Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Astazi am implinit si noi o luna

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

FELICITARI! SA FITI SANATOSI!!!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:

FELICITARI! SA FITI SANATOSI!!!

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Multumim

Hei unde-i poza lui Flipi cu clopu, credei c-am uitat

Tu spuneai ca ai luat Osciloccoccinum, m-am trezit cu durere in gat si-mi curge cumplit nasu in rest e ok, nu am febra sau dureri de cap. Mai pot lua si altceva, imi e teama sa nu dau la bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

MICHELLE, EU ITI SPUN PAREREA MEA... EU UNA SUNT FRIGUROASA, LA NOI IN CASA SUNT 23 DE GRADE SI UNEORI PARCA TOT MI-E FRIG... e adevarat ca stam in tricou in casa, imbracati destul de lejer si subtire...

pe Filip il imbrac afara daca e rece (pana in 20 grade sa zicem) cu body,bluzita si ciorapei lungi sau o salopetica din aia intreaga si subtire, si peste ii dau un costumas intreg,gen cosmonaut, mai grosut dar nu de iarna...daca insa bate vantul si e rece, ii pun si paturita sau il bag in sac de dormit ...nu vreau sa ma trezesc cu el bolnav, mi-a ajuns ca a fost racit o data si a fost nasol... mai ales la varsta asta...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:

LA MULTE LUNITE!!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ramo, hai ca e culmea drul tau cu cele 200 gr in plus.
ii dai LP de stii exact cantitatile?
eu nici nu ma gandesc sa ii scot masa de noapte.pai de aia doarme linistit, ca e satul.
asta noapte s-a trezit puiul meu abia la 4, mancase pe la 21. wow..o fi fost si galaforul ala..cert e ca aveam niste sani pietroi si durerosi, abia din unul a mancat, celalalt era mai suportabil, i l-am dat dim la 7..dar acum in restul zilei iar sunt molcuti sanii.
si am renuntat la protectiile de san, vad ca nu mai curg, decat cd alaptez, dar nu intotdeauna.

Aelita, mami..apoi nici ca tine nu e bine. si cum iesi afara din casa dc curg in halul asta?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

da Paula, ii dau LP....ce sa fac? eu ma bucur ca voi mai aveti inca lapte....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Aelita, . Ale mele (mama si sora) sunt in State... Distanta mare, ca de erau prin Europa ar fi venit mai des sau am fi mers noi... Asa, mai asteptam sa creasca piticul nostru, sa il putem duce si pe el...

Ramo, bine ai revenit. De ce trebuie sa scoti masa de noapte si sa o inlocuiesti cu ceai?

Btz, petrecere frumoasa la botez! Si la multi ani pt aniversare!

La multi ani si sarbatoritilor de azi! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

Ma bag la niste poze cu puiul in brate, cum altfel...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Pai mi-a zis ca e mai bine ptr ea sa nu manance noaptea.noi la o masa mancam 110 la 3 ore,ori din punctul lui de vedere asta e prea des,si atunci a zis sa trecem la 120 ml ziua,tot la 3 ore si ultima masa dupa baita la 130 ml, iar noaptea cand cere ceva sa ii dau ceai....aaaa si a mai zis ca avem cu 200 g mai mult decat ar trebui....

si inca ceva: de azi sa incep sa ii dau cate 2 lingurite pe zi de suc de citrice....de asta nu stiu ce sa zic...

ramo suc de citrice? zilnic?? la avrsta asta??? pt ce Doamne iarta-ma??? scuze, dar sunt socata un pic...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

da Andreea....zilnic ne-a zis cate 2 lingurite....sa regleze cachita si sa ii asigure vit.C, ca vine iarna, si are nevoie....
sunt atat de derutata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

dragaica -la multe lunite

ramo iubita, unde ai gasit dr asta? schimba-l mama, ce e asta, are cu 200 gr mai mult? pai noua ce ne zicea, ca am luat 2 kile in 5 saptamani? sa trecem deja la dieta?

pe bune, suc de citrice acum? pai noa pediatrii ne zic sa nu mancam noi citrice ca le face rau la bbi ca sunt acide si tie iti zice sa ii dai?

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

ramo,eu as schimba doctorul :) . Pe de alta parte acum 30 si de ani mama exact dupa pricipiile astea m-a crescut...am supravietuit. Am un prieten(care mi-ar putea fi tata),are 3 fete si mi-a zis ca in principiu copii supravietuiesc celor mai ingrozitoare experimente pe care parintii si doctorii le fac pe ei :). Asta cu sucul de citrice...eu nu i-as da,dara sta e parerea mea. Si mie mi s-a zis sa ii dau suc de lamaie daca sughite dar nu-i dau. Masa de noapte eu sunt de principiul ca bebele si-o scoate singur cand nu mai are nevoie,eu nu l-as forta.
Faza cu 200 de grame in plus pt. mine ar fi argumentul final pt ignorat total doctorul...si probabil schimbat.
Mi-e groaza,trebe sa gasesc si eu pediatru pt asta mic.Sper sa gasesc pe cineva cu viziuni similare cu mine :).
Apropo de imbracat:acum afara sunt 18 grade si adie vantul(usor).Bubu e in carut pe balcon in body cu maneca lunga,pantaloni cu botosi,o bluza(nu foarte groasa pe deasupra)si caciulita(subtire). I-am pus pe picioare o patura subtire de fleece dar si-o da la o parte. Are manutele reci,dar noua ne-a spus neonatoloaga ca asta e normal,sa-l controlam la ceafa si daca e cald acolo e ok. Si e cald. Doarme profund si pare sa se simta bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Sa va zic ceva in legatura cu diversificarea si sucul de fructe.
Pediatrul nostru e o rusoiaca, majoritatea pacientilor sunt romani, ucrainieni, rusi, basarabeni.......in sfarsit din partea nostra de Europa. La ultimul control am intrebat de diversificare mai mult de curiozitate, raspunsul ei a fost urmatorul: " Diversificarea se face de la 6 luni, am sa-ti dau o lista cu cu alimentele permise si o schema cum sa incepi, cum sa introduci cate un aliment nou in fiecare zi, cum sa le combini......da vezi sa nu incepi sa dai la copil suc de mere si mere date pe razatoare cum se facea pe vremuri ca distrugi stomacul copilului".
Asta fara sa zic eu nimic de mere se pare ca ii este foarte bine cunoscuta procedura din batrani
Eu sunt un copil crescut cu suc de portocale si mere rase, la fel si fratele meu si parintii mei nu va spun ce probleme avem cu stomacul, gastrite, ulcere si tot tacamul.
Poate unii au fost mai norocosi si nu au probleme din pacate eu am fost mai sensibila......da ce sa-i faci nu o pot condamna pe mama pe atunci nu era Dr. Google.

Mergi la inceput

Fetelor, ma simt asa vinovata acum....nu am cuvinte sa va spun....mai ales ca i-am dat o singura lingurita de suc de piersici....

nu cred ca ii mai dau nimic....sincer.....si nici masa de noapte nu cred ca o scot......

Mergi la inceput