Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 10
bubu_bu spune:
lorexe buna si a ta ca e bioce frumosi sunt cei maroeu nu am purtat decat la ocazii...pfff ce chin......tre sa ma invat si eu ca doar suntem neste doamne
biscuiti ai mai dau cici cateodata dar in general de la vrac...bunica ne lua si ne punea in lapte.....mai tari si deloc dulci.....seamana la forma cu petit beure
xela imi pare rau ca puii inca nu si-au revenit.....mai putin si trec starile de ciufuleala
oani ma bucu ca se simte bine puiul la gradi
nikolespor la treaba....tre sa trec si eu la smotru
liloconcediu placut si linistit....ma bucur ca te-ai mai linistit in privinta puiului....face bine si tie si lui
cris.dogarelhmmm vorbeste experienta cu inca un copchil....esti asa relaxata
decenuelaacolo unde ai fost tu se tine anual festivalul de jazz...e tare frumos...imi pare rau ca nu ti-a tihnit
miki mikaabia astept sa te vad mireasa si pe cristi la hainute festive....este minunat sa ai asa un cavaler la nunta....ce pot sa-ti doresc este sa te poti bucura de ziua nuntii si sa fii relaxata....sunt sigura ca vei fi foarte frumoasa
miremiafelicitari delfinutei pentru canita papata
lariselpentru imi pare rau ca fetele inca mai au problemute cu eritermul speram sa treaca repede...pentru mine esti un exemplu...cand simt ca nu mai pot ma gandesc imediat la tine si la fete si la ce frumos te descurci cu ele...imi trece imediat!
lml sebastiande evyme
lml danielde onitza
mamidepuiuti spune:
biscuiti...eu i-am luat hipp scrie pe ei ohne(fara) o gramada de lucruri,dar zucher tot au ;ciudat,dar mie nu mi se par dulci
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti ratusco,mai bine ca nu le gasesti...... eu mi-am adus botine,cizme scurte si lungi vreo 4 perechi dar purtatul lor? purtatul unde sa-l fac??? mami de Radu si Alex asa creste Alex |
Pai duminica am un botez si ar fi mers la tanc, insa daca nu-s, nu-s... interesant e ca i-am incaltat o data dupa ce am nascut si dupa aia nu stiu ce am facut cu ei...
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
mamidepuiuti spune:
bubu,eu raman cu un mare regret...nu am putut sa te vad mireasa in fiecare zi am tot descarcat,dar nu reusesc sa deschid
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
lorex spune:
i-am pregatit bobitzei banana cu avocado si branzica, yammyyyyy
tre sa fie tare satios!
am putin emotii ca banana a mai mancat dar de la borcanel, sper sa nu fie nimic neplacut!
iar avocado i-am dat o linguritza sa guste intr-o seara si i-a placut!
doar e fetitza mare deacum, nu?
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
tu ai castigat la loto? daca mai pui si niste louboutin sau manolo,ma impushc! mami de Radu si Alex asa creste Alex |
n-am castigat dar ma pregatesc
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
tomaca spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Asa, sa continuam: Alexutzzza, ai avut dreptate cu branza calcica din Aptamil, nu incalzeam suficient apa! Oricum, dupa cum spuneam mai sus am trecut la cea din lapte UHT si intr-adevar arata mult mai bine, e mai consistenta! Xela, ma bucur tare mult sa aud ca sunteti mai bine, mi se pare horror ce povestesti tu acolo cu gradinita! Aaa, si spuneai mai demult ca iti e dor de tocuri... am avut eu ocazia astazi vreo 2-3 ore si m-am intors acasa in maini, dupa mai mult de un an de adidasi si talpa plata... deci pana ma voi re-obisnui (if at all ?) Lorex, ce face Bobitza, cum mai evolueaza? Apropos de evoluat, fi-miu se intoarcea astazi artistic de pe burta pe spate, cumva doar intr-o mana si aia intinsa si piciorul opus la fel in aer si intins, era de coma! Dece, n-am prins motivul pentru care esti unde esti, insa ma bucur ca se apropie de final perioada si va intoarceti acasa. Si mesajul tau cu socrii si parinti mi-a adus aminte ca ai mare dreptate... Tot din categoria horror aseara am vazut la stiri cum ca in UK sunt 3 tipuri de LP cu continut foarte mare de aluminiu. Si stirea era contradictorie in sensul ca la inceput au spus ca cele 3 marci sunt prezente si in RO si apoi au zis ca nu sunt... stie cineva mai multe de chestia asta? Ca reporterita "de pe teren" tinea in mana o cutie de Aptamil cu capac rosu (probabil ala pt prematuri care cica e cel mai nociv!), bine intors sa nu se vada sigla, insa cine stie cunoaste... Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
A vazut si sotzul meu si a venit peste mine in camera si mi-a povestit, doar ca eu nu mi-am amintit nimic, de pastile de dormit. A doua zi de dimineata a reluat povestitea si m-am oripilat. Mi-a zis ca cele 3 marci sunt si in Romania si ca aratau la TV aptamil dar mai mascat. Ca ar fi vazut si Nestle si Humana dar tot asa, aratand lapte praf de copii nu cu referiri specifice. Daca-i asa, de ce nu le spun totusi public? Se pare ca efectele sunt foarte rele pe la 13-14 ani.! Astia sunt in stare sa ne ascunda orice pentru bani.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel pentru LOREX, dar si alte fete interesate:info depsre pesticide si alte balarii din alimente www.ewg.org/childrenshealth" target="_blank">aici au si o lista cu cele mai pline de chimicale chestii, la care e de preferat sa iei organice sau deloc (de exemplu telina) si cele mai "safe". m-am uitat si pe wholesomebabyfood si cica strugurii piureu sunt oarecum ok de la 8 luni, dar recomanda de la 10. de dovleac zic ei sa profitam, abia-l astept acum toamna. si pentru ema, dar mai ales eu Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Salvat si eu in favorite.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Biscuiti am vazut ceva de la Nestle in farmacie, insa acum cateva luni si nu am aprofundat pt ca nu ma pasiona subiectul la momentul respectiv. Eu am incercat sa ii dau o coaja de paine sa roada lui Andrei, insa nici un succes, s-a strambat la ea si nici nu a vrut sa auda... deci, mai asteptam Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Eu biscuti nu i-am dat si nici nu m-am gandit sa-i dau ca sunt fainoase. Vazandu-va pe voi am cumparat si eu de la Hipp bio, dar se dau dupa 8 luni oricum. Am sa-i dau atunci cativa.
varsta lui Tudor