Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 17
decenuela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Vroiam si eu sa raspund ieri la mesajul Xelei dar n-am mai apucat... . oricum, ideea era ca am intrat si mai rau in ceata... Nici carne cruda n-avem voie sa congelam? Atunci cum sa facem? Sa fierbem carnea, o congelam si scoatem cate o bucatica la fiecare masa? Asa e ok? |
decio tata..trebuiie spus ca la proosti ac je nu pricepe...
io am inteles asa...tai animalul il faci bucati ..pt 1-2 mese...il congelezi.....scoti o bucata....faci papa.1-2 mese...dai azi...si maine..deci nu mai bagi la conge..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
alexutzzza spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui tomaca
da, asa este . E spanac tanar, nu are legatura cu bebe. eu l-am folosit in loc de cel concelat. am zis ca macar este proaspat. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
ma apuc de googaluit sa vad poate ma apuc sa dau si eu, vorba ta...macar e proaspat...
A propos de salatele preambalate...unde se gaseste baby spinach se gaseste si preferata mea ruccola, noi oricum avem mereu in casa, oi avea voie sa ii pun si lui in supa?
Dar valeriana? LOL, glumesc, dar ce i-as mai daaaaaaa! mai ales acum cand are draci pe el!!!
In vacanta cand mai era marait seara exact cand eram si noi la un pahar de bere/vin ii tot ziceam sotului ca io-i inmoi tetina in vin/bere sa doarma si sotu sarea ca ars...acum ....aseara mi-a zis: "i will reconsider what you said about giving him some wine...beeer!" LOL! Parinti denaturati!
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
decenuela spune:
pup fetili...s-a trz pompierul...adik,,,moldoveanul la ora asta :D...asa ca tre sa-i fac papa... doar sa i-o prepar
ne...hauzim
alexutza...valeriana....ceva distonocalm pt noapte mere?????? :)))
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela pup fetili...s-a trz pompierul...adik,,,moldoveanul la ora asta :D...asa ca tre sa-i fac papa... doar sa i-o prepar ne...hauzim alexutza...valeriana....ceva distonocalm pt noapte mere?????? :))) Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
nu stiu, as vrea si io sa incerc!
Da voi daca tot sunteti pescari puteti merge in delta , incercati cu somn
va asteptam in IOR cand veniti sa-i mai vorbeasca Yannis lui Jiji ca de la grec la moldovean cum e cu somnu
de Yannis
miremia spune:
Nu mai reuseste omul sa va prinda, as aviteza ati prins. Mi-era dor!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
ioana_fota spune:
Ziua buna si de la noi.
Lorex,MP aveti PM.
Alexutzza imi pare rau de bunica ta stiu cum e la 88 ani sa fie cu probleme bunica mea a facut alaltaieri 94 ani.
Nikole WB.
Legat de tocuri nu zic nimic ca nu am mai purtat de vreun an jumate si cum am de urcat si coborat 4 etaje cu carutu ma las pagubasa.
Lucia distractie palcuta la nunta.
MP multumim de aprecieri .
Noi azi am papat jumatate de borcanel de la HIPP de morcov+cartof+albitura si cu zeama in care au fiert si ceapa si ardei capia dar le-am scos,ia placut mult .
Atat am retinut.Mai citesc si revin
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
lalitica2000 spune:
gata am terminat de citit capitolul trecut...
Am vazut ca vorbea tomaca in cap trecut despre inrosirea locului unde a fost vaccinul.
Am si eu o intrebare. Al meu a facut BCG-ul de abia acum o luna de zile, si nici acum nu a aparut nici o basicuta si asistenta care a facut vaccinul ne-a spus ca ii va aparea o basicuta si va ramane cu un semn. Eu ce sa inteleg acum daca lui david nu i-a iesit nimic ca nu a avut efect vaccinul? A mai patit careva asa ceva?
