Sept-Oct 2010! Bravo Buburuza10!Hai Pity!(159)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameluska

Ana_25 cu cine nasti de la Odobescu? Doct meu este Mircea Simion.

39+4

Pai...nu am dr! Hai sa-ti zic si de ce!! Cand am ramas gravida,m-am dus la control la un centru medical care e la nici 10 min de casa! E centrul med al dr mele de familie,si acolo au medicina familiei,ginecologie,pediatrie si pneumologie!
D-na dr de acolo e f draguta,si am ramas la dansa(fiind si f aproape de casa) sa-mi supravegheze sarcina. Dar eu nu am intrebat-o de la inceput daca lucreaza si la spital! Dansa lucreaza si la spital,dar.....la spitalul din Deta!. Asa ca,am intrebat-o la care maternitate crede ea ca ar fi mai bine sa merg,Bega sau Odobescu??
Mi-a zis ca ea a lucrat in ambele spitale si ca la Odobescu e mai curat si asistentele mai dragute! Deci,voi merge la Odobescu,doar ca nu stiu la care dr!!
Acum mi-e greu sa ma duc prin spital sa-mi caut dr!
Daca nu reusesc sa gasesc un dr,pana nasc, ma duc la ala de garda ca nu m-o lasa sa mor(tot banii aia ii dau,si daca ar fi dr meu).
tu ce poti sa-mi zici de dr tau??E bun,e cumsecade??

Ana35+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Ana poate ai mancat mai dulce cu o zi inainte si de asta valoarea mare! Poate nu e nimic!
Bpatricia capul sus ca a fi bine!

M-am aranjat!

Alina-Mirela 40+4Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Pai Duminica,m-am indopat cu un delicios chec cu glazura de cioco,facut de socrela! Am mancat ca o purcea jumatate de tava!! Si luni dimi m-am dus la analize!!

Poate de aia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ana din ce mi s-a zis mie, inainte de glicemie, seara dupa ora 20 nu trebuie sa mai mananci nimic si nici in dimineata analizei.
Poate ar trebui sa repeti totusi..fara checul ala inainte.

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

anutza, stai linistita ca totul va fi bine cu glicemia aia. nu te stresa ca nu-i faci bine tale!

alynta, scotem o motata si pentru tine? am gasit una timida... dar, in caz ca este nevoie, ii chem si prietenele mai curajoase!

simona cu matei 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

se mai regleaza dar nu vei reveni la condurii cenusaresei eu purtam 35, dupa baby 37 si acum si 39 probabil ma voi fixa pe la un 38.

eu nu vreu sa raman "mare"!

Citat:
ionela poti lua smecta. pe mine m-a ajutat de multe ori sarcina asta pt ca la mine fierul are alt efect decat la voi

Si eu ma duc si de trei ori la pe zi baie!!

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

se mai regleaza dar nu vei reveni la condurii cenusaresei eu purtam 35, dupa baby 37 si acum si 39 probabil ma voi fixa pe la un 38.

camelushka inima in sarcina isi schimba pozitia. dupa ce nasti ai sa vezi ca nu te va mai deranja.

ionela poti lua smecta. pe mine m-a ajutat de multe ori sarcina asta pt ca la mine fierul are alt efect decat la voi

hadrianae nu se acorda importanta mica diabetului gestational chiar deloc. insa nu se arunca la o glicemie provocata daca glicemia normala e ok. eu cel mai mult in sarcina am avut 84. nu avea sens sa ma trimita sa fac testul. insa uite cazul anei - pe ea o trimit cu 125 si f bine fac.

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Da, intr-adevar, daca iese glicemia mare in conditii normale, este bine si normal sa se recomande testul de toleranta la glucoza. Dar nu tot timpul este relevanta doar glicemia simpla. Mie, de exemplu, mi-a iesit intotdeauna in jur de 80. Deci in Romania nu m-ar fi trimis nimeni sa fac testul. Ceea ce nu stiu daca e bine sau rau. Pentru ca apoi valorile testului de toleranta au aratat ca totusi exista o problema (nu fac fata la turatie maxima, cum zice sotul meu, inginer auto, deh ). Eu ma bucur intr-un fel ca am facut testul pentru ca acum stiu ca trebuie macar sa ma monitorizez din cand in cand si chiar daca din punctul meu de vedere s-au grabit cu diagnosticul, e clar ca o predispozitie, o problemuta, acolo, exista. E bine ca stiu, ca sa am grija si sa o urmaresc.

Adriana, 35+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Ana din ce mi s-a zis mie, inainte de glicemie, seara dupa ora 20 nu trebuie sa mai mananci nimic si nici in dimineata analizei.
Poate ar trebui sa repeti totusi..fara checul ala inainte.

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Pai nu trebuia sa mananc,dar... e tot

Mergi la inceput

Simona incerc sa nu ma stresez,ma gandesc ca e de la praji glicemia aia asa mare!
Eveline maine ma duc sa mi fac testul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Ana stai linistita ca de diabet gestational nu se moare si trece dupa sarcina. El aduce cu sine insa niste complicatii, ca de ex bebe mare (cazul meu). Poti sa cauti pe google mai multe info pe aceasta tema.

Blackpantero, ma bucur sa te intalnesc si pe aici! Ca bebica nu s-a intors, poate e mai bine, parca ziceai tu ca si la tine bebica e mare (??), deci poate ca tot la cezariana ajungeai. Priveste partea pozitiva a lucrurilor, scapi de travaliu . Oricum o fi, sa fiti sanatosi! Te astept cu vesti bune!

Hadriana si celelalte fete, multam de raspunsuri. Cu diabetul de sarcina intr-adevar nu e de glumit, mai ales ca e pacatos, nu are simptome.
Eu cu zaharul am probleme numai dimineata, valoarea este de regula 110 (admis e sub 90), de aceea m-a trecut doctorul pe insulina. Precizez ca sunt extrem de cumpatata la mancare, dulciuri foarte rar, respect "piramida" recomandata de nutritionisti in caz de sarcina. Problema e insa ca daca imi creste glicemia, imi scade foarte greu. In plus anumite alimente considerate "bune" imi cresc glicemia mult, ca de ex strugurii, piersicile (le cumparam doar pe cele tari, acre), painea neagra (care uneori contine sirop de zahar), banane, fulgi de ovaz!!! Mancam intr-o perioada ca mic dejun fulgi de ovaz cu lapte cald. Mi-am luat intamplator glicemia si constat ca crescuse la 200!De atunci nici nu mai pun gura !

Un bebica mai "avansat" cu 2 saptamani e considerat normal, la mine bebe e avansat cu 1 luna! (38 in loc de 34+). Am eu banuiala ca nu ma vor lasa sa atept 40 sapt, asta daca nu cumva imi face el surpriza si iese mai repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

aaaaa... pai sigur e de la prajitura!! acum chiar poti sta calma!
si apropo de prajituri... scot prastia si arunc niste eclere. trebuie doar sa ma directionati!

simona cu matei 37+

Mergi la inceput