Sept-Oct 2010! Bravo Buburuza10!Hai Pity!(159)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui Panseluta

neata fetelor, ciocnesc cu voi o cana de ceai !

Am o intrebare. Cate din voi au facut in sarcina "testul de toleranta la glucoza", ca sa determine daca au diabet gestational sau nu? E vreuna din voi pe aici cu diabet gestational, sau care isi testeaza glicemia?

Si daca tot ni se apropie termenul, sunt curioasa daca la vreuna din voi s-a constatat ca bebe depaseste varsta sarcinii...adica e mai mare decat ar fi cazul. Intreb pt ca e cazul meu si sunt curioasa cum se trateaza aceasta problema pe la altii...

tuturor

34+

Si eu am facut testul si mi-a iesit OK, ma suspecta dr de posibil diabet gestational, insa numai din cauza evolutiei celeilate sarcini cand am luat suspect de mult in greutate. L-am facut, ca sa zic asa, preventiv.

36+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Alynta! cred ca ne dam seama ce inseamna abia cand le simtim pe pielea noastra. Parca sunt un baboi. Ma dor salele, umerii, mainile, picioarele, parca m-a batut cineva cu parul! Imi cer scuze oficial de la toate fetele pe care, evident in mintea mea, nu le-am crezut cand se plangeau! Si ma bucur ca-ti plac noile noastre achizitii!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Neatza!!

BRAVO BUBU!!! BINE AI VENIT SOFIA!
HAI PITY!!!!

La multi ani Anutelor noastre dragi!!

Zoze adorabil baiatelul tau
Nadiutapm foarte frumos prenumele alese de voi.

Mai3 ar fi super sa incheie acordul cu Casa..orice reducere este binevenita.

Va pup.

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Buna si bine v-am regasit !

Incep prin a felicita proaspetele mamici Aniast si Buburuza ! Sa creasca mari puiutii, sa fie sanatosi si norocosi ! Vad ca Aniast inca nu s-a decis la nume, iar Sofia de Buburuza este o fetita ascultatoare, a venit cand a fost programata.

Hai Pity !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 39+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fetelor ma doare spatele de numai pot... Parca ma "taie" nu alta!(bine ca nu e permanenta senzatia) Si uneori abia respir! Ma gandesc sa-i zic dr mele, nu de alta dar sa nu fac vreo "figura" in travaliu! Acum partea faina e ca e racoare si e mai respirabil!

Alina-Mirela 40+4Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

FELICITARI BUBURUZA!SA VA TRAIASCA BEBELUSA!

HAI PITY!
HAI AMA!

Fetelor exista si depresie prenatala...Eu nu stiu ce am,dar sunt f.trista!Ma gandesc la lucruri rele,mi-e frica de operatie,mi-e frica sa nu fie bebelusa sanatoasa...Am tot felul de temeri din astea si nu stiu cum sa ies din starea asta.

alina34+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

mari bine ai revenit si acomodare cat mai usoara in 4 crestere usoara si sa fii sanatosi

klarisse daca aflu azi ceva dau de veste.

alynta ce simti tu is semne de travaliu. da-i un tel si poate te cheama la o monitorizare.

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.clau

FELICITARI BUBURUZA!SA VA TRAIASCA BEBELUSA!

HAI PITY!
HAI AMA!

Fetelor exista si depresie prenatala...Eu nu stiu ce am,dar sunt f.trista!Ma gandesc la lucruri rele,mi-e frica de operatie,mi-e frica sa nu fie bebelusa sanatoasa...Am tot felul de temeri din astea si nu stiu cum sa ies din starea asta.

alina34+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

nu stiu daca ai un preot duhovnic dar pe mine asta m-a ajutat si sarcina cu baby si acum. am mers la preot si m-am spovedit si dupa ce m-a Impartasit m-am simtit cu totul altfel
uita-te la un film, spala hainute, calca hainute, aranjeaza prin camera lu' bebe...ceva sa te mai detensioneze. la mine mai apareau stari din astea si de la prea mult stat in casa.

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Alynta sun-o si spune-i de durerea de spate..poate e primul semn ca vine Maria. Sa ne anunti ca sa scoatem motatele.

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Alina Clau, asa sunt si eu de aseara. Pana acum am fost tare relaxata , dar acum ma tot gandesc daca pateste bebelusa ceva. Si nu am stat deloc linistita in sarcina asta si cu toate astea nu am avut temeri. Acum nu ne ramane decat sa ne linistim si DD ne va da niste bebelusi minunati.
Alynta , sa vina Maria cat mai repede. Ai un PM

mamica de Maria Lavinia si 35+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput