Clasa a 4 a 2010-2011
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Elena_Dumy spune:
ia uite aici adevarata miscare
va salut fetele !
sunt mama de eleva cls a 4a ,pe multe dintre voi le "cunosc"de la copii de anul 2000,dar daca mai primiti o "ratacita"printre voi,mi-ar parea bine sa vin
fii-mea Adelina azi,adica ieri a implinit 11 ani,nici nu stiu cand a trecut timpul,e un copil bun si ascultator.mai are mofturi si figurele,dar sper sa nu se transforme in ceva mai serios care sa ne dea batai de cap...
e tarziu, revin maine
o noapte linistita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
mnaziua, cam slaba miscarea...
am scapat de`un stres, ionut a luat din concurs la liceul la care-a vrut, cu mentiune, cu 5 puncte deasupra liniei, da` a luat, slava domnului! nu stiu cum o fi in alte parti dar aici e un adevarat maraton cu concursurile astea pe la liceele mai bune, stres mare, bine ca s-au terminat. testul pt limba se da la liceul in cauza, undeva in luna iunie, nu stiu daca are legatura cu ceea ce zici tu, Anuska.
filofteia spune:
Elena bine ai venit printre noi si "La multi ani!" cu intarziere
Carmen felicitari pentru reusita.
Si la noi sunt trei licee care au clase de a V-a, dar inca nu s-au incetatenit ca sa spun asa.
Realizarea noastra este ca a stat o saptamana singur (bona a fost bolnava) asa ca am hotarat de comun acord de la anul sa stea singur acasa. Va ramane tot la scoala din cartier, pentru ca este o scoala suficient de buna pentru dorinta lui de a invata si este foarte aproape de casa (de pe geamul de la unul din dormitoare vad pana in curte
).
I-am dat libertate din ce in ce mai mare la invatat si facut teme si vad ca se descurca.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
asta`i super, felicitari!
Citat: |
citat din mesajul lui filofteia I-am dat libertate din ce in ce mai mare la invatat si facut teme si vad ca se descurca. ![]() |
Elena_Dumy spune:
multumesc Filofteia
vad ca vorbiti despre licee,sau unde continua gimnaziul,dragalasii nostrii copilasi...
noi am optat pt liceul cu program sportiv din cls a 3a,am si fost nevoiti,pt ca ne mutaseram in apropiere si aveam de gand totodata din cls a 5a.
acomodarea s-a facut ft repede,mai multe griji ne-am facut noi adultii
vad ca se descurca,desi mie mi se pare ca ar fi mult pt ea,de 3 ori pe sapt pleaca la 10 si vine la 4 dupa amiaza...
deocamdata nu se plange inseamna ca noi imbatranim
filofteia spune:
Citat: |
asta`i super, felicitari! |
Carmen
![](pupic.gif)
![](punk.gif)
Elena inteleg ca face sport de performanta... mi se pare greu, dar daca ea nu se plange inseamna ca-i place.
![](floare.gif)
Elena_Dumy spune:
Filofteia,cine vrea si poate face performanta ,nu cred ca fiimea va ajunge sa faca ,e mai comoda din fire,ii place nu zic nu,dar nu exceleaza...
sa nu se inteleaga gresit,nu sta atatea ore la antrenament,numai o ora jumate,apoi orele de scoala
Elena_Dumy spune:
in completare...
ea ar vrea sa faca performanta,noi la fel dar asta a fost concluzia noastra dupa o perioada buna de antrenamente..
antrenoarea spune ca ne grabim cu concluziile...mai vedem
Fania spune:
Fetelor dar ce liniste s-a lasat.
Cum sunt absolventii de clasa a 4-a?
Ce faceti in vacanta?
Ne asteapta un an greu insa ne bucuram de vacanta la greu!!!
Voi?