42 copii in grupa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Asa macar cei mici se vor juca linistiti cu papusi si masinute

Si eu am mari emotii de cum o sa decurga lucrurile. Cred ca in grupa noastra erau inscrisi vreo 30 de copii, la o singura educatoare. Si o ingrijitoare la mai multe grupe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La noi este asemanator 35 copii in grupa mica, 2 doamne( una dimineata, una dupaamiaza) si o ingrijitoare la 4 agrupe, ca sa nu spun ca sunt 20 patuturi....o sa fie horooooor.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

Oricum anul acesta sunt f multumita ca ministerul educatiei a hotarat ca fiecare gradinita sa fie dotata ....cu papusi cu dizabilitati sau de diferite rase.

Perfect de acord...dar sa le doteze si cu papusi normale, cu masinute, cu lego, cu carticele....Cum adica, noi cumparam toate astea si ei vin doar cu papusile cu disabilitati/rase diferite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La baieti in grupa vor fi 38... si o singura educatoare... pentru ca una dintre educatoare s-a transferat in alta parte... dar pentru ca este criza... posturile sunt blocate... si nu se fac angajari... Foarte frumos...
Si mai rau... la o grupa unde era deja o singura educatoare, aceasta intra in prenatal... si va trebui sa ii tina locul o educatoare de la alta grupa (unde sunt 2)... Uite asa raman cateva grupe doar cu o singura educatoare...
S-a dat afara si din personalul auxiliar... deci cred ca va fi bine cu o ingrijitoare la 4 grupe

Daca lucrurile vor sta ca la grupa mandrei, in primii 2 ani, mai mult de 25 (din 40) de copii nu vor fi prezenti... pentru ca se imbolnavesc cu schimbul... viroze, varsat de vant
Unii din parinti de fapt au cu cine lasa copiii, insa ii duc de la 3 ani... nu stiu pentru ce... sa invete ??? si dupa 1 - 2 luni ii retrag pentru ca ori plang mereu, ori se imbolnavesc des...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

fiumeu intra in gr mijlocie..la ei sunt maxim 25 copii(asta e totalul grupei), si tot asa dimineata e o educ, si la pranz vine alta care sta pana adorm copiii. Ulterior..celeilalte ii e usor sa se descurce cu 25 copii(desi f rar au fost toti 25, maximumul a cam fost 17-18)

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

deci sa inteleg ca acolo unde sunt 2 educatoare, de fapt una e dimineata si una dupaamiaza? adica ce program au? si cea de dupaamiaza ce face, din moment ce copiii vor, nu vor TREBUIE sa doarma?? au 4 ore/zi program de fapt? iar cea de dupaamiaza supravegheaza copiii cand dorm?

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

la noi se face cu schimbul..una e de la 8, alta vine la 12, ambele sunt cat mananca copiii si pana ii culca, apoi cea de dupa-masa ii supravegheaza pana la 5 cand vin parintii(programul de somn e de la 1-3)..cama sa dorm toti. O sapt e una pe dimineata, o sapt alta.

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Da, sunt 2 educatoare pe ture diferite. Aici spun ca o educatoare e in concediu de maternitate deci o tura nu va avea deloc educatoare.

Ce sa fac, il duc sau cautam alta privata?

Proiectul meu: Alte sfaturi pentru parinti

Mergi la inceput

sirimie..si la andrei la gradi sunt educ in maternitate..si de obicei tura aia o fac prin rotatie educatoarele din gradi. Eu cred ca-ie imposibil unei educ sa stea de la 8-5 cu 25-40 copii.
Sincer..eu intr-o clasa cu 45 copii nu l-as duce..ca stiu cat am tras cu el

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Da, sunt 2 educatoare pe ture diferite. Aici spun ca o educatoare e in concediu de maternitate deci o tura nu va avea deloc educatoare.

Ce sa fac, il duc sau cautam alta privata?Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Proiectul meu: Alte sfaturi pentru parinti

Eu zic sa il duci, poate o fi ok.Daca nu o fi,ai timp dupa aia sa gasesti alta gradi eventual privata.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput