Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
ramo1901 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Aelita, . Ale mele (mama si sora) sunt in State... Distanta mare, ca de erau prin Europa ar fi venit mai des sau am fi mers noi... Asa, mai asteptam sa creasca piticul nostru, sa il putem duce si pe el... Ramo, bine ai revenit. De ce trebuie sa scoti masa de noapte si sa o inlocuiesti cu ceai? Btz, petrecere frumoasa la botez! Si la multi ani pt aniversare! La multi ani si sarbatoritilor de azi! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi! Ma bag la niste poze cu puiul in brate, cum altfel... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
Pai mi-a zis ca e mai bine ptr ea sa nu manance noaptea.noi la o masa mancam 110 la 3 ore,ori din punctul lui de vedere asta e prea des,si atunci a zis sa trecem la 120 ml ziua,tot la 3 ore si ultima masa dupa baita la 130 ml, iar noaptea cand cere ceva sa ii dau ceai....aaaa si a mai zis ca avem cu 200 g mai mult decat ar trebui....
si inca ceva: de azi sa incep sa ii dau cate 2 lingurite pe zi de suc de citrice....de asta nu stiu ce sa zic...
Victo spune:
michelle, si eu am patit ca am trecut brusc de la 30 d egrade la 15 grade si apoi la 11 si am imbracat copilul gros. dupa ce ne adaptam,. 15 grade, 11 grade ni se va parea ca e cald si probabil nu il vom mai infofoli. dar cum ziceam..si eu eram cu ditai vesta captusita pe mine, asa ca si pe el l-am bagat in patura groasa. si eu nu sunt friguroasa, ca stau iarna la 19-20 grade, fara probleme, dar zic ca schimbarile astea bruste de temperatura ne dau de furca.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
iar daca copilului ii e cald, atunci transpira. deci ii mai dai un rand de haine jos. sau e rosu la fata.
dar eu nu o sa imi tin copilul cu mainile si picioarele sloi, ca gheata, ca sa il calesc.cel putin nu la varsta asta.
asta e bineinteles alegerea mea.
Dragaica spune:
citat din mesajul lui carla_2008 dar la noi fiecare e cu tzatzica lui,stanga a lui Mateo,dreapta a Carlei Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Si la noi la fel, stanga e a lui Seby si dreapta a lui Felix
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Victo spune:
ramo, hai ca e culmea drul tau cu cele 200 gr in plus.
ii dai LP de stii exact cantitatile?
eu nici nu ma gandesc sa ii scot masa de noapte.pai de aia doarme linistit, ca e satul.
asta noapte s-a trezit puiul meu abia la 4, mancase pe la 21. wow..o fi fost si galaforul ala..cert e ca aveam niste sani pietroi si durerosi, abia din unul a mancat, celalalt era mai suportabil, i l-am dat dim la 7..dar acum in restul zilei iar sunt molcuti sanii.
si am renuntat la protectiile de san, vad ca nu mai curg, decat cd alaptez, dar nu intotdeauna.
Aelita, mami..apoi nici ca tine nu e bine. si cum iesi afara din casa dc curg in halul asta?
Dragaica spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Astazi e aniversarea mea si a sotului iar maine avem botezul,asa ca e rost de mare petrecere.Cu sotul voi sarbatori pe silent din pacate ,da nu-i bai. Iar petrecerea de botez va fi simpla:la curte,pe terasa,gratar,muzica,bere,18 persoane in total,ceva simplu,fara prea multe complicatii. Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Felicitari distractie placuta maine
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Astazi e aniversarea mea si a sotului iar maine avem botezul,asa ca e rost de mare petrecere.Cu sotul voi sarbatori pe silent din pacate ,da nu-i bai. Iar petrecerea de botez va fi simpla:la curte,pe terasa,gratar,muzica,bere,18 persoane in total,ceva simplu,fara prea multe complicatii. Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
petrecere frumaosa sa aveti, un mic crestin cumintel si papacios...asteptam pozici...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Eladea tu parca ai avut o anestezie la un tratament si nu ai alaptat cateva ore nu?Sau ma insel?Caci am vb cu doctorita astazi despre extractiile mele si mi-a spus ca desi imi va face anestezie la masele am 2 optiuni: 1.sa storc lapticul si sa-l arunc iar timp de 12h sa-i dau LP 2.pot alapta direct,bebe nu va fi afectat ci doar un pic somnoros. Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
am avut mai mutle anestezii...dar...cele mai multe au fost cu f putin anestezic, mi-a aratat seringa si cat a pus din ea...asa ca am alaptat de cum am ajuns acasa, cam dupa 2ore, 2 ore juma... la o anestezie a folosit toata seringa, asa incat n-am alaptat 4 ore si am aruncat laptele muls cand am ajuns acasa...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Dragaica spune:
Astazi am implinit si noi o luna
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramo1901
Pai mi-a zis ca e mai bine ptr ea sa nu manance noaptea.noi la o masa mancam 110 la 3 ore,ori din punctul lui de vedere asta e prea des,si atunci a zis sa trecem la 120 ml ziua,tot la 3 ore si ultima masa dupa baita la 130 ml, iar noaptea cand cere ceva sa ii dau ceai....aaaa si a mai zis ca avem cu 200 g mai mult decat ar trebui.... si inca ceva: de azi sa incep sa ii dau cate 2 lingurite pe zi de suc de citrice....de asta nu stiu ce sa zic... Ramona ,mamica scumpei mele Sabina Maria (18.07.2010) |
ramo suc de citrice? zilnic?? la avrsta asta??? pt ce Doamne iarta-ma??? scuze, dar sunt socata un pic...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...