Sept-Oct 2010! Bravo Buburuza10!Hai Pity!(159)
Raspunsuri - Pagina 17
ana_25 spune:
Mari bine ai revenit! Abia asteptam pozicile cu bebita! Ce bine ca e cuminte!
Botosel si eu ma imbrac bine in partea de sus iar in picioare....iau slapi!
Nu ma incape nimic doar slapii care se ajusteaza cu scaieti! Si eu sper sa revin la marimea initiala,si sa nu fiu nevoita sa arunc un dulap de pantofi!Am ajuns de la 36 la 38 jumate!
Ma gandesc cu groaza ca luna viitoare va fi mai frig si eu nu am cu ce sa ma incalt!
Si sa-mi cumpar papuci pt o luna-doua...
Am fost la dr si i-am dus rezultatele la analize! Mi-a dat trimitere la centrul de diabet pt testul de toleranta la glucoza!!!
Mi-a iesit glicemia 125!! A zis ca sunt suspecta de diabet gestational!!
Off!!
Ionela eu am spalat hainutele Maiei cu acelasi detergent pe care il folosesc si pt noi! Cu Persil! si le-am clatit de doua ori si apoi le-am calcat!
Fistiq 

Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
bebecris26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blackpanterro
Eu inafara de mancarime nu am avut nici un alt simptom. Nu stiu ce sa zic, fiecare judeca pt el. Eu nu am vrut sa risc sa se imbolnaveasca si copilul desi eu voi avea cezariana programata luni, dar am vrut sa fiu sanatoasa in caz ca se intoarce bebe si voi putea naste normal. Tratamentul nu e aiurea, ovule 3 zile si gata. Adriana 40+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 aniA ticket to hell has never been funnier |
cristina si bebe in burtica
36+sapt
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Alynta ! cred ca ne dam seama ce inseamna abia cand le simtim pe pielea noastra. Parca sunt un baboi. Ma dor salele, umerii, mainile, picioarele, parca m-a batut cineva cu parul! Imi cer scuze oficial de la toate fetele pe care, evident in mintea mea, nu le-am crezut cand se plangeau! Si ma bucur ca-ti plac noile noastre achizitii!![]() Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+ |
Aha! Deci nu m-ai crezut cand m-am plans ca ma dor toate cele si ma misc ca o baba!! Ca ma dor incheieturile de la picioare si ca schiopatez!!Ahaaaa!!

Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
hadrianae spune:
| citat din mesajul lui Panseluta neata fetelor, ciocnesc cu voi o cana de ceai ! Am o intrebare. Cate din voi au facut in sarcina "testul de toleranta la glucoza", ca sa determine daca au diabet gestational sau nu? E vreuna din voi pe aici cu diabet gestational, sau care isi testeaza glicemia? Si daca tot ni se apropie termenul, sunt curioasa daca la vreuna din voi s-a constatat ca bebe depaseste varsta sarcinii...adica e mai mare decat ar fi cazul. Intreb pt ca e cazul meu si sunt curioasa cum se trateaza aceasta problema pe la altii... tuturor 34+ |
Eu am facut testul cand eram in Luxemburg. Acolo il face toata lumea. Se pare ca in RO se recomanda doar in cazuri in care exista suspiciuni dinainte (supraponderabilitate, luare prea mare in greutate, copil mai mare decat varsta sarcinii), iar in rest doctorii nu acorda o atentie prea mare problemei.
Mie mi-au iesit rezultatele un pic marite, dar foarte putin si ma asteptam sa-mi zica ca e vorba despre o predispozitie la diabet gestational, dar se pare ca ei nu se prea incurca cu fineturi si mi-au pus direct diagnosticul. M-am enervat tare pe ei pentru ca mi-au creat un stres inutil. Chiar am stat doua zile in spital degeaba, ca sa-mi faca investigatii pentru care chiar nu era nevoie de spitalizare. A fost unul din motivele pentru care m-am hotarat sa vin acasa mai devreme decat planificasem. Cat am stat in Luxemburg mi-am luat glicemia inainte si dupa fiecare masa si am fost saptamanal la diabetolog. Valorile mi-au iesit absolut normale. Acum am venit in Romania si continui sa-mi fac testele, dar nu cu aceeasi regularitate si nu pare sa fie nicio problema. Imi ies valorile normale de fiecare data.
Nu cred ca te ajuta prea tare raspunsul meu, dar mi-am spus si eu oful... M-au stresat rau cu diabetul asta, in conditiile in care puiul meu nu a avut niciodata greutatea mai mare decat varsta sarcinii, ba chiar era cu cateva zile in urma, dar in grafic tot timpul, iar eu am luat pana acum in greuatate 10 kg, ceea ce mi se pare rezonabil, si glicemia imi iese in continuare ok.
Chiar cred ca au exagerat. Pe de alta parte, cred ca in Romania se acorda o importanta mult prea mica problemei. Dar ce sa-i faci, fiecare sistem cu problemele lui.
A! Si doctorul din Luxemburg mi-a spus ca in cazurile astea procedura standard e sa se induca nasterea la 38 de saptamani. Nu se asteapta pana la 40.
Hai, ca m-am intins si cred ca v-am plictisit.

Adriana, 35+
blackpanterro spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bebecris26
cristina si bebe in burtica 36+sapt |
Din pacate nu s-a intors...mai sunt 3 zile si dr spune ca sansele sa se intoarca acum tind spre zero...
Tu mai ai timp destul!
Adriana 40+
Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 aniA ticket to hell has never been funnier
bpatricia spune:
Buna gravidutelor, ce mai faceti,n-am mai intrat demult pe aici, vad ca in fiecare zi apare cate un beb mic, noi am intrat in 36 de sapt , am fost ieri la eco si bebelina are 2kg vi se pare mult ca doctorita mia zis ca va fi un bebe mare, in rest suntem bine sanatosi incercam sa ne pregatim putin cate putin ptr nastre, vrem sa nastem normal desi ne e cam frica un pic,va pupacesc mamicilor si sarcini pana la termen va urez
graviduta
36+ alessia 
botosel452 spune:
Vreau sa intreb si eu fetele din Bucuresti (cele care au fost "sfatuite" de medici sa isi cumpere trusa de anestezie): de unde au procurat-o si cu cati bani.
Mie mi-a spus dr sa cumpar trusa peridurala Braun (verde cu galben)...dar pe care nu prea o gasesc nici macar la farmaciile mari.
Oare trusa asta contine si anestezicul, sau doar ustensiile?
Valentina
35+ 
alynta27 spune:
Ana poate ai mancat mai dulce cu o zi inainte si de asta valoarea mare! Poate nu e nimic!
Bpatricia capul sus ca a fi bine!
M-am aranjat! ![]()
Alina-Mirela
40+4
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Pfiu apropo de papuci chiar vroiam sa va intreb..banuiesc ca mi s-a marit piciorul pentru ca nu imi mai vine nicio pereche de pantofi..se regleaza dupa nastere sau asa raman? ![]() ![]() Va invit la o supa cu galuste si niste ficatei cu salata de varza. ![]() Klarisse graviduta 35+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 4 s pana la marea intalnire |
se mai regleaza dar nu vei reveni la condurii cenusaresei
camelushka inima in sarcina isi schimba pozitia. dupa ce nasti ai sa vezi ca nu te va mai deranja.
ionela poti lua smecta. pe mine m-a ajutat de multe ori sarcina asta pt ca la mine fierul are alt efect decat la voi
hadrianae nu se acorda importanta mica diabetului gestational chiar deloc. insa nu se arunca la o glicemie provocata daca glicemia normala e ok. eu cel mai mult in sarcina am avut 84. nu avea sens sa ma trimita sa fac testul. insa uite cazul anei - pe ea o trimit cu 125 si f bine fac.
-----
Mami de
roza +
37 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
eveline spune:
ANA imi pare rau ca ti-a iesit glicemia asa mare, mergi unde ti-a recomandat dr si fa testul ala, macar sa stii ce si cum.
ALYNTA deci esti pregatita, da?!
36+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca