Ce gatim azi (76)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da. De ce nu? Nu vad nici un impediment. Depinde insa si ce fel de ciuperci intentionezi sa utilizezi. Probabiol Champignon - sunt cele mai des intalnite pe piata. Desigur conteaza daca te gandesti la ciuperci proaspete sau conservate/congelate dupa caz.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

azi: fasole boabe cu carnati
pilaf cu piept de pui
supa de legume (cu zeama de supa de pui)

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Tocanita simpla de cartofi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Marius, da la Champignon ma gandeam. Proaspete, nu din conserva. Nici la sarmale, ardei sau dovlecei umpluti nu pun din conserva ca nu prea au gust.
Musaca insa nu fac cu ciuperci ci cu linte. Iese buna daca o amestec cu suficienta ceapa calita.
Cred ca o sa fac diseara varza a la cluj vegan style

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

pizza
salata orientala
salata de ardei copti

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

varza a la cluj vegan style

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Vegan style. Trebuie sa iasa buna si cu ciuperci, probabil (in masura in care agreeati ceapa) va trebui sa utilizezi o ceapa mai mare si ar fi ideal din punctul meu de vedere daca ciupercile le-ai inabusi intr-o tigaie/oala teflonata pentru cateva minute si apoi sa le "tragi" un pic in uleiul de la ceapa calita dara fara ceapa in ea (o scoti din ulei deoparte) si poti mai apoi sa pui un pic de suc de rosii sau bulion dupa gust. Ceapa poate fi pusa in ciuperci daca le asezi cu partea de la codita in sus, codita o tai si le innabusi si pe ele si dupa ce sunt moi toate si patrunse poti sa adaugi in afara de sare si un pic de piper desi eu as pune sarea si piperul inceapa calita si scursa inainte de a o plasa in ciuperci. Dupa aceea ciupercile pot fi scoase si taiae cubulete chiar si cu ceapa in ele si de aici as avea doua variante. Ori le pun strat alaturi de varza si orez si smantana, ori amestec cu orezul fiert mai putin orezul care il las deasupra ultimul strat si care as prefera sa ramana liber alb si cu smantana. Sosul de la ceapa/ciuperci si bulion se poate plasa peste amestec inainte de a pune ultimul strat de orez sau sistematic pe masura ce faci straturile de varza/ciuperci/orez/sos/smantana si asa mai departe. Trebuie sa iasa buna. Asa m-am gandit eu ca as face.
Spor la bucatarit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Ardei umpluti

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Tigaie picanta
Tiramisu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NinaR

Tigaie picanta
Tiramisu

Descrii te rog Tigaie picanta? Detaliat chiar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Si io vreau sa stiuuuu!!!!!!!!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput