Sept-Oct 2010! Bravo Buburuza10!Hai Pity!(159)
Raspunsuri - Pagina 6
Clabuc spune:
Buna dimineata!
FELICITARI BUBU!!! BINE AI VENIT SOFIA!!!

si sa incurajez si eu fetele care urmeaza sa nasca azi:
HAI PITY!!! 
HAI AMA!!! 
Si vreau sa urez sarbatoritelor de azi (cele ce poarta numele Ana) LA MULTI ANI!!! Nasteri usoare si bebei sanatosi!
Si cu intarziere LA MULTI ANI CAMI!!! Sa fii sanatoasa si fericita ala turi de familia ta!
M-am delectat (din nou) cu pozele randunicii Zozela. Iti vine sa crezi ca au trecut deja 2 ani jumate? Parca ieri ne tremurau mainile cand ii luam in brate, de frica sa nu-i "rupem". Ce baiat dulce! Nu pot decat sa-mi inchipui ce frumusete va fi si Maria! Te pup mult Zoze! M-a apucat nostalgia. Am voie, nu?
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
36+ AMR 3
Poza preferata Clarinda
nadiutapm spune:
Zoze, ai un blondut tare frumos, iar bunica si strabunica sunt la inaltime
si daca suntem la capitolul poze pitici mai mari sa va arat si eu mandretea mea cand era mai mica, acum s-a facut o caprita si tare mai vreau sa fie mica.
http://community.webshots.com/user/nadiapm1
pupam burticile
Nadiutapm
de Lidiuta 08.02.2007
37+ 
oramona spune:
Zoze, ti-am admirat si eu blondutul, e un scump si are niste ochisori. Sa te bucuri mult de cele doua minuni pe care ti le-a dat DD 
Am vazut si la Iunia poze noi cu bebelusa 
Acum mai caut sa vad ce mai e nou prin albume , pe la semnaturi .
Nadiutapm, si tu ai o printesa superba, ce dulci sunt cand is asa micuti.
mamica de Maria Lavinia si
35+ cu Elena Elisa 

Clabuc spune:
Botosel, ai mai aflat ceva despre Polizu? Se deschide luna asta? Eu o sa-mi sun doctorul saptamana viitoare sa vad daca s-a deschis sau nu. Te anunt si pe tine. 
Klarisse 
36+ AMR 3
Poza preferata Clarinda
nadiutapm spune:
fetelor sa va zic ca avem si noi nume pt titita din burtica, s-a hotarat barbatu' sa nu ne mai tina in suspans ca i-au trebuit 8 luni jumatate sa se hotarasca, pe Printesa mica o va chema Laura- Elena,
ce parere aveti?![]()
pupam burticile
Nadiutapm
de Lidiuta 08.02.2007
37+ 
Clabuc spune:
Nadiutapm, felicitari pentru alegerea numelui! Mie imi place tare mult (dar sun subiectiva ca si pe mine ma cheama Laura si mi-a placut intotdeauna numele asta). 
36+ AMR 3
Poza preferata Clarinda
simona24 spune:
neatza burtici! 
semnam si noi condica pe ziua de azi! ba chiar cu o noua semnatura!
i-am trimis mesaj lui PITY sa aflu "starea ei de spirit" si a raspuns asa:
"MULTUMESC MULT PT SUSTINERE.EU INCA NU AM INTRAT IN OPERATIE,PROBABIL UNDEVA IN JURUL OREI 12 VINE SI RANDUL MEU. CAND IMI REVIN DIN ANESTEZIA GENERALA, VA DAU DE STIRE. PUP TOATE FETELE!"
deci... 
HAI PITY

simona
cu
matei 37+
oramona spune:
Nadiutapm, foarte frumos nume. Cred ca esti tare multumita.
Simona, felicitari pentru noua semnatura 
Si sa mai scot si motatele : HAI PITY 

mamica de Maria Lavinia si
35+ cu Elena Elisa 
chichiutza spune:
Buna dimineata si de la noi! Ce agitatie pe-ici!
Scoatem si noi motatele pt Pity 

Anuta tare frumusel patutul! Sa-l foloseasca Maia sanatoasa si fericita!
Zoze ce blondut frumusel ai!

Cristina
Toma Andrei/Alexandru 36+
danaisa20 spune:
Buna dimineata si de la noi!
In primul rand, felicitari BUBURUZA, sa iti traiasca micutza Sofia si sa fie sanatoasa!
APoi tinem pumnii stransi pt AMA si Pity! Asteptam vestile bune de la voi si pozici cu noii bebici!
Am vorbit cu Crina acum cateva minute! Dupa ce a prestat la calul balan si dna doctor a "zgandarat" nitel zona, au ajuns la concluzia ca ar fi deschis colul, micutza a coborat mai jos, dar...totusi nu cred ca va iesi nici azi! Speram ca, daca nici maine nu vrea sa vina Vero, sa o lase acasa pe Crina, ca deja e cam epuizata de programul de "somn" din spital!
Ea zice ca, in urma controlului de azi, ar avea ceva dureri/contractii, dar sa vedem ce aduc cu ele...
danaisa20 fericita
33+
cu