Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

eu ii scot zilnic din prima zi dupa ce am ajuns acasa.si cam de 2 ori/zi cate 2 ore.Si le place tare,iar cand e frig dorm si mai bine,cate 3-4 ore afara!am un parc mare langa casa asa ca am noroc.

si eu stiu ca stomacelul lor nu e pregatit sa digere prea bine alimente solide pana pe la 6 luni.
iar legat de sucul de fructe am citit in multe locuri ca e total contraindicat pt ca e foarte acid pt stomacelul lor,strica flora intestinala si nici nu contine atatea vitamine si fibre cat pulpa in sine.
nu dati cu parul,eu asa am citit.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
sunt oare eu singura care habar nu am cat papa bb la o masa. La nici un copil nu am stiut. Chiar toata lumea are cantar? Si cand urla ca vrea lapte voi aveti rutina cu cantarul si apoi pus la san?
Si eu sunt curioasa cat s-a ingrasat delfinasa. Ca am trecut la urmatoarea marime de haine si se simte greutatea crescuta.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Nu, nu esti singura!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello gagici.

Noi suntem la bunicii de la Barlad de miercuri si mai stam vreo saptamana si ceva ca imi fac dantura

Sorina poate isi revine vremea asta un pic sa se gaseasca pustii la o plimbarica prin Gradina

Otilia nici eu nu stiu cat mananca al meu la o masa,el oricum inca nu si-a reglat cantitatea.El mananca ca o seniorita :putin si des.Tine domnu la silueta ce mai....

Diversificare.Nici eu nu sunt de acord cu inceperea timpuriei a diversificarii.Ei sunt micuti,stomacelul e inca in formare si ar fi prea de tot sa bagam de devreme sucuri si alte chestii.V-am zis de vecina care de la 2 luni jumatate i-a bagat mar cu biscuite si suc Prigat si acum la 3 luni (implinite astazi) cica deja ii dau dintii??
Oricum asta nu o cred sub nici o forma insa ii baga pe gat diverse alimente celui mic.Si alapteaza

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Astazi e aniversarea mea si a sotului iar maine avem botezul,asa ca e rost de mare petrecere.Cu sotul voi sarbatori pe silent din pacate ,da nu-i bai.
Iar petrecerea de botez va fi simpla:la curte,pe terasa,gratar,muzica,bere,18 persoane in total,ceva simplu,fara prea multe complicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

intru iar rapid...FIlip e pe salteluta de joaca de mai bine de juma de ora, si da din manute in jucariile alea atarnate, care scot diverse sunete...si gangureste la ele, ba chiar ridica vocea si parca striga...e asa haios...

Denisa,am ajuns la concluzia ca si el e puturos...adica se pare ca nu papa tot...si de-aia papa asa des...insa nu mereu...uneori papam si la 3-3 1/2 ore...

nici eu nu sunt de acord cu diversificarea rapida, si maia les la 4 luni!!!!!! no way...nici vorba de ceai sau apa....e o prostie, scuzati-mi parerea...

noi ne cantarim cand si cand...avem cantar dar nu-l folosim prea des...

revin!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Eladea tu parca ai avut o anestezie la un tratament si nu ai alaptat cateva ore nu?Sau ma insel?Caci am vb cu doctorita astazi despre extractiile mele si mi-a spus ca desi imi va face anestezie la masele am 2 optiuni:
1.sa storc lapticul si sa-l arunc iar timp de 12h sa-i dau LP
2.pot alapta direct,bebe nu va fi afectat ci doar un pic somnoros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Aelita, am impresia ca in tarile insorite e o regula sa fie buricul frumos, rotund si tras inauntru. Pur si simplu astia nu dau atentie sau vor sa fie totul cat mai natural. Mie insa mi-ar fi placut sa le puna clestisor steril de plastic pentru ca asa sigur cade mai repede si ramane mult mai frumos. La Elisa am crezut ca am avut ghinion de s-a inchis asa urat dar intre timp am vazut ca mai toti copii au asa aici. Pe ei normal ca nu-i deranjeaza dar eu sunt din aia care vreau sa dansez in disco din buric .
Ah, mai tu esti mai eroina decat mine ca ii ai mai mici si apai tu stiai la ce te bagi cand ai ramas gravida, la mine fuse o surpriza ca eu sunt adepta diferentelor mai maricele intre copii.
Ce mai face Miguel puturosel? Bine ca-i frumos la voi sa se usuce prosoapele si prosopelele repde.

uf,e clar ca acolo nu pun pret pe estetica buricului,sper sa nu le ramana urat fetelor ,pana vor creste sa se faca frumos!
hai ca deocamdata nu sunt eroina,ca a fost tati acasa,doar cateva zile a plecat.o duce pe Sofia dimineata la gradinita,il ia cu el si pe Andres asa ca eu dorm si raman doar cu Miguel.deci am avut destul timp sa ma recuperez.de acum incolo am sa pot cu toti 3.
care 2 zile fu un puturos,iar azi ar suge continuu.daca ieri il pandeam sase trezeasca,azi ar sta numain brate.
azi noapte a supt la 22,si apoi abia la 5 dimineata...dar dupa,din 3 in 3 ore,si-a revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
pai din acelasi motiv unii dintre bbii nostri sunt mai sensibili la alimentatia mamei, ptr ca nu sunt invatati... in momentul in care nu o mai pot alapta pe isabela cel putin jumatate din mese la san, eu trec la diversificare fara regrete si dubii, stiu ca mariei nu i-a facut rau, a crescut mare si sanatoasa... normal ca nu incepi sa-i dai ciorba de fasole cu ciolan afumat din prima , sucuri si fructe, branzica slaba de vaci... aici imi e groaza de diversificare, unde gasesc eu branza proaspata de vaci?!

branza proaspata de vaci o poti face singura inainte cu 5 min de a manca.

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Sorina poate isi revine vremea asta un pic sa se gaseasca pustii la o plimbarica prin Gradina

_

Noi iesim in fiecare seara, chiar si aseara ne-am dus pana in gradina dar nu am coborat din masina ca ploua. Poate azi este mai frumos si tragem si plimbarica.

13 iulie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Astazi e aniversarea mea si a sotului iar maine avem botezul,asa ca e rost de mare petrecere.Cu sotul voi sarbatori pe silent din pacate ,da nu-i bai.
Iar petrecerea de botez va fi simpla:la curte,pe terasa,gratar,muzica,bere,18 persoane in total,ceva simplu,fara prea multe complicatii.

LA MULTI ANI IMPREUNA SI DISTRACTIE PLACUTA MAINE!!!

13 iulie 2010

Mergi la inceput