Aspirante optimiste > 20 ani (570)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

neata fetele!

tuturor

Lia eu mi-am luat teste de ovulatie minut, mi s-au parut bune, se fac in orice moment al zilei , sunt 3 la set 12 roni

Mergi la inceput

Paula ce bine ca nu au venit uratii, hai ca poate peste cateva zile ne dai niste pupici de molipsire

didi asa este, problemele noastre nu le putem discuta cu oricine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

neate fetele
asa cum credeam...toamna se innumara bobocii, pardon Bebeii

si apropo, exact cand credeam ca numai fetele sunt aspirante, am gasit si un aspirant optimist www.youtube.com/watch?v=px0AEZUuGhI&feature=player_embedded" target="_blank">Sandel

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

gabyv tare
ne place tare mult Fara Zahr si mie si sotiorului

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

sotul meu a zis ca se indentifica cu Sandel

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

eu o sa-i arat sotiorului piesa cand vine acasa ca inca nu a auzit-o
stiam ca au o piesa cu barza,dar tot am uitat s-o caut

Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata feteleeee

in primu rand Ancadragoman, Anne'mary, Anamira, Arianna, Babiela, Talida sa fiti sanatoase si sa vi se implineasca toate dorintele

in al doilea rand poftiti la www.google.ro/imgres?imgurl=http://imagine.aradon.ro/imagine/news-20090605-05531609-image.jpg&imgrefurl=http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/reteta-saptamanii-prajitura-fina-de-iaurt-si-capsuni/cn/news-20090605-05531609&usg=hg9GaUZVDk0Wx4S_GIAF3_zADpI=&h=375&w=500&sz=42&hl=ro&start=177&sig2=hS2g3yHhTndpM54M_gNDfw&zoom=1&tbnid=dU6hT_jE4N3NGM:&tbnh=138&tbnw=203&ei=fpaITMD4CsjKjAeboPnxCA&prev=/images%3Fq%3Dimagini%2Bprajituri%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D871%26tbs%3Disch:10,4300&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=430&oei=15WITISkJIvEswaJr_CPCg&esq=38&page=7&ndsp=30&ved=1t:429,r:13,s:177&tx=86&ty=48&biw=1280&bih=871" target="_blank">prajiturica si la o www.google.ro/imgres?imgurl=http://h.imagehost.org/0509/cocktails_1.jpg&imgrefurl=http://www.smartgeneration.ro/viewtopic.php%3Ff%3D191%26t%3D1033%26start%3D17100&usg=iAMLT1NpLz7tTTlZH-TjH8O2YME=&h=481&w=640&sz=84&hl=ro&start=0&sig2=VR7fPX31KkNiwliu-g4FWA&zoom=1&tbnid=hdsWU4cmC0Ye6M:&tbnh=136&tbnw=202&ei=uZaITPS2H87BswaA5cyPCg&prev=/images%3Fq%3Dimagini%2Bcocktailuri%26um%3D1%26hl%3Dro%26biw%3D1280%26bih%3D871%26tbs%3Disch:10,8&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=683&vpy=376&dur=2675&hovh=195&hovw=259&tx=126&ty=113&oei=uZaITPS2H87BswaA5cyPCg&esq=1&page=1&ndsp=35&ved=1t:429,r:17,s:0&biw=1280&bih=871" target="_blank">bautura buna

Paula hai cu liniutele

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor
Bebelu multumim de ospat

tuturor!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Si din partea mea pt sarbatoritele zilei de azi
LA MULTI ANI multa sanatate,fericire si cate un www.eden4flowers.co.uk/upload/product/main/large/Sophistication-main.jpg" target="_blank">buchet de flori

Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

la multi ani si din partea mea sarbatoritelor

bebelu multumim de tratatie

Mergi la inceput