Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Tunde sa stai ciumintica sup paturica la caldura, s anu mai si racesti acuma. Pupam burtica ta si ai grija de tine.

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burticutze,

am facut si noi marti morfologia, si suntem bine. Bebelina are in jur de 600 g, era foarte activa..
Dr mi-a spus ca se va redeschide si maternitatea Giulesti, asa ca acum asteptam sa ajungem la termen...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

La multi ani sarbatoritelor de astazi!!!!
Draga Shubulina , legat de ureaplasma "noastra", tie ce ti-a mai spus dr tau?? Are efecte urate asupra bebeului? Eu sunt cam disperata ca nici dupa a doua tura de tratam nu am scapat de ea.Eu am citit ca poate provoca nastere prematura si infectii copilului, care pot duce la meningita, septicemie.
Roxx m-ai speriat cu vestea despre dr ta, stii ca tot la ea merg si eu, dar la Medlife. Eu am eco morfofetala pe 29 sept, sper ca pana atunci sa se intoarca.

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 20 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna ziua, fete dragi!
la multi ani sarbatoritelor!!

va pupacesc si ma duc sa citesc din urma!

o zi frumoasa sa avem!

sanziana - sef de trib si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Am fost p-afara,la colindat magazine.Am plecat bou si m-am intors vaca.Inca sunt pline cu haine de vara.Bine,am fost la astea de prin cartier,ca am fost pe jos.

Gabriela,asa mi-a zis si mie,ca trebuie scapat de ea,ca provoaca nastere prematura.Eu cam la inceputul sapt viitoare astept rezultatele.Sper sa fie bune de data asta.A,mie pe langa ureaplsma,mi-a gasit si mycoplasma pozitiva
Tu i-ai dat tratament si sotului?Ca daca nu i-ai dat si faceti prostie,atunci ai luat degeaba.

19+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

fetelor, si eu am avut, o infectie, v-am mai scris si atunci cand am aflat...
am luat gynipril, sau ceva de genul asta, dar ce e nasol e ca nu se pot lua antibiotice, or numai ele garanteaza eficienta tratamentului.
la mine a luat si sotul, exact cum spuneati, pt ca altfel tot cu prezervativ trebuia sa facem, ca iar luam, si tot asa...
dar de atunci nu mi-a mai facut dra analizele, deci nu stiu daca a plecat [mitraliera] urata sau nu.
dar va tin la curent, daca va interesaza- bineinteles

sanziana - sef de trib si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ziki,pai zi-ne.Noi cand scriem,nu ne gandim daca intereseaza pe cineva

19+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Uitati ce bine merg www.haine-super.ro/produse/incaltaminte?category_id=31&page=shop.browse&limit=20&start=20" target="_blank">astea cu balerini sau cizmulite!!
(nu comentez pretul, ca doar ma uit sa-mi clatesc ochii)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

La multi ani Mariilor si Anelor!!!!

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lorich sunt frumoase, eu sarcina trecuta v-am zis, am purtat numai colanti cu rochite si cizme inalte, nu ieseam o data din casa nearanjata, chiar m-am simtit o graviduta frumoasa

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput