Ce gatim azi (76)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

scoici saganaki.
Minunate!
luat la masa de prinz cel putin 500 gr in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

peste prajit cu mujdei si cu mamaliguta
salam de biscuiti
alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui NinaR

Tigaie picanta
Tiramisu

Descrii te rog Tigaie picanta? Detaliat chiar

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mda......ti-am facut pofta

Reteta mea este cam la ochiometru dar incerc sa pun cantitatile.

Ingrediente:
100 g pulpa de porc (fleica mai slaba, antricot, etc), 100 g piept de pui, 100 g ciuperci proaspete, 50 ml ulei de floarea soarelui,
1 ardei foarte iute (rosu), boia, sare, piper dupa gust, usturoi (optional), malai.

Preparare:
Se taie carnea cubulete si se prajeste intr-o tigaie cu ulei. Cand se rumeneste, se adauga ciupercile taiate felii. Se adauga ardeiul tocat marunt si dupa gust usturoi. La sfarsit se pun sarea, piperul si boia pentru culoare.
Se serveste pe pat de mamaliga fierbinte cu muraturi.

Am mai pus ceapa si ardei rosu.

Edit - am folosit o cratita de teflon gen tigaie dar daca ai merge bine sa prepari intr-un wok.
Pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Aha am priceput. Mda - am sa fac si eu odata sa vad cum e - am idee din ceea ce ai scris. Merci.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Am pregatit de azi pt maine

Bors moldovenesc de gaina de curte
fasole verde cu smantana
poale'n brau (am mancat si eu una acu' la 12 noaptea....DE-LI-CIOA-SE,pufoase....)

si azi am mancat salata cu fasole boabe si bruschete

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

supa de perisoare (cu carne de curcan)
gulas unguresc cu galusti de cartofi

copii vor pregati prajitura tiramisu

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

pizza

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

clatite cu urda, la cuptor

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ML

As face bilutele dupa reteta ta dar parol ca este suficient zaharul de pe crusta (respectiv ciocolata), incat sa nu fie scarbos orezul neindulcit din mijloc (nu vreau cu sos de soia si restul, dar ma atrag combinatiile amintite de tine)? Le-as face din cand in cand ca un dulce de post plus ca evit fainurile cu gluten.
Am un steamer din bambus pe care nu l-am folosit niciodata pana acum(drept sa spun, imi este cam frica de el ). Sa pun pe fund frunze de salata ca sa nu se lipeasca sau ce altceva?
Daca nu ai timp de povesti te inteleg, voi vedea pana la urma cum rezolv.

Sincer, n-am folosit niciodata un steamer dintr-ala, dar e f. posibil sa trebuiasca sa se puna ceva pe fund. Dar nu frunze de salata, poate frunze de vita de vie? Adica sa fie rezistente la oparire si sa nu se lipeasca de guguloaie?

Dango am facut, insa cu scopul de a le adauga in salata de fructe, si atunci le-am oparit direct in apa - adica le-am zvarlit in apa clocotinda si le-am pescuit aproape imediat cu o spumiera, dupa care le-am lasat sa se scurga putin.

Ce poti tu sa faci e sa incerci intai o cantitate mica, intai fara adaos de zahar - dar ai grija ca alunele/susanul etc sa fie dulci si sa vezi daca iti place gustul. Vezi ca bilutele trebuie sa fie cam 2 cm in diametru. Daca nu ti se par ok, adauga zahar in aluatul de orez - numai ca de aici incolo nu stiu ca sa-ti mai zic, ca n-am incercat.

Dango dintr-astea imbracate in diverse am tot cumparat si mancat pe aici - inclusiv alea din reteta, cu sos de soia, care nu-mi prea plac - dar intotdeauna aluatul ala e lasat asa, plain. Na, astea-s gusturile pe-aici.

Spor,
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc, Julie. Da, sa nu se lipeasca, dar mai degraba le-as tine si eu putin in apa infierbantata. Voi face cantitate mica, nici faina nu este mochiko, ci una banala de orez, nu prea stiu cum se comporta la fiert sau abur.

La tzara americana (poze)

Mergi la inceput