Sept-Oct 2010! Bravo Buburuza10!Hai Pity!(159)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Alynta multumesc de explicatii! Am picioarele ff umflate si nu mai am nici cu ce sa ma incalt! Vroiam sa stiu cam cat dureaza pana se desumfla,dupa nastere!

Andreea felicitari pt semnatura!! Siii ...sa stii ca eu cred ca ai o mandrete de fetita in burtica!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Neata cu mare intarziere si de la noi, de abia mi-am deschis ochii, as dormii nonstop.

Mai vin doi bebelusi azi
Hai Pity !!!
Hai Ama !!!

La multi ani tuturor ce poarta numele de Ana!!!

39+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

neata fetelor, ciocnesc cu voi o cana de ceai !

Am o intrebare. Cate din voi au facut in sarcina "testul de toleranta la glucoza", ca sa determine daca au diabet gestational sau nu? E vreuna din voi pe aici cu diabet gestational, sau care isi testeaza glicemia?

Si daca tot ni se apropie termenul, sunt curioasa daca la vreuna din voi s-a constatat ca bebe depaseste varsta sarcinii...adica e mai mare decat ar fi cazul. Intreb pt ca e cazul meu si sunt curioasa cum se trateaza aceasta problema pe la altii...

tuturor

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata burtici si de la mine
Cam tarziu in dimineata asta, dar mi-a fost foarte rau noaptea trecuta. M-am trezit pe la 5 cu niste crampe ingrozitoare si am avut diaree pana s-a facut ziua.

Naste careva dintre voi la Filantropia?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 35+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25
Andreea felicitari pt semnatura!! Siii ...sa stii ca eu cred ca ai o mandrete de fetita in burtica!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

37+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Botosel, ai mai aflat ceva despre Polizu? Se deschide luna asta? Eu o sa-mi sun doctorul saptamana viitoare sa vad daca s-a deschis sau nu. Te anunt si pe tine.

Klarisse

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 36+ AMR 3

Poza preferata Clarinda

Nu am mai aflat nimic, dar martea viitoare merg la spital, vrea dr meu sa imi fac niste analize:urocultura, secretie...si nu stiu ce a mai spus. Si sigur il intreb atunci
Te anunt de indata ce am vesti

Valentina35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Panseluta

neata fetelor, ciocnesc cu voi o cana de ceai !

Am o intrebare. Cate din voi au facut in sarcina "testul de toleranta la glucoza", ca sa determine daca au diabet gestational sau nu? E vreuna din voi pe aici cu diabet gestational, sau care isi testeaza glicemia?

Si daca tot ni se apropie termenul, sunt curioasa daca la vreuna din voi s-a constatat ca bebe depaseste varsta sarcinii...adica e mai mare decat ar fi cazul. Intreb pt ca e cazul meu si sunt curioasa cum se trateaza aceasta problema pe la altii...

tuturor

34+

Eu am facut testul dar nu am probleme cu glicemiaSophie a mea cica ar fi mai mare cu mai mult de o saptamana de aceea doctorii de la clinica se asteptau s anasc cel tarziu pe 6 septembrie iar gine pe 8 septembrie insa pitica nu le face pe plac, vad ca-i place la mine in burtica.Aici (probabil si in DE e la fel) nu fac nimic sa iti provoace nasterea,lasa sa vina totul de la sine.Am o prietena care a mers mai mult de saptamana 42 si in timp ce era la spital si i se facea controlul a inceput sa sangereze, asa a inceput travaliul la ea si in 5 ora deja isi tinea fetita in brate.

39+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Salutare burtici!

urez si eu tuturor Anelor La multi ani, sa fie sanatoase si sa-si tina bebei cat mai repede in brate!!

Si pentru ca azi mai asteptam inca 2 bebei, la fac galerie mamicilor:

HAI PITY!!!

HAI AMA!!!

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata si de la noi

ieri am facut pauza de la odisee si am stat pana acum sa recuperez ce s-a scris

Felicitari Buburuza si refacere usoara!

Nastere usoara fetelor programate azi si La multi ani Anutelor!

Eu,de cateva nopti, am inceput sa dorm foarte prost:nu mai pot dormi pe spate pentru ca ma doare burtica in pozitia asta si ma tot perpelesc cand pe stanga,cand pe dreapta...care imi amortesc foarte repede
Azi noapte e prima oara cand am tinut minte ce am visat: nascusem si bebelina parca era deja maricuta...si bunica mea avea grija de ea (bunica care a murit de vreo 5-6 ani, dumnezeu s-o odihnesca). Nu stiu ce inseamna dar cand m-am trezit si mi-am adus aminte, m-am pus pe un de nu mai stiu de mine...

Valentina35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Anuta multumesc . Andreea multumesc si felicitari si tie pt noua semnaturica, mai e atat de putin

cristina si bebe in burtica 36+sapt

Mergi la inceput