Sept-Oct 2010! Bravo Buburuza10!Hai Pity!(159)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Ana- patutul este fenomenal de frumos, iar locatarul de moment foarte haios :)

Tutz 35+ cu Julia la purtator

Multumim frumos! Stau cateodata si ma uit la patutul gol,si mi-o imaginez pe Maia acolo! Abia astept s-o vad!!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

la multi ani celor ce se sarbatoresc astazi cu numele (si eu, si eu )

hai pity!

hai ama!

cami mama mea a avut a treia cezariana la 40 de ani (a ramas cu trompele legate multi ani inainte si sa fiti sanatosi alaturi de piticul care va va inveseli viata si casa la noi sora mea a fost cireasa de pe tort. eu aveam 18 ani iar frate-miu 21 cand a aparut si ea si nu a mai durat mult si noi ne-am luat zborul. ai mei acum is la a doua tinerete alaturi de sora mea

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiul tau! las aca totul va fi bine ai sa vezi. si eu maine poimaine 37... asa ca ..

gata va pup si fug la munte!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

2ingerasi eu am visat-o pe Maia deja maricica,umbla pe piciorusele ei! Am luat-o-n brate si i-am pupacit falcile!!
Cred ca din cauza nerabdarii,toate ne visam copilasii!!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

morning burtici,
azi am o zi naspa...m-am enervat de dimineata cu o problema legata de chirie trebuie sa-mi revin ...numar pana la 10...

HAI PITY! HAI AMA!
BRAVO BUBURUZA, BINE AI VENIT SOFIA

Alynta, zoze, maitreyi
La multi ani ANA
cami ...eu am implinit 36 de ani in august, medicii au zi ca nu pot sa raman insarcinata, la Ema am facut tratament...acum s-a intamplat ...O MINUNE!!! multa sanatate si refacere rapida, eu tot ceza fac.
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,36+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Camisv, multi ani inainte sa fiti sanatosi sa va bucurati de bebe, eu zic ca ati procedat bine, si te va ajuta organismul pt recuperare dupa ceza.

2ingerasi frumos visul, eu de cateva zile visez ca nasc dar sunt diferite moduri, odata ca am nascut tare usor si in cateva ore eram acasa, alta data ca am placenta jos inserata si ma baga in cezariana, a treia a fost copia primei nasteri si tot asa, in fiecare noapte visez cate ceva legat de nastere.

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata

Buburuza, felicitari si refacere rapida! Bine ai venit, Sofia!
Nastere usoara, Pity!
Nastere usoara, Ama!

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 36+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Mai3 multumesc de incurajari! Si eu zic ca a avut DD un plan cu noi, ca dupa ani de tratamente, monitorizari, inseminari, FIV, ne-a daruit un bebe, natural. Eu nu aveam ovulatie nici cu tratamente si uite ca Cineva, acolo sus ne-a iubit! Nu ne simtim batrani si cred ca bebele nici nu ne va lasa sa ne simtim vreodata asa! Speram doar sa fim la inaltimea darului primit!

Paticut,Mari,Nadiuta

camelia 38+

vineri ne vedem comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

LA multi ani!! pt toate Anutele sa fiti iubite sanatoase si frumoase.

hai Amma
hai Pity

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Ana, am aruncat si eu un ochi in album, foarte frumos patutul si locatarul, dar se vede ca asteapta o poznasa.Sa-l stapaneasca sanatoasa Maia si sa aiba un somn linistit si dulce in el.

Spun si eu LA MULTI ANI si numai fericire tuturor Anutelor care azi serbeaza

mamica de Maria Lavinia si 35+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput