Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

cand mai primesc poze am sa mai pun pe cont...parol!
cu cat avem acces la informatii.....se complica totul...e atat de discutat pe tema asta...de luna viitoare cand face raul 8 luni am sa incep incet incet sa-i dau lapte de vaca....nu stiu inca...la cutie....direct de la vreo sursa...trebuie sa ma interesez si sa vad cum vom proceda si sa incerc pe cat posibil sa ai fac totul in casa...atat cat se poate....nu stiu ce sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Tomaca spune-ne ce carte citesti…..
Alexutzza eu nu cred ca mesajul tau e incoherent,din fiecare lucru(experienta,persoana,mesaj,cuvant etc) inveti cate ceva…mie chiar mi-a placut cum ai povestit….un pic nostalgic,nici eu nu m-as incadra in Germania,iar unde sunt in Uk e cam la fel cu ce ai spus tu de Grecia….mi s-a parut nostalgic mesajul tau…multumesc…apropos si noi m-ai purtam hainute 0-3 luni/3-6 luni
Miremia,eu ce pun la congelator pt bebe consum in maxim o luna(fructe nu prea pun,dar daca pun e pt saptamana in curs),in general,consum in 2-3 saptamani….asa se nimereste
Cris_mario La multi ani pt pitici….
Micki_mica multu
BF tine-o tot asa….felicitari
Cris_d e o placere sa te citesc….si eu gatesc cam de 3 ori pe saptamana si duminica e zi de friptura(nu ca in restul zilelor nu mancam carne,dar asa ne-a ramas in cap ca nu gatim duminica,facem friptura plus desert)
Dece,inca un pic si revii la tine acasa,unde lucrurile vor intra la normal...
Xela,multa sanatate printesei si piticul a luat raceala?
Lillo,sanatate sa aveti....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. "

"Desenele copilului tau - interpretarea psihologica de Evi Criti editura litera"

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Helou

In primul rand, stiti voi, LML tuturor pufilor de pana acum, tuturor mariilor (de la voi am aflat), lui mario etc.
In al doilea rand multumim tare de felicitari pt Luc. scuze ca n-am dat de baut. Acum ca a trecut si de 6 luni, pana la 1 an nu mai sarbatorim.
Sa va zic cate ceva (pana nu vine tati sa-mi faca scandal ca de ce nu lucrez, asa cum am zis ) si de pitic. Ii place de numa-numa la gradi. E asa o bucurie sa-l vad razand cand merg dupa el, sa-l vad cum vine la mine in brate, dar inca se intinde spre fetele de acolo...A racit, bineinteles, dar nesemnificativ. Tuseste un pic si din cand in cand e mucos. Haios e ca s-a racit si taica-so! Asa facea si la cel mare, testa fiecare virusache. faceam misto, ca parca el ar fi inceput gradinita
Eu mi-am intrat in ritm, chiar mai mult decat as fi vrut, ca stau cel putin o ora in plus fata de ora de iesire. asta e...Uneori sunt pui mai mici decat al meu si evident, cu mai multe probleme...
Vine bau-bau ( a se citi "tati").
As fi vrut s ava raspund fiecareia, dar nu apuc. Abia apuc sa citesc cate ceva. va pup pe toate, fara rest

Bravo Lucas, baiat mare. Bravo si mami

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Acum zic si eu buna dimineata.

Am raspuns mai intai punctula caci dupa aceea nu mai apucam.
Multumiri pentru cafea.

A fost o nopate mai buna. S-a trezit pe la 5 si ceva si a adormit repede. Zic eu caci trece toana sa mai vrea bibe noaptea.

Ieri nu a prea mancat. Mai mult pe la jumatate, si seara a vrut mai mult ceai decat lapte. Zic eu ca se obisnuieste cu toamna. A fost si el intr-o toana de cerut lapte.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ALEXUTZZA, nu a fost deloc incoerent mesaju' ala, ci "a la Alexutzza", plin de verva, trairi, personal. mie asa imi plac.... si la fel ne simtim si noi in germania: curat, safe, organizat, calm...

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

merci, esti o draguta, ma faci sa ma simt inca sanatoasa la cap

Iar cu ce spuneai in mesajul urmator, asa e, asa stiu si eu ceva congelat se decongeleaza si se da spre consumare imediat, nu se mai baga nici la conge si nici la frigi ptr o reincalzire ulterioara ptr ca se distrug toate vitaminele

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Primiti o mamica adanc cufundata in butoi?
Noi inca suntem in concediu, un concediu de cosmar, vreme urata, nervi, piticul imi simte starile si e agitat si nervos tot timpul, am racit cobza si, cireasa de pe tort, i-am facut printesei analizele ptr gradi si i-a iesit un stafilococ auriu pe tamponul nazal, de dr. nu dau, nu stiu daca va puteea merge la gradi, daca va tb sa ii dau antibiotice... Simt ca cedez nervos. Luni tb sa merg si cu piticul la analize sa vedem daca are si el ceva...

Off off, mamica greu incercata...Sper sa fie totul bine si sa poata merge printesa la gradi, sa nu trebuiasca sa ii dai antibiotice si sa treaca repede. Sper sa-ti fie mai usor numa cu cel mic acasa macar ptr orele cat e printesa la gradi. Si trimit multe raze de soare pentru zilele ramase din concediu

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Am intrat sa va zic doua chestii:
1. am gasit www.sticker-decorativ.ro, au super chestii misto.
2. ma simt f mandra ca am slabit si intru in pantalonii mei de anul trecut. Am reinceput masajele, ma omoara tanti aia acolo, dar face bine la grasimi! Si inca tin regim. Pana la sfarsitul lui septembrie. Si apoi inca 90 de zile de mentinere.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Supeeer! felicitari! vreau si eu sa incap din nou in pantalonii mei si vreau si eu la masaaaaaaaaaj! offf....dar se pare ca nu am cum deocamdata...

eu nici nu mai am cu cine sa las copilu bunica mea a avut un accident (a cazut in casa) si acum ai mei sunt cu ea prin spitale are fractura de sold la 88 de ani offf offf sunt amarata tare, sper sa se faca bine repede bunicutza mea, nu ca sa stea ai mei cu copilu ci ca sa nu mai sufere

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Alexutzzza, am uitat sa spun, esti un geniu! Stii cum pisam eu pana la postul tau pastilele de calciu? Cu robotul de bucatarie, ala micu' de taie ceapa, ardei etc! Am incercat azi dimineata cu cele doua linguri si a iesit beton, ca sa nu mai zic ca nu scol vecinii la 7 dimineata cu uruitul de la robot... deci multumesc!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Fetelor, ce fel de biscuiti dati la copii??? ca va tot aud ca dati biscuiti cu fructe.Vreau si eu sa dau.II pisati> cum ii pisati?

Dar spanacul? cat e spanacul?...glumesc
De unde luati spanac? folositi din ala congelat???

La alaptat nu ma mai bag, nu mai e cazul la mine!
Si recipientele s-au facut mai mici ca inainte si mai fleshcaite

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

In grecia erau niste biscuiti de la Nutricia de la 6 luni ii sfaramam intre degete ca la salamul de biscuiti asa si aruncam bucatelele impreuna cu bucatelele de fructe, restul facea blenderul:le facea o pasta pe toate. Am vazut si aici biscuiti de la 6 luni in sus dar nu mai stiu...parca de la Nestle...

Cu spanacul: am dat congelat dar nu a mancat neam. Oricum nu mai stiu cine a citit ceva cu nitratii....cik nu se refierbe spanacul si cum asta congelat e deja fiert in prealabil, eu doar am lasat bucata la decongelat si apoi am amestecat la blender cu celelalte legume, NU AM FIERT DIN NOU! asa am auzit ca e bine.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Votati TEIUL LUI EMINESCU!E a doua poza!
http://www.arboreleanului.ro/voteaza.php
MULTUMESC!

O sa pun la semnatura ca sa votati in fiecare zi!
Ma bazez pe voi!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput