Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
bumblebee spune:
LMA Btz! Sanatate si multa armonie in familie! Iar micului crestin o viata binecuvantata si plina de realizari!
Ramo, fetele au punctat f bine... Nu vreau sa fiu sila, dar nu se poate sa schimbi medicul? O fi pe LP si trebuie sa fiti mai atenti cu greutatea, dar hai sa fim seriosi, sa scoti masa de noapte? Cu riscul de a ma repeta, asta cu ceaiul e ca sa pacalim stomacelul, doar eu mai beam apa cand mi-era foame... dar eu am cam trecut de crestere. cat despre citrice, no comment, racusorul a spus deja...
Pareri pro si contra vor fi mereu, dar parca are numai 2 lunite, e mica mititica . Ana Culcer spunea ca diversificarea si in cazul celor hrniti mixt sau artificial tot la 6 luni trebuie sa inceapa.
Scuze ca am mai pus si eu paie pe foc
Eu sanii mi-i mai dau si acum cu Neoclin, de spalat ii spal doar cu apa calda (cu exceptia bailor) si din cate mi-a spus o asistenta, laptele e cel mai bun pt ragade, dar pe sanul curat (nu dati cu rosii, asa m-a invatat) ca si saliva lor ar adanci ranile . In orice caz, mamelonul meu stang, ma apuca plasul, parca a tras cu dintii de el, sa vedeti cum isi trage capul pe spate cand mananca. L-as filma, daca n-ar durea cand da cu picioarel in operatie si n-ar durea sanii as rade tare tare, leutul nevosel a lu' mama!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
http://picasaweb.google.com/105983476653273704176/DropBox?authkey=Gv1sRgCIDxyIOkx-zrPw#
bumblebee spune:
Michele, azi cand mi-am scos plodul la plimbare, la 13 grade, l-am imbracat intr-o salopetica de casa si l-am pus int-un sac de toamna asa, ca o paturica, dar nu groasa, aa, si fes. Al meu are mainile reci si in casa, deci nu e f relevant in cazul nostru. Eu nu incerc sa fortez nik, doar incerc, si la prima tuse mai serioasa mai punem o ceva pe noi , dar nu cred
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
http://picasaweb.google.com/105983476653273704176/DropBox?authkey=Gv1sRgCIDxyIOkx-zrPw#
maurice spune:
michelle e o dunga lunga, roz, nu m-am dat cu unguent Contractubex pt ca am fost la un dermatolog care imi urmereste evolutia alunitelor de pe corp si s-a uitat si la operatie si mi-a zis sa nu ma dau cu contractubex ca nu e cazul, asta e buna la operatie iesite in relief. Eu sa ma dau cu bepanten sau cu ce o dau pe Sara la fundulet, asa m-a sfatuit, ca sa fie supla zona.
Si ma mai dau cu un gel de aloe vera.
otilia nici eu nu verific cat mananca Sara, ii dau san cand cere, ziua des, adica la 2 ore, sau 3, am incercat sa ascult moasa care zice ca trebuie sa aibe minim 8 mese/zi;
o cantaresc o data pe saptamana cand imi aduce aminte moasa, a luat un minim in greutate, cam 6-700 grame intr-o luna.
crissymultumesc pentru modificari!
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danuta-bel
Eu aici gasesc la rusi branzica proaspata de vaci. Voi nu aveti pe acolo magazine de rusi sau polonezi? |
nu sunt, si cele doua magazine romanesti care erau pana anul trecut s-au inchis...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Florentina_C spune:
Salutare si de la noi...Va citesc mereu, invat de la voi, dar uneori prefer sa nu intervin pentru ca nu prea stiu sa dau sfaturi, inca sunt in perioada in care primesc sfaturi...de, asa e la inceput pt o mamica la primul bebe...
Despre noi....pai... suntem bine acum, ne-a mai trecut roseata de pe corp pt ca mami a tratat-o cu crema de galbenele....ieri ne-a cazut buricul (si apropo de asta, e bine sa ii dau acum cu baneocin pudra, dupa ce il curat cu spirt????)...
Am reusit sa pun si cateva poze in albumul de pe delfinasi.2010.
Va pe toate cu drag.
crissy77 spune:
btz, petrecere frumoasa si la cat mai multi ani fericiti impreuna.
ramo, iubita, daca te consoleaza cu ceva... si noi tot pe LP exclusiv. La Elise si mie mi-a recomandat pediatru sa-i dau suc de portocale de la 6 sapt. Eu i-am dat dar de la 4 luni si am inceput intai cu suc de morcov (morcovul crud inmoaie kk, cel fiert e pt diaree), apoi de mar si pe urma portocala. Ai grija cu portocala, parerea mea (ca si a altor fete) e sa mai astepti ca portocala e f acida si-i strici stomacelul. Daca tot vrei sa incep cu sucuri, da-i de morcov.
Dragaica, dar ce au merele rase si sucul de mere?
rodyka, mi-ai inseninat ziua cu un comment la o poza...
Eu in casa tin 22 grade, cand facem baita dau pe 23 dar simt ca ma sufoc. O imbrac cu body si salopeta/pantalon. Afara... nu prea am iesit ca ploua de vreo cateva zile. Cand nu ploua o scoteam prin gradina cu ce era imbracata in casa dar infofolita intr-o paturica.
Ce ma amuz cand va "vad" ca sunteti panicoase. Sa vedeti cat de usor se creste bb2
crissy77 spune:
criminal video, obligatoriu cu sonor:
http://www.filme-comice.ro/adauga/video/987.html
crissy77 spune:
Florentina, daca nu supureaza nu e necesar. Pt linistea ta mai pune pudra 2-3 zile preventiv, nu are ce sa strice.
Florentina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Florentina, daca nu supureaza nu e necesar. Pt linistea ta mai pune pudra 2-3 zile preventiv, nu are ce sa strice. Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Multumesc, Crissy. Asa o sa fac.
Acum iar vin cu o intrebare: ieri am incercat sa ii dau ceai de colici pt ca bb se strangea de la burtica... Ideea e ca nu am pus zahar deloc. Sa-i pun si zahar???
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 criminal video, obligatoriu cu sonor: http://www.filme-comice.ro/adauga/video/987.html |
si tu mi-ai inseninat ziua,
eu am o durere crunta de stomac de ieri dupa-amiaza, am si o senzatie de voma pana-n gat... ma tot gandesc daca am mancat ceva "ciudat" dar nu, si doar eu ma plang din casa... ma tot trimite sotul la medic, dar ce sa-mi faca?! daca-mi da ceva pilule de luat, ce fac?! pierd si bruma de lapte la limita al isabelei?! asa ca ma mut de pe un pat pe altul, ma tot uit la sticla de bere nedesfacuta si mi se-ntoarce stomacul doar cand ma gandesc c-ar trebui s-o beau , isabela e si ea cam sacaita, doarme doar cu uscatorul sub leagan in timp ce pe mine ma omoara si bazaitul ala continuu... oare m-o fi ajuns oboseala?! ca tot incerc eu sa ma tin mare si tare... pan-oi cadea pe undeva...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)