Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna ziua fete......
eu am eco la sf lu' sept, cand o sa am 29 de sapt
deci probabil ca intre 28 si 30 de sapt se face o eco morfo si ultima la 32 de sapt

Lore 26 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

offf, Ana, imi pare atat de rau de accidentul tau ....
m-ai lasat fara cuvinte, Doamne fereste de asa ceva!
La multi Ani! si tie, si tuturor Anelor! si multi mai ales pentru cele mici - pentru Ana lui Joy21

andreeacc esti multumita de centura postanatala? tu ai luat masurile dupa cum ai burtica acum?
spune-mi si mie te rog, ca si eu vreau sa-mi iau si inca nu stiu ce marime imi trebuie ....

joAnn sper sa fie bine, sa nu mai ai probleme si sa te intorci cu bine!

Vad ca din ce in ce mai multe fete trec prin stari de depresie ....
Imi pare rau mai ales ca stiu cum este, ca nu le poti controla si desi iti dai seama dupa ca poate a fost dintr-o prostie tot nu te poti abtine data viitoare!
Le doresc tuturor sa aiba parte de suport in astfel de momente si sa aiba puterea sa-si dea seama ca sunt din cauza hormonilor si deci sunt trecatoare!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Girls, apropos de haine eu mi-am comandat ceva de pe site-uri: Rococo si Best mum. Dati cautare dupa cuvintele astea si o sa gasiti. Mi-am luat o fusta de jenasi si pantaloni si ceva bluze. Mai am de la H&M o pereche blugi cu banda elastica. Si am sa reconditionez rochiile de vara cu bluza pe dedesubt, colanti si cizme.
Dananint- e f amuzant ce povestesti despre cutu tau. Am si eu un bichon si e la fel. Vrea aceeasi atentie ca un bebe, are ritualurile lui, tb sa avem zilnic repriza "de iubire" cu pupici si scarpinat

24+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Lidia, felicitari pentru schimbarea de semnatura!
Mada, un pupic sa treaca raceala! Si Sunset e racita, sper sa nu vina vreo epidemie, dar asa se intampla cand e schimbare brusca de temperaturi. Lasa, ca scapam noi de probleme!
Ratusca, norocul meu cu tine, mi-am amintit ca am muuuulte rochii de toamna iarna, din material care permite burtica... deci... fara nervi, am garderoba!
Dana, nici eu n-am garderoba din Ro, nimic, dar nimic! Doar Il Passo, pentru incaltari, ca mi se par f hot colectiile lor. Vor ramane singurii din Ro, de unde-o sa-mi procur doar incaltari.

Ana
31+s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

28 e la limita dintre 2 si 3..pana la 29 nu se schimba prea multe de aia probabil m-a zis ca cel mai bine morfofetala de 3 e la 32...la 28-29 am zis ca se face echo gen morfofetala

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

Ratusca, felicitari si tie pentru schimbarea de semnatura! Incet, incet, scapi de gandurile stii tu care!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

andreeacc esti multumita de centura postanatala? tu ai luat masurile dupa cum ai burtica acum?
spune-mi si mie te rog, ca si eu vreau sa-mi iau si inca nu stiu ce marime imi trebuie ....

32+

e o centura de la Sana; acuma de multumita, o sa vad daca voi fi multumita.

ca si material pare a fi rezistenta...este elastica, dar tare.ca si masura am luat o marime care nu ma cuprinde acum, bazandu-ma pe faptul ca data trecuta dupa ce am nascut aveam o burta cam ca de 4-5 luni.

danait, esti mortala cu cutu tau. catelusa mea multa vreme l-a marait pe copilul nazdravan si se certau pe locurile de pe canapea.

Andreea, mami de baiat si 31+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Salutare burtici. Nu am mai scris pentru ca nu reusesc ca imi impart timpul. Am citit din urma insa tot.

Eu inca nu am facut nimic pentru bagajul de spital. Aseara am fost la eco si cand am iesit de acolo m-am umflat de plans. Eram foarte deprimata dinainte sa intru pentru ca am asteptat 4 ore. Bebe facea urat si cum am intrat am primit o injectie cu no-spa si scobutil. Ma durea foarte tare mijlocul si burta jos.

Bebe are 2130g la 32 sapt si o zi si din pacate are dubla circulara de cordon, al doilea motiv pentru care am plans aseara cat am putut. Acum doua saptamani nu avea asa ceva si nu inteleg de ce si cum si-a facut cordonul fular.
Placenta a inceput sa se matureze si ea.... are gradul 2 deja.

Ca sa ies un pic din tonul morbid va spun ca mi-am luat pijamaua asta http://www.mido95.ro/produs.php?idprod=156220090203094356, azi a venit si e ok. Poate o vreti si voi. Mie imi convine si mi-am mai comandat azi inca doua. Eu nu ma impac deloc cu camasile de noapte.

Va pup si mai revin cand ma simt mai bine.

Cris mami de Teodora si 32+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Joy, da, La multi ani pentru Ana mica! Multi pupici si multa sanatate!
Vad ca voi tot vorbiti de o tensiune marita, dar eu nu am habar ce inseamna o tensiune mica... adica afecteaza sarcina si tensiunea mica, au ba?! Eu o am mica... si inca n-am vazut niciun post in care sa spuna vreo burtica de problema asta. Sa caut pe Google?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

fetelor chiar sunt haiosi cateii vostriiiiii:))))).....am ras pana acum...

eu nu stiu de ce sa ma apuc prin casa..o sa merg in camera lui bebe sa vad ce mai gasesc prin sertare, sa mai pun haine in saci ca sa le dam....chiar fetelr oare cui sa dau eu hainele care nu le mai purtam??? o sa o intreb pe socrela daca i le trimit la tara sa le dea pe acolo la careva...

ma dor oasele..si spatele..cred ca durerea este accentuata si de vreme...

eu mobila nu am mai umparat pt camera lui bebe...noi anul trecut pregatisem camera pt ingerasul nostru...dar...am dat tot ce luasem in afar de mobila...am zis ca nu are ce rau sa faca mobila asta daca am pastrat-o...sincera sa fiu am dat ceva banuti pe ea la vremea respectiva...este mai mult ca o camera de tineret......dar facauta in asa fel sa mearga si la bebe...vom schimba perdelele si draperiile, covorul..voi credeti ca am facut rau ca am pastrat-o?

miruna am gasit si eu perdea din in pt camera lui bebe..este asa draguta

28+ cu
si ingeras in ceruri

Doamne, ce sa aiba draga mea!? Nu mai crede in toate minunile ca nu-ti face bine, gandeste-te la fetita ta ce bine se va simti in acea camera!

Symo 33+ Diana Nicole
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput