Ce gatim azi (76)
Raspunsuri - Pagina 10
kariguld spune:
ptr diseara pregatesc ptr copii
paste (fundite) cu legume
caltite (miere cu scortisoara si nutela)
sotul: ficat de vitel
eu: salata
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica marius da'tu chiar gatesti? |
Da - aproape zilnic. E ceva obisnuit pentru mine. Ma relaxeaza (uneori) - adica imi place. Dar asa am fost de mic copil - mi-a placut sa gatesc si sunt extrem de curios de cum gatesc altii si am prostul obicei sa fur retete desi in majoritatea cazurilor gatesc strict dupa ureche (adica dupa simt) ma gandesc ce vreau sa obtin si daca am din ce sa fac si in ce sa fac si timpul necesar - restul e doar chestiune de procedura. Ca sa ma laud - fetele mele prefera sa gatesc eu decat nevasta-mea de fiecare data (aproape) fac cate o remarca de genul "super" "ce bun e" "te pricepi" si asa mai departe.
Sunt foarte pretentios la calitatea ingredientelor si ador sa utilizez ustensile de calitate chiar daca sunt scumpe. Sunt foarte interesat de tot ce este nou in tehnologia si tehnica prepararii alimentelor si consider gatitul o forma de arta. Mancarea si mancatul trebuie sa produca rasfatul papilelor gustative, aroma si mirosul trebuie sa fie perfecte, culoarea, forma, continutul trebuie sa fie ireprosabile, iar cand introduci in gura ar trebui sa te opreasca o secunda din timp sa te blocheze sa te faca sa zici... hmmmm....
Gata teoria!
on topic:avand in vedere ca maine ma internez sa nascazi am facut cu ultimele puteri o ciorba de cucurigu(cum zice david)cu taitei de casa, HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI |
Ciorba de cucurigu - draguta catalogare.
Uite zilele urmatoare am sa fac o supa din carne de prepelite. Iar din legume si din carnea de pe suppa am sa trag o salata boeuf de se vor linge pe toate partile.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
nikole spune:
Kari...umpli clatitele cu miere, nutela si scortisoara?
mi-ai dat o idee, dar nu sunt grelute?nutela cu miere...
in acelasi timp
Nikole, mami de Albastrel si Albastrica
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
kariguld spune:
citat din mesajul lui nikole Kari...umpli clatitele cu miere, nutela si scortisoara? mi-ai dat o idee, dar nu sunt grelute?nutela cu miere... in acelasi timp Nikole, mami de Albastrel si Albastrica SA-L AJUTAM PE ANGELO www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI |
Nikole, nici nu stii ce ma bucur sa te citesc. cred ca nu mai ai timp de mess, ca nu te-am vazut in ultima vreme.
io am acasa doi copii cu preferinte diferite. baiatul prefera clatitele umplute cu nutella si nuca eventual. iar mica terminatoare vrea cu scortisoara si miere. eu prefer cu scortisoara si nuca, iar sotul cu gem de gutui. (care la noi nu prea se gaseste). asa ca multumesc pe toata lumea.
nushulica, nastere usoara iti doresc!
Bazar general pe DC
nikole spune:
wow kariii, da ai de lucru, nu gluma, cand intri in bucatarie...
am sa fac in seara asta cu scortisoara si miere cateva, si cu gem de nuca
cu mare drag
Nikole, mami de Albastrel si Albastrica
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
kariguld spune:
citat din mesajul lui nikole wow kariii, da ai de lucru, nu gluma, cand intri in bucatarie... am sa fac in seara asta cu scortisoara si miere cateva, si cu gem de nuca cu mare drag Nikole, mami de Albastrel si Albastrica SA-L AJUTAM PE ANGELO www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI |
nooo, sunt rapida si nu stau pe front prea mult. frontul e bucataria.
eu prepar, copii definitiveaza. in curand o sa-mi cumpar un fluier si voi sta in fotoliu sa dau doar comenzi. in visele visurilor mele
Bazar general pe DC
cosminiq spune:
ardei umpluti
tocanitza de cartofi si....multe legume
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp