gradinita,sa-si revada prietenii,sa aiba o ocupatie in plus.Gata,m-am plins si eu de ceva...

Ramo,draga mea, sunt sigura ca dr se apropie de pensie,au dreptate fetele,poate gasesti un dr mai tinar.

Despre noi,tot in luna de miere suntem,savurez orice clipa cu bebe.,il pup tot tot,il iubesc,il filmez toata ziua,si ma gindesc ca alt bebe nu mai vad eu.GATA

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

catalina..aha..deci si voi aveti parte de comportament modificat :)nu prea ai ce sa faci..noi am cam ajuns la limita cu nervii, dar iaca de luni incepe gradinita si la noi si sper sa rasuflu si eu si sa ma bucur de bebelusul asta mic si scump.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Ne-a sosit si noua www.strollers.ro/Leagane/InGenuity-Portable-Swing_codeBS-6932.aspx" target="_blank">jucaria

O montam sa vedem daca-i place soricelului meu.

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Mirela ti-am vazut puiutii

Eladea ce saltea de activitati aveti? Pe noi ne tot intreaba lumea ce cadouri sa ne ia si vreau o salteluta…dar de care e mai buna?
…si sa stii ca bebe scoate si ce nu reusesti tu cu mana sau pompa…asa ca baga pompa dupa fiecare supt sis a vezi ca va creste cantitatea

Bumblebee eu nu mai suport nici mirosul de ceai…acum am trecut la bere FA

Racusor azi am primit e-mail de la Ana, nu a mai gasit ce vroiam eu…acum fac alta listuta sa ii trimit, de data asta am ales o gramada ca cine stie ce gaseste... si sa vezi ca o sa mi el gaseasca acu pe toate
Tu de unde ai comandat…eu alesesem de la Asda

Crissy am vazut pozele

Michelle taietura/cicatricea are 10 cm si e ca o liniuta subtire rosie acum

Victo eu cu spray am scapat de furnicile care aparusera in balcon

Nu am nici eu cantar…desi cateodata parca mi-as dori

Btz_ovi La multi ani! Pentru azi…si o zi frumoasa maine!

Creatza asa e si al meu…de mult nu ii mai tin capul si are o energie debordanta...si azi cand am fost la medic ne-a zis ca o sa avem mult de lucru la cat de activ e Matei...si asta mai ales cand o sa inceapa sa mearga

Dragaica, sa cresteti mari!

Katalina sa ne spui cum ii place place la bb Victor noua jucarie

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, daca e si febra nu e bine... Mai bine du-te la spital acum, mai ales ca si alaptezi... Sa nu fie maine mai rau. sa treaca cat mai repede, sa te simti bine.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

salutare delfinariu!! va rog ajutati-ma cu un sfat ca doctora mea e plecata din tara si nush ce sa fac. sotul e bocna de racit de vreo 4 zile si am observat ca de ieri si Andrei e un pic mucios. nu are febra si nici rosu in gat. ce as putea sa-i dau sa nu se agraveze treaba?

mamica fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)

un capacel de oscilococcinum in prima zi de 3 ori pe zi
apoi pana la 7 zile 1 capacel pe zi

si pentru mucusori sinupret - 5 pic / 3 ori [pe zi

sunt naturale, astea ne-a dat noua pediatra cand era fonfanit de las AC

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput