Ce gatim azi (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Supa nu ca mai aveam, felul 2 Pulpe de pui in vas roman pe pat de legume servite cu rondele de cartofi fierti in abur. Desert gaufre pentru pitic.
Aseara am facut spaghete cu scoici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Marius eu de cand cu blogul meu culinar am descoperit ca o multime de bucatari romani, aici nu mai vb ca femeile lupta sa isi faca loc in breasla . Barbatii au un simt al gustului si al culorii in bucatarie care rareori e pus in valoare de la mine pentru ca o faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

am gatit deja
supa chinezeasca (foarte simplu se prepara) de legume
friptura de vitel cu orez
fructe la desert

ptr seara, o pizza (comandata, ca nu am talent)


Bazar general pe DC

*********************


VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David


_M-am nascut pentru succes!







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

pizza si eu!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

silvi_2005 -
1. Nu sunt bucatar Doar (mai) gatesc.
2. Ti-am ochit website-ul asa ca probabil voi mai fura cate ceva de pe acolo

kariguld
1. supa chinezeasca - detaliaza.

PS

Scuze daca va (mai) stresez cu cate o intrebare dar imi sar in ochi peparate complet necunoscute mie - si cum sunt cartita - intreb

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

placinta cu spanac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Marius, se prepara numai cat se consuma.
legume: bambus chinezesc (la noi se gaseste numai la conserva), muguri de soia (in germana Mungobohnen), morcov taiat rondele subtirele, ceapa verde, porumb-la alegre-(o doza mica) ciuperci de doua trei feluri (fierte separat, sau din conserva) buchetele de conopida.
eu fierb un rasol de vitel cu os, strecor supa si o dau de-oparte. legumele le pregatesc intr-un castron. cand se apropie ora mesei, pun supa pe foc sa fiarba, condimentez cu sare, piper si usturoi granulat (ca piperul). trebuie sa fie usor mai piperata. atentie! fara ulei!!! cand supa aproape fierbe pun legumele si las exact cat a dat primul clocot. sa nu fiarba deloc!!!
legumele sa fie bogate, multe adika , sa nu iasa multa zeama.
pregatesc 4 portii. am castroanele la indemana si fierbinte o pun in castroane. mai pun in castroane ca decor condimente chinezesti, tot de la magazin.
poti folosi si alte legume, orice combinatie ai la indemana. ideea e sa ramana crude. poti pune si cateva bucatele de carne. merge si cu carne de curcan. pulpa de curcan.

spor la treaba!


Bazar general pe DC

*********************


VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David


_M-am nascut pentru succes!







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am prins ideea.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Marius iti dau si eu cateva idei se supa chinezeasca - eu am facut si cu pui, cu ciuperci, cu creveti, cu diverse legume ...), eu ca idee de baza pun in supa aceasta o lingura de sos de soia, putina pasta de ardei iute si putin ghimbir. La final se mai adauga o lingurita de otet de orez ( merge si otet simplu alb) si la unele dintre ele o lingurita de faina amestecata cu o jumatate de canita de apa, se toarna la sfarsit si ii schimba culoare la supa. Ca sa iti faci o idee de ce supe chinezesti am eu : Supa chinezeasca cu ciuperci , Supa chinezeasca de pui cu pastai de mazare , Supa chinezeasca de creveti cam pe genul asta de retete le adaptez eu supele mele chinezesti. Am vazut in Romania niste taiatei chinezesti de la Pambac ( nu stiu daca am scris bine firma ) daca nu ii poti folosi pe cei de la supele instant Rollon spor la treaba ( ghimbir proaspat am vazut la Kauffland si la Cora)
Azi am in plan un Bors de pui felul 2 nici nu mai trebuie si Clatite am o retete foarte buna cu putin unttopit in compozitie.
Deseara o sa fac ceva peste la cuptor am luat ceva peste plat este prima oara cand o sa il gustam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

supa de perisoare
vinete a la parmigiana

Mergi la inceput