Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 18
miremia spune:
Mara azi mi-a creat ceva probleme la masa. S-a foit, s-a intins dupa lucrurile de pe o masuta, avrut sa-si suga talpita de la pantalon in timpul mesei, si-a pus babetica murdara in cap, si-a bagat mainile in castronel............iar la sfarsitul mesei am uitat doua servetele umede pe tavita ei si cand ma uit se diversifica cu ele.
Oare asa distractie ma asteapta de acum sau are doar o zi mai nebunica?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
ioana_fota spune:
Legat de mincarica am luat de la plafar fructoza pt ceai ca altfel nu-l vroia neam si i-am pus f putin intr-un bibe de 150 ml si asa bea peste noapte si atasat gratis am gasit un pliculet de compozitie vegetala dietetica care este fara zahar,sare scrie ca sunt deshidratate legumele si am pus la mincare si intr-adevar nu are nici un gust cel putin pt mine mincarea ma gandeam ca mai tarziu as putea sa-i pun in supa la fiert un varf de lingurita din asta.Ce ziceti?Se numeste Rustica Dietetica.Legat de incaltari sincer nu m-am ambalat prea tare i-am luat niste adidasi f draguti pt mom ca ii inghetau si ei piciorusele cu arici la 12 lei , si o enerveaza ca nu este obisnuita si trage mereu de aricii aia si ii desface
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Mara azi mi-a creat ceva probleme la masa. S-a foit, s-a intins dupa lucrurile de pe o masuta, avrut sa-si suga talpita de la pantalon in timpul mesei, si-a pus babetica murdara in cap, si-a bagat mainile in castronel............iar la sfarsitul mesei am uitat doua servetele umede pe tavita ei si cand ma uit se diversifica cu ele. Oare asa distractie ma asteapta de acum sau are doar o zi mai nebunica? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Sa te incurajez...sa iti spun...sa nu iti spun...la inceput si la noi a fost cu maaare cantec. Si acum mai zboara mancarea din lingurita pe el, pe mine...peste tot. Dar a inceput sa manance mai civilizat. Si mai fac mici chestii. De ex: fructele cu branzica si biscuiti, i le fac mai groase, adica nu amestec toata compozitia la un loc. Fac un amestec mai gros (punand mai putine fructe) i-l servesc, apoi ii dau fructele chioare. Si asa am succes, ptr ca agitatia cea mai mare o are la inceput de masa. La pranz e distractie. DAR ma ajuta mult o bavetica care e gen vesta, doar ca are 2 parti fata si spate, se trage pe cap si se leaga la ceafa si in laterale, la subrat. Asa nu isi mai pune bavetica pe ochi...nu ii roade etichetele, nu si-o mai rasuceste in jurul gatului...nu si-o scoate.
In continuare isi baga mana in gura si apoi si-o trece prin plete...deci dam papica si la par...cand il ia somnul, dam mancare si prin ochi...linge-roade masa de plastic de la scaun...eventual ceva de lings-ros la husa de langa capul lui si ceva de demontat la lateralele husei de langa picioare . Sunt zile si zile. S-au mai rarit cele cu accidente, dar la inceput, cam asa e. Si intai i-am dat cu lingurita de silicon, mai adanca, ptr ca imediat pierdeam din cea plata ce luam...
Tiiii, ce placinta!
Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)
AMR 5 pan'la nunta
micki_mica spune:
citat din mesajul lui bubu_bu miki mikaabia astept sa te vad mireasa si pe cristi la hainute festive....este minunat sa ai asa un cavaler la nunta....ce pot sa-ti doresc este sa te poti bucura de ziua nuntii si sa fii relaxata....sunt sigura ca vei fi foarte frumoasa |
merci frumos! acum sunt aproape asa
dar imi amintesc de vremurile cand eram eu in priza... ce imi mai placea...imi place si acum...ca prea am functionat mult timp pe neuronul din sarcina...
... 8 zile pan'la
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia Mara azi mi-a creat ceva probleme la masa. S-a foit, s-a intins dupa lucrurile de pe o masuta, avrut sa-si suga talpita de la pantalon in timpul mesei, si-a pus babetica murdara in cap, si-a bagat mainile in castronel............iar la sfarsitul mesei am uitat doua servetele umede pe tavita ei si cand ma uit se diversifica cu ele. Oare asa distractie ma asteapta de acum sau are doar o zi mai nebunica? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
bun venit in club
si micki ai perfecta dreptate si noi avem fructe cu branza in par si galbenush cu legume in ochi....
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
lalitica2000 spune:
Tomaca, tare interesanta cartea de care zici…sa stii ca o sa merg sa o caut si eu sa vad daca o gasesc la Diverta
Miremia, faine cumparaturi…si mie imi place kiabi, asa ca am sa fac o tura in week-end sa vad ce gasesc, ca oricum mai am nevoie sa-i mai cumpar lui david, una alta.
Unde este smyk, ca nu am auzit de el?
Si eu am fost intr-un magazin de cartier si am pus-o pe vanzatoare sa-mi arate niste incaltari pt david si mi-a aratat..110 ron…i-am spus multumesc si am plecat…chiar nu am de gand sa dau atatia bani …
Aha, deci mai am timp sa ma impacientez….6 luni zici, asa mult? Atunci sunt in graphic, o sa-l mai cercetez mai incolo…
Nikole, poate imi dai si mie din cheful tau pentru curatenie…io mi-s cam lenoasa…io zic sa ne cuplam copiii, daca tot sunt pe aceeasi masura amandoi.
Tare multi imi place si mie motto-ul lui simplicity…..l-am salvat in calc
Dece, sa stii ca fiecare dintre noi ar fi procedat la fel pentru a-si salva puiutul. Precum am mai spus am avut si eu momentele mele de slabiciune, dar am reusit sa trec peste ele pana la urma…ce nu te doboara, te intareste…
lalitica2000 spune:
yupiii...in sfarsit sunt la zi....gata, pot sa merg acum pana la farmacie sa-i iau lui david injectiile...e o vreme de tot rahatu afara...
blue_flower spune:
citat din mesajul lui bubu_bu avem si noi un dintisor |
Felicitari si la mai multi!!
Pe mine deja ma musca la greu cu dintisorul lui, e mic dar ascutit!!!
Sa vedem cum ma voi simti cand va avea 4 dintisori mici si ascutiti
micki_mica spune:
citat din mesajul lui bubu_bu avem si noi un dintisor |
bravoooo
... 8 zile pan'la