Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

sunset_zuzi io una nu cred ca guvernu va da ordonanta ca se revine la ce a fost..Tocma a zis Base ca ce deficit de penzii avem. Deci hai sa punem scenariul negativ in fata si om vedea dupa.

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sunset eu faceam gargara de cate ori simteam nevoia adica de cate ori ma lua iar durerea Important este ca 15 min dupa sa nu mananci si sa nu bei nimic. Cum nu inghiti nimic nu are nicio contraindicatie.

Dana, bietul caine. Sa stii ca s-ar putea sa sufere deja pentru venirea celui de-al patrulea memebru al familiei.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

sunset_zuzi io una nu cred ca guvernu va da ordonanta ca se revine la ce a fost..Tocma a zis Base ca ce deficit de penzii avem. Deci hai sa punem scenariul negativ in fata si om vedea dupa.

sugubina 27+ cu Puficele

daaaaaaaaaaa ai dreptate..macar sa ne surprinda placut ca neplacut am vazut ca se pricep de minune

Doamne ai grija si de noi 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sunset eu faceam gargara de cate ori simteam nevoia adica de cate ori ma lua iar durerea Important este ca 15 min dupa sa nu mananci si sa nu bei nimic. Cum nu inghiti nimic nu are nicio contraindicatie.

Dana, bietul caine. Sa stii ca s-ar putea sa sufere deja pentru venirea celui de-al patrulea memebru al familiei.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Al cincilea. Ca il avem si pe motan, care e seful nostru, al tuturor
Si da, eu cred ca simte deja. De exemplu, de luni de zile nu l-am mai luat in brate. Mi s-a interzis de la inceputul sarcinii sa ridic ceva mai mult de 2kg, din cauza celor 2 hematoame, asa ca cele 11 kg de caine au avut de suferit. Si apoi, cu burtoiul imens, imi era incomod si sa il tin in poala. Si marti, cand stateam pe canapea, mi-a sarit direct in brate, luindu-ma total prin surprindere, cu avant si hotarare. Dupa luni si luni in care mi-a respectat dorinta de a sta langa mine, si nu pe mine. L-am tinut un pic, da se baga in sufletul si burta mea, asa ca l-am dat jos. 2 ore a stat intr-un colt, pleostit tot

s31 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Doura, multumim pentru noul capitol!
Dana, un pupic zambicios, pentru supararea ta! Eu sunt cam in aceeasi situatie, am n perechi de pantofi, ma rog, incaltari, dar, din pacate, nu credeam ca vreodata mi se va mari nr... Si nicio pereche de toamna nu-mi mai e buna... Decat adidasi... Iar haine de toamna, nu am decat 2 perechi de pantaloni si 2 de colanti! Deci urgent, garderoba... plus ca si dupa nastere, eu tot o sa raman cu un nr mai mare la blugi, deci e musai... hai ca ma enervez si eu!
Miruna, esti the champion!
Acum a venit randul meu pentru cele 126 de zile de prenatal, am fost ieri si mi s-a explicat ceva, dar n-am inteles nimic. Ca nu sunt in domeniu si... parca-mi vorbea in chineza.

Ana
31+s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

fetelor chiar sunt haiosi cateii vostriiiiii:))))).....am ras pana acum...

eu nu stiu de ce sa ma apuc prin casa..o sa merg in camera lui bebe sa vad ce mai gasesc prin sertare, sa mai pun haine in saci ca sa le dam....chiar fetelr oare cui sa dau eu hainele care nu le mai purtam??? o sa o intreb pe socrela daca i le trimit la tara sa le dea pe acolo la careva...

ma dor oasele..si spatele..cred ca durerea este accentuata si de vreme...

eu mobila nu am mai umparat pt camera lui bebe...noi anul trecut pregatisem camera pt ingerasul nostru...dar...am dat tot ce luasem in afar de mobila...am zis ca nu are ce rau sa faca mobila asta daca am pastrat-o...sincera sa fiu am dat ceva banuti pe ea la vremea respectiva...este mai mult ca o camera de tineret......dar facauta in asa fel sa mearga si la bebe...vom schimba perdelele si draperiile, covorul..voi credeti ca am facut rau ca am pastrat-o?

miruna am gasit si eu perdea din in pt camera lui bebe..este asa draguta

28+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello! La multi ani, Anutzelor!

Dam si noi de baut ca avem o Ana mica de sarbatorit!

Chestia cu legatul la o nastere naturala ma frapeaza. Am mai nascut si nu am vazut/auzit de asa ceva. Si daca indrazneste cineva... Doar ma duc sa nasc, nu sa-mi pierd mintile. Las' ca o intreb eu pe dr, sa vedem ce zice. Fiecare spital o fi avand politica lui... Sau poate se mai uita si ei la fatza omului si se gandesc o fi cazul sa-l lege sau nu

Victoria, mami de Anna Sofia, 30+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Fetelor, multumesc pentru urari!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Doura, multumim pentru noul capitol!
Dana, un pupic zambicios, pentru supararea ta! Eu sunt cam in aceeasi situatie, am n perechi de pantofi, ma rog, incaltari, dar, din pacate, nu credeam ca vreodata mi se va mari nr... Si nicio pereche de toamna nu-mi mai e buna... Decat adidasi... Iar haine de toamna, nu am decat 2 perechi de pantaloni si 2 de colanti! Deci urgent, garderoba... plus ca si dupa nastere, eu tot o sa raman cu un nr mai mare la blugi, deci e musai... hai ca ma enervez si eu!
Miruna, esti the champion!
Acum a venit randul meu pentru cele 126 de zile de prenatal, am fost ieri si mi s-a explicat ceva, dar n-am inteles nimic. Ca nu sunt in domeniu si... parca-mi vorbea in chineza.

Ana

Ana, si La multi ani!

Pe mine a inceput sa ma enerveze sa imi cumpar haine de gravida. Zau. Eu am si burtoaca de la 13 saptamani, ca asa fu corpul meu, dornic sa se expandeze rapid . Toamna asta o fac in UGG-uri de elefant, cele 2 perechi de colanti de gravi pe care le am, si cele 3 tricouri supra dimensionate din dotare.

s31 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Ratsuca eu zic ca nu ai facut deloc rau ca ai pastrat mobila... mai ales daca e frumoasa

27+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput