Aspirante optimiste > 20 ani (570)
Raspunsuri - Pagina 6
cos_minutza spune:
Citat: |
buna felele....de cand nu am mai intrat tare vorbarete ati fost :D( apropo ce aiurea e regula cu 20 de pag :( ) vsa povesteam eu ca timp de o sapt am avut in loc de menstruatie niste pete maro...bun azi am fost la dr. consult,tvg concluzie... 90% e o infectie,o raceaqla ceva la unu din ovare...10% o extrautertina. am fost la sanador mi-am facut betahcg ca sa stie dr sigur daca pot sa incep tratamentul cu polidin si inca un antibiotic sau doamne fereste sa fie sarcina. acum ma intreb atat de "norocoasa" sa fiu incat sa am sarcina da extrauterina???? dr puia mi-a spus sa stau linistita ca mai mult ca sigur e o infectie...a si o veste mai bunicica am ovarele pline de foliculi :D( asta cu sindrom de ovare micropolichistice) a si inca un lucru i-am zis ca iau de capu meu vitex si fertility blend de la plafar si mi-a zis ca pot sa iau linistita ca sunt naturale si rau nu au ce sa imi faca....acum intrebarea mea oare de la trat asta s-or fi facut si atatia foliculi??? ca il iau de aproape 1 luna. acum stau ca pe ace sa vad maine rez la betahcg...in sufletul meu sunt convinsa ca urm o perioada de ciuruit fundu cu polidin...da poate nu strica si peste o luna,doua va anunt si eu ca am 2 liniute. va pup si spor la liniute aspiranta la bebik |
Mai sus e mesajul Bellei din capitol trecut,fiind moderata a aparut mai tarziu.
Te asteptam cu vesti!
tuturor!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
gabyv spune:
si din partea mea sarbatoritelor
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
AlinaBu spune:
buna feteleor
Ancadragoman, Anne'mary, Anamira, Arianna, Babiela, Bebelu86, Talida sanatate si tot ce va doriti
Ce modeste sunteti stiu ca poezia nu e reusit dar la ora aia azinoapte nu aveam ce face. Am mai scris 2,dar nu vreau sa va plictisesc
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
camcris spune:
Neata fetelor
Alina m-ai surprins placut, chiar esti talentata, ai scris o poezioara foarte frumoasa
Paulaaaa abia astept sa te testezi maine eu zic ca tu stii ceva...
Lia73 spune:
LA MULTI ANI ANICILOR!!!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
camcris spune:
AlinaBu eu vreau sa citesc poeziile, hai ca sunt frumoase
fetelor pe unde umblati.............
Katy82 spune:
BbYami multumesc! La mine luni e Z28. Nu-mi fac totusi mari sperante, ce o vrea Dumnezeu!
Bebelu, multumim de tratatie!
Tare melodia
pt toate sarbatoritele.
Bella tinem pumnii sa nu fie extrauterina.
http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin !
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv neate fetele asa cum credeam...toamna se innumara bobocii, pardon Bebeii si apropo, exact cand credeam ca numai fetele sunt aspirante, am gasit si un aspirant optimist www.youtube.com/watch?v=px0AEZUuGhI&feature=player_embedded" target="_blank">Sandel Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
tare raaaaaaaaaau
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Katy82 spune:
Bella totusi nu poate fi "sarcina peste menstra"? Adica sa fie o sarcina care evol bine, afli tu azi la Betahcg.
http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin !