42 copii in grupa

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Normal ca a fost liniste la inscrieri deoarece directoarele nu au voie sa refuze nici un copil care indeplineste criteriile tocmai pentru a nu mai aparea scandalurile alea pe la tv sau in presa din anii trecuti.
Cum se descurca dupa aceea directoarea , educatoarele sau copii nu intereseaza pe nimeni, pe politicieni nu-i intereseaza decat sa nu mai fie valul ala de scandaluri de la inceputul anului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Zilele astea sint 36 de copii din cei 42 inscrisi. Si numai o educatoare, nu am vazut ingrijitoare.
Si inca nu s-a stabilit cine doarme acolo.

Nu tin minte ce scandaluri au fost anii trecuti, dar nu cred ca au fost scandaluri ca sint prea putini copii inscrisi

Proiectul meu: Alte sfaturi pentru parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Au fost scandaluri pentru ca tocmai ca sa nu se ajunga in situatia asta se respingeau multe dosare la inscriere, cu alte cuvinte nu erau locuri suficiente in gradinite si multi copii nu erau inscrisi. Anul asta in schimb inteleg ca cine a indeplinit criteriile de inscriere a primit loc in gradinita, loc pe hartie, ca iata se poate sa vina la gradinita si sa nu aibe scaun sa stea jos sau patut in care sa doarma de pranz

Am citit pe nerasuflate toate cele 4 pagini. Ma gandeam ca la noi la gradinita cu 33 de copii e o situatie neplacuta. Sa-mi dau doua palme ca sa-mi revin. E naspa cu educatoarele si la noi ca se pare ca la Filip tot una singura ar fi, iar cele care au ramas singure nu stau si dupa amiaza pentru ca nu sunt platite asa ca nu stiu cu cine stau copiii dupa amiaza. O sa vad de saptamana viitoare ca deocamdata i-am luat pe amandoi la pranz.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

La Lucas la gradinita sunt doua grupe mici. Fiecare grupa ar trebui sa aibe cate 20 copii. Nu stiu cati sant la grupa cealalta (e grupa de program lung si am inteles ca e bataie pe acele locuri: deci am motive sa cred ca sunt chiar mai multi decat la grupa de program scurt, unde e fiu-meu). La grupa noastra erau ieri 34 copii. Astazi, ca prin minune, pe lista nu mai erau "decat 31". Oricum sunt foarte multi tinand cont ca e o singura educatoare si o ingrijitoare care isi imparte munca intre doua grupe, caci mai ajuta si la o grupa mai mare.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput