Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 2
douradoudou spune:
sunset cred ca gargara aia cu sare poti s-o faci de vreo 2 -3ori pe zi..vezi sa nu fie apa rece sau fierbinte..si la fel si ceai daca bei sa nu fie fierbinte sau prea rece pt ca mai rau iti face.sper sa-ti treaca repede
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu
anes spune:
Apropo de urocultura in spital....! Sapatamana trecuta cand am fost internata, a trrebuit sa fac urocultura, si cum eram pe un pat in sala de travaliu (acolo te tin o noapte pana te transfera in salon daca esti ok), nu aveam posibilitatea sa imi fac toaleta si am refuzat sa dau proba. M-au mutat intr-oi rezerva cu dus si am dat proba a doua zi, in conditii normale .
JoAnn, sper ca iti revii si nu patesti ca mine pt. ca eu din cauza asta m-am prezentat la urgenta! tin pumnii!
Beatrice, intr-adevar buricul se da cu Baneocin deobicei, sau ceva asemnanator, pudra oricum, sau se curata cu alcool 70grade. Lui Remus i-a cazut buricul dupa trei zile, adica in ziua in care am ajuns acasa si nu a mai fost nevoie de nicio ingrijire suplimentarea. Are o putere de vindecare copilul asta! Este o minune!
poze
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 24+
danaint spune:
Cainele nostru e f sensibilos, si este afectat foarte usor de orice De exemplu, daca il certi, se duce intr-un colt si ORE in sir e in stare sa stea mofluz si sa ofteze si sa mai traga cate un geamat de plans. Si ca sa il scoti din starea asta tb sa te duci la el, sa ii vorbesti frumos, cu o jucarie si ceva bun de papa, sa il rogi sa vina la tine.
Sau daca de exemplu nu mergi undeva interesant o perioada mai lunga de timp (cu el bineinteles - si nu, nu ma refer la mers pe jos, ca nu e fan - 20 de minute si lesina - el vrea cu masina ), iara pica in depresie. Si nu vrea sa se joace, sta doar in coltul lui, si iti arunca priviri triste si il auzi oftind
Iar acum de luni asa e. Deprimat. Sta si ofteaza. Si zau daca stiu de ce, ca in weekend am fost in Pitesti si la Breaza. Ar putea sa simta ca in curand nu o sa mai fie el pe primul loc? Ce probleme am si eu
s31 Lucas Petru
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi fetele multumesc pentru sfaturi si incurajari miruna cat de des sa fac gargara cu sare ? Si am intrebat si la capitolul trecut nu stiu daca ati vazut mesajul meu ...dar nu ne-au redus indemnizatia de la 85% la 70% ? Doamne ai grija si de noi 29+ |
ba da, am luat deja in august indemnizatia redusa.
Mami fericita si implinita de Iulia si 26+
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou sunset cred ca gargara aia cu sare poti s-o faci de vreo 2 -3ori pe zi..vezi sa nu fie apa rece sau fierbinte..si la fel si ceai daca bei sa nu fie fierbinte sau prea rece pt ca mai rau iti face.sper sa-ti treaca repede alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 30+ cu |
saru`mana
Doamne ai grija si de noi 29+
sunset_zuzi spune:
DIn cate am inteles eu aceasta reducere la 70% va fi valabila doar pana la sfarsitul anului...adica din ianuarie s-ar reveni din nou la 85%?
Doamne ai grija si de noi 29+
sugubina spune:
danaint
vai ce caine cu personalitateeee!! Ce tare povestesti!! Deci am ras de am murit! Hai ca m-ai binedispus. Au si ei fitzele lor draga..
sugubina 27+ cu Puficele
andreeacc spune:
Buna fetelor!
La multi ani pentru toate mamicile Ana!
sa stiti ca uneori legatul in timpul nasterii poate fi si benefic...eu am nascut prin cezariana cu anestezie generala, mi-au legat mana cu branula si picioarele si bine au facut pentru ca atunci cand m-am trezit pe masa, imediat dupa ce mi-au scos tubul de pe gat, m-a apucat o tuse cumplita si incercam sa imi indoi picioarele si sa ma ridic...dr-ul tipa la ceilalti sa ma tina sa nu mi se deschida operatia...deci, daca nu eram legata, cine stie ce prostii as fi facut.
Sunset, pe mine m-au facut bine mierea cu lamaie si homeovox-ul.sanatate multa!
Miruna, noi astea din provincie unde trebuie sa ne ducem cu actele ptr CIC? la Sebastian aveam buletin de capitala, acuma ....
Andreea, mami de baiat si 31+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
corinaica spune:
buna dimineata mai pe la pranz ce harnicute ati fost la scris, ma bag la citit si incerc sa revin.
Anelor!!!