Sept-Oct 2010! Bravo Buburuza10!Hai Pity!(159)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Neata!!

hai Pity!!!!!hai Ama!!!!!
hai bebicii!!!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

'Neata! M-am trezit sa impachetez piticul pentru gradi, am spalat niste vase si acum ma bag iar la un nani, ca e vreme de dormit.
Dar, nu inainte de:
HAI PITY

Kiti, 35+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Tanamera,Simona multumim de aprecieri!

Oramona multumim pt micul dejun, buuunn!

Fulguta,Donna bafta la dr azi!!! Va asteptam cu vesti bune!!

Lora in ultima poza pe care ai pus-o in album,(cea cu burtica) am vazut ca si tu aveai picioarele f umflate. Vroiam sa te intreb daca s-au desumflat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineataaa

Bravo Buburuzaaaa! Felicitari!
Bine ai venit Sophie! La Multi Ani!

Bine ai venit Mihali

Oramona, multumim pentru micul dejun

Si acum sa scoatem motatele sa-si faca datoria pe ziua de azi:

Hai Pity!!!

Hai Ama!

Anuta, am vazut patutul. E tare frumusel!

Zoze, eu ieri am citit pentru a doua oara povestea nasterii la tine si iar . Tare emotionanta
Cat despre puiutul tau, e un scump! Sa va traiasca!
36+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Mihali bine ai venit!!
Andreea multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

'neata si de la noi!

Bravo Buburuzo si bine ai venit pe lume Sofia! sa aveti parte de o viata ca in povesti, Bubu refacere rapida, Sofia sa fie sanatoasa, cuminte si sa creasca mare! Asteptam poze cu ochisorii

galerie pentru Pity . sa fie totul ca la carte, sa te refaci repede, bebe Tudor sa fie sanatos!

Cameluska, intrebai de ce fac cezariana: este decizia mea si a dr. Bebe avea si circulara de cordon, nu stiu acum daca mai are, ca dr nu s-a mai uitat, decizia fiind luata. Fetelor eu sunt cea mai batrana de pe aici, m-am tot ferit sa spun cat am , dar ieri am facut 39 de ani si sunt la prima sarcina. V-am spus ca am asteptat 8 ani acest bebelus si de aceea am decis ca nu-i cazul sa fac pe eroina cu o nastere naturala, caci nu se stie cum reactioneaza organismul meu, mai ramolit. Nici dr. nu m-a incurajat si nici eu n-am insistat. Sper ca am luat decizia buna, maine sa va ganditi la mine, ca mi-e tare frica

camelia 38+

vineri ne vedem comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

buna dimineata!!

feliciatri buburuza si sa va traiasca Printesa Sofia. multi ani fericiti!!

hai Pity

hai Ama

ana si tanamera ma bucur ca v-a placut cozo.
Mihali - bine ai venit printre noi o sarcina usoara in continuare si nastere usoara!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Buna dimineata dragelor!

Adaug la micul dejun un pic de zacusca proaspat facuta de mama, ii ffoarte buna!!!!

Ana- patutul este fenomenal de frumos, iar locatarul de moment foarte haios :)
Cameluska - marimea nu conteaza. Am o prietena- nu are aproape nimic decat sfarcuri, si alapteaza exclusiv deja de 4 luni.

Apropo de cercei - cred ca si eu ma voi duce sa ii vad, si sa-i cumpar azi, am emotii ca poate nasc mai repede si raman fara (desi fetitele din odisee vad ca se lasa asteptate )

Cami - multi ani inainte cu bebeloiul alaturi :) TE-am mai intrebat, poate nu ai vazut - tablourile din camera (cu broscute) de unde le-ai cumparat? as cumpara ceva asemanator, dar cu buburuze

Si hai sa nu uitam rolul nostru astazi - motatele:

Hai Pity !!!!

Hai Ama !!!!

Tutz 35+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Cami - multi ani inainte cu bebeloiul alaturi :) TE-am mai intrebat, poate nu ai vazut - tablourile din camera (cu broscute) de unde le-ai cumparat? as cumpara ceva asemanator, dar cu buburuze

Multumesc! Tablourile le-am gasit la Praktiker, dar cred ca acum vreo 2 ani. Noi le-am luat mai mult pentru rame, ca se potriveau cu camera si voiam sa punem fotografii facute de sot (care-i pasionat de foto), dar n-am apucat si uite ca a venit "broscutza" asa ca le-am lasat cu pozele originale. Oricum uita-te la raionul "deco" de la Praktiker si Dedeman. O alta idee ar fi sa iei rame normale, sa cauti pe net poze cu buburuze, sa le scoti pe hartie foto si gata tablourile.

camelia 38+

vineri ne vedem comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Buna dimineata!
Scoatem agitatele pentru AMA si PITTY Cu incredere,fetelor!

Pentru noi e prea dimineata cu micul dejun asa ca mai asteptam sa ne inghitim galbenusul, ca abia am facut ochi...

Am visat foarte frumos azi-noapte. Se facea ca ma pregateam de cezariana (eu oricm o sa nasc prin cezariana, dar nu stim inva data...poate chiar sta pana la termen,sa mai creasca, desi nu mai am rabdare, ca multe dintre voi). Am visat fiecare etapa, de la pregatire,anestezie,masa cu becurile si oglinda de deasupra,bisturie, medicii, etc... Dar cand ajungea medicul sa ma taie, m-am trezit... Am zambit, m-am intors pe partea cealalta si am adormit la loc... si ce credeti? Iar am reluat-o cu acelasi vis... De data asta continuarea era ca nu s-a prins anestezia(peridurala) si ca a mai facut niste chestii ca sa ma anestezieze...si in sfarsit, nu imi mai simteam partea de jos a corpului...si cand sa ma taie iar si sa vad si eu bebelina, iar m-am trezit... Asa m-am enervat!!!!!!

Si cand m-am trezit am avut o singura contraxtie dureroasa... UNA singura!!!!!! M-am gandit ca visul a fost o premonitie, da' de unde!!!! Asa ca, sa respectam ierarhia de pe prima pagina, asa cum spunea ieri cineva...

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 37+ Antonia Maria

Mergi la inceput