Apropos de incaltari, ca zicea miremia, vreau si eu niste incaltari faine dar sa nu fie scumpe, ca oricum al meu nu da semne deloc ca ar vrea sa mearga, nici macar in 4 labe, asa ca dati-mi si mie niste ponturi de unde sa-I cumpar ceva de incaltat. Acu are niste tenisi dar in curand cred ca ii va fi frig in ele,
Simplicity, de bine ce mi-ai zis sa nu ma mai stresez cu greutatea, ieri l-am pus la cantarit si imi arata cantarul 5350…what a fuck, imi zic….il mai pun inca o data, imi da o alta valoare apropiata. Am inceput sa ma agit, ca a slabit copilul meu aproape un kg in 2 zile, de cand nu-l mai cantarisem. Noroc ca mai am un dram de minte si am cantarit o sticulta pe cantarul pt mancare si apoi pe cantarul lui David si asa am constat ca imi da o eroare de vreo 90gr..oaffff…asa m-am mai linisit…de dimineata sotul mi-a recalibrat cantarul si acum suntem in graphic, ca sa zic asa…
Lorex, merci de pont…uite mesajul asta l-am scris in word…e mult mai safe asa
Merci larisel pt info, bag de seama ca vrabiuta al meu seamana la apetit cu Natalia ta. Al meu mananca cam asa;
7-130ml lapte cu cereale
10-60-70gr mar cu biscuiti (eu ii dau biscuiti petit beauro)
13-60-100gr piure legume
16-120ml lapte simplu
19-130ml lapte cu cereale
22-80ml lapte cu cereale
Iar eu mai tre sa-I dau sa manance si la 12 nopatea si 3 dimineata in caz ca are glicemie mica (mai pun aici inca in jur de 100ml pe noapte0. Cateodata la masa de 1 ii mai dau si lapte in completare daca imi mananca putin.
Ayanna, o sa incerc sa-i pun si eu putin ulei de masline, sa vedem daca i-a placea. Hai ca stati f bine la greutate. Cu asta ma linistesc si eu, ca atata timp cat este vioi si rade toata ziua si se joaca, inseamna ca nu e bolnav. Vrea el sa fie mai subtirel, se pregateste pentru meseria de model.
Legat de vaccin sa stii ca eu sunt un caz. Noi suntem in urma rau. De abia saptamana viitoare face primul infarix hexa, asa ca….pe urma mai astept o luna si o sa-l fac pe cel de 2 luni asa ca pe cand o avea david 8 luni vom face si noi vaccinul de 6 luni. Mie doua dr mi-au spus ca nu este nici o pb, asa ca merg pe mana lor.
cam atat din capitotul trecu. acu trec la urmatorul capitol
intre timp am avut si masa de ora 1 si surpriza. i-am pasat legumele mai mult si i-am pus si un stropulet de sare. Dragele mele pot sa va spun ca in 20 min a mancat 130gr de piure, fara maraieli si fara jucarii si alte artificii. exact la final incepuse sa maraie ca nu mai vrea, tocmai pe cand terminase. sunt tare mandra de el. acu sa vad daca si maine merge tot la fel de bine.
no hai ca ma duc sa citesc capitolul asta, ca aveti o limbarita....
miremia spune:
Lali legat de vaccin, eu stiu eu ca poate sa faca reactia si in 6 luni. Mara a avut reactie la 3 luni dupa intepatura.
Incaltaminte fara pretentii la preturi decente eu zic sa cauti la kiabi, c&a, smyk. Am fost in outlet in militari si am vazut la un magazin cu incaltaminte pt copii niste ghetute dragute, de firma, din piele la 160 de ron!!!!
Sa va fie de bine mancarica! Sa o tii tot asa David!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
alexutzzza spune:
ioana merci de urari!
WOW! multi inainte bunicii tale!
de Yannis
mamidepuiuti spune:
fetele vapup pe toate,week end frumos sa aveti!
alexutzzza si dece ati fost fenomenale!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex