Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Astazi e aniversarea mea si a sotului iar maine avem botezul,asa ca e rost de mare petrecere.Cu sotul voi sarbatori pe silent din pacate ,da nu-i bai.
Iar petrecerea de botez va fi simpla:la curte,pe terasa,gratar,muzica,bere,18 persoane in total,ceva simplu,fara prea multe complicatii.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Felicitari!!!sa fiti fericiti !

ma intereseaza si pe mine sa stiu ce se face dupa anestezia de la dentist!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Astazi e aniversarea mea si a sotului iar maine avem botezul,asa ca e rost de mare petrecere

CASA DE PIATRA SI PETRECERE FRUMOASA!!! pica si la noi ceva? macar niste poze dupa...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Helou!
Am o stare Mi-a venit rezultatul la exudatul nazal, pozitiv, of course, cu faimosul stafilococ. Buuun, o sun pe dr, al meu nu stranuta mai mult decat un copil normal, asadar ea ne spune sa-l lasam asa. Pai nu trebuia sa-l lasam asa de prima data???? Mama ei de viata si mama lor de medici... Mi-e asa o ciuda ca m-am luat dupa gura ei si i-am facut tratament mititelului..
Cu unii medici e greu frate... Stiti voi vorba aia: O raceala tratata cu medicamente trece intr-o saptamana, o raceala nebagata-n seama trece in 7 zile...

Cat despre alimentatie, eu mananc cam de toate, nu am papat fasole, mazare, conopida, vinete, fructe gen capsune, zmeura, n-am papat alune, piersici (ma irit mereu cand pap piersici) si ce stiu eu ca mie nu imi fac bine. La el nu am remarcat nicio diferenta in comportament. Mai e o problema, si intestinele lui se obisnuiesc astfel cu mai multe alimente, zic si io

Rody, cand eram eu mica, mama ramanea cu putin lapte in san la ultima masa de seara, si o tineam intr-un urlet. Dr vazand ca luam f bine in greutate nu a recomandat suplimentare cu LP, ci completare cu ceiut, si cam dupa 20 ml de ceiut dormeam dusa pana dimineata. Stiu ca parerile sunt impartite cand vine vorba de ceai, eu spun cum s-a pocedat intr-un caz.
Cu diversificarea eu astept pana la 6 luni, pai de ce trag de tzatzale astea toata ziua?! Ba copil, pompa, iar copil, as bea si apa de la rate numai sa stiu ca ajuta.
Cunosc personal cazuri unde la 6 luni o copila manca ciorba de afumatura, am ramas absolut interzisa, ce poti comenta la de astea.
Btz, in orice caz, nu cred ca are legatura aparitia timpurie a dintilor cu alimentatia, zic si eu, desi nu sunt medic. Sunt cazuri ff rare cand se nasc bb cu dintisori, unora le apar mai tarziu, altora mai devreme, oricum, nu cred ca a influentat prigatul ala cu ceva, ala o sa vada mai tarziu, cand o sa ajunga la maturitate si or sa apara probleme cu stomacul, colonul, ficatul, pancreasul etc. Doamne pazeste-i pe copii mici de mamici inconstiente.
Eu am o buba, stiu ca asta micu o sa aiba aceleasi organe toata viata, eu trebuie sa le pregatesc si sa-l ingrijesc cum pot mai bine.

Azi am stabilit recordul de stat la san 2h, si era nesatul Al meu se bate pt podium la copii putuosi la supt.

Poza aia cu stiuca e mandria lu' tati, am pus-o la semnatura
Aelita, multumim, asa e, radiez, asta micu' inca n-a reusit sa ma scoata din sarite, mi-e drag si ii savurez chiar si tentativele lui de riposta de leut

Crissy, Intr-adevar, mucus am spus, ca niste firicele de mucus (scuzati expresia plastica) Daca nu inceteaza pana luni merg sa duc la copro o proba, alta distractie

Otiliam eu am imprumutat cantar si il cantaresc ca sa nu faca copilul foamea, ca al meu e putoare sef, si daca nu, stau toata ziua la propiu atarnata cu el de san sii tot nu e multumit

Srbatoritilor Sanatate si numai impliniri

Pup iu girls

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
http://picasaweb.google.com/105983476653273704176/DropBox?authkey=Gv1sRgCIDxyIOkx-zrPw#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

branza proaspata de vaci o poti face singura inainte cu 5 min de a manca.

din lapte pasteurizat?! ce iese? unde gasesc o vaca, sau o ferma, sau macar laptele "natural"?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Rody, cand eram eu mica, mama ramanea cu putin lapte in san la ultima masa de seara, si o tineam intr-un urlet. Dr vazand ca luam f bine in greutate nu a recomandat suplimentare cu LP, ci completare cu ceiut, si cam dupa 20 ml de ceiut dormeam dusa pana dimineata. Stiu ca parerile sunt impartite cand vine vorba de ceai, eu spun cum s-a pocedat intr-un caz.

singurul ceai care i l-am dat isabelei a fost cel ptr gaze, DAR... dupa ceai o apuca mai tare foamea, parca ii spala matucele, la 5 min iarasi deschide ciocul sa vina cioara cu viermisorul... si eu ii dadeam cate 50 ml, il bea dintr-o inghititura ca ii place gustul... asa ca dau tare iar cu suplimente, sa iasa lapticul... si cu pompa, asa ii mai dau la cate o masa supliment tot LP. daca ar papa la 3-4 ore si ziua, cred ca as face oarecum fata, dar ba vrea la 5 ore, ba la fiecare ora... ba tocmai am pus pompa si ea vrea papa...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Aelita, . Ale mele (mama si sora) sunt in State... Distanta mare, ca de erau prin Europa ar fi venit mai des sau am fi mers noi... Asa, mai asteptam sa creasca piticul nostru, sa il putem duce si pe el...

Ramo, bine ai revenit. De ce trebuie sa scoti masa de noapte si sa o inlocuiesti cu ceai?

Btz, petrecere frumoasa la botez! Si la multi ani pt aniversare!

La multi ani si sarbatoritilor de azi! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

Ma bag la niste poze cu puiul in brate, cum altfel...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nici eu nu stiu ce sa ma mai fac cu andrei, suge intr-una de dimineata si azi noapte de la 2 tot la 2 ore...sunt rupta de oboseala...

am vrut sa ii dau LP sa se sature sa doarma, dar nu papa i-am facut 30 NAN 1 HA + 30 NAN 1, ca cica ala HA e amar....dar nici nu tine biberonul in gura

offf...in ritmul asta pe mine ma apuca nabadaile, ca nu am timp sa refac lapticul si o sa faca si el foamea

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

raportam un caca cu aspect normal. Oricum decisesem sa nu-i dau nimic decat lapte deocamdata.
Cateodata am senzatia ca sunt prea relaxata, am in jur numai mamici panicate,cu catare,grafice,isi indoapa copii cu picaturi,pastile,homeopate,ii imbraca de-i innebunesc...cel putin asa mi se pare mie.Si calca toate hainele lu bebe...Scuze pt cine face asta,cred ca fiecare face cum vrea(problema mea e cand mi se dau sfaturi pe care nu le cer sau mi se fac diverse criticii mai mult sau mai putin subtile).Plus mama care e vesnic vag nemultumita de ce si cum fac(noroc ca la telefon...si cum nu-i prea dau detalii presupunea ea diverse tampenii).Eu am niste principii mai spartane un pic, si teoria ca atata vreme cat bunicile stau la distanta si mami e relaxata totul o sa fie bine.Daca ar sta vreuna cu mine as avea 3 feluri de mancare si depresie postnatala :)) .Nu zic ca numai eu stiu, accept si parerile altora,doar ca vreau sa decid eu ce si cum fac dupa ce ma informez :).

Dar cateodata am senzatia ca poate nu sunt relaxata ci sunt inconstienta :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

cand am zis de mamicile din jur m-am referit la vecine si prietene,nu la voi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

sanii nu se spala cu apa si sapun decat la dus o data.in rest doar cu apa calduta la fiecare supt,dar eu nu spal chiar dupa fiecare supt ca laptele ramas pe sfarc are si efect cicatrizant pt ragade(eu nu am acum am avut la inceput),si antimicrobian(tot din carti stiu),plus ca am observat ca raman sfarcurile mai moi ,nu uscate ca dupa dus.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput