Alaptez si ma doare maseaua
Alaptez si am o durere ingrozitoare de masea. Ce sa iau? din disperare am luat o fiola de algocalmin, nu am vazut contraindicatii in disperarea si durerea pe care o aveam. Asistenta dr mi-a zis sa iau nurofen, dar pe el scrie clar interzis in alaptare.
Va rog un raspuns, abia joia viitoare am programare la medic, mersi!
Raspunsuri
Mik spune:
Eu stiam de paracetamol pe care sa-iei cu masura.
Maseaza obrazul acolo unde e radacina maselei care doare, pune rece si daca nu trece du-te fara programare la dentist, sau macar da-i un telefon.
midasnu spune:
mersi frumos, acum am citit si eu mai cu atentie pe prospectul la algocalmin, cica daca-l iei sa intrerupi alaptatul 48 de ore .
ce inseamna cu masura? ma duc sa iau jumatate de pastila, macar sa dorm in noaptea asta! o sa incerc cu rece mai intai poate trece, sarumana!
Mik spune:
Iei un paracetamol de 500 sau 2 de 500, depinde de greutatea ta. (daca iei doza prea mica nu are efect).
roxanaz spune:
o fiola de algocalmin nu e tragedie. atentionarea din prospect se refera la cura prelungita. incearca sa te duci la stomatolog - poate reuseste o interventie care sa te scape de chin.
sanatate!
Roxana
Gabi_K spune:
poti lua nurofen, din moment ce au voie si bebelusii de la 3 luni.
Dar cel mai sigur, mergi la dentist si rezolvi maseaua.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
madyrizi spune:
si eu am patit-o la fel. alaptat si durere de masea. n-am rezolvat-o decat la medic urgent. mi-am facut 2 rezerve de lapte si apoi dentist, anestezie si rezolvat. altfel nu mergea, durerea era tot acolo.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
midasnu spune:
A trecut durerea cu rece, nu am mai luat nimic, ma simteam atat de vinovata de la fioala de algocalmin, parca si pe bebe il vedeam agitat din aceasta cauza
Joi chiar ma duc la doctor, ca am programare, nu sunt in buzau acum ca ma duceam de ieri, sunt prinsa la tara nu pot pleca de-asta intrebam. Bine ca mi-ati zis de rezerva de lapte, chiar nu ma gandisem la asta
Adaya spune:
Scumpa mea poti sa iei linistita paracetamol si algocalmin DAR CU MODERATIE!Si eu am facut febra cand alaptam si am luat paracetamol cu algocalmin alternativ. Algocalminul afecteaza inima si vasele sangvine si ar fi interzis la bebeii pana in 2 ani dar cand il iei tu se filtreaza f mult prin organismul tau si in lapte ajunge o cantitate infima. Grija mare de tine si du-te la orice cabinet stomatologic ai in apropiere ca te ia la urgente si fara progamare mai ales daca ii spui ca ai bebe mic.
Pusic si sanatate!
midasnu spune:
Am fost la stomatolog, i-a cam picat fata cand m-a vazut, ca am sunat inainte si i-am zis ca este urgenta, ca am bebe mic, ca alaptez si asistenta ca nu se poate, ca nu mai au instrumentar steril ca e ultimul client, ca sunt de dimineata.. ca sa ma duc luni! asta fiind vineri pe la ora 16,00. M-am riscat si m-am dus la cabinet, cu copii dupa gat, binenteles ca mai erau vreo 4 la usa si inca mai veneau, m-a luat la urgenta, 2 minute a durat toata treaba, un pic polizat, pus tratament si gata, joi ma duc sa-mi scoata nervul. Mai iau cate un paracetamol sau piafen (a zis dr) din cand in cand ca mai doare.