Gravidute prin FIV(63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

pisu vineri am programare la dr Dragos Albu, cel cu care am facut fiv

vezi ca Adrian Pop e un mare fas
tamarilys, daca nu ma inseala memoria, a facut cu el morfo care a durat 15 minute si i a luat 600 lei, fara sa i spuna nik, fara sa i arata mai nik

pupi si sarcina usoara

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

si...........

azi noapte mai sa sar din pat
am vrut sa ma intorc pe partea dreapta si am simtit o arsura de parca mi luase foc toata partea stanga a burtii
am simtit o durere cumplita, bine ca nu a durat decat cateva secunde

o fi de rau rau, bebelu de pe stanga e bine
pana vineri cand am eco stau ca pe ghimpi

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Pisumic, ce dr. iti urmareste sarcina?

23+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

cata, multam fain. stiu unde e premaman, il trimit pe sotz.

fete, nu ma uitati, care va amintiti cum se recolteaza secretaia vaginala? cu sau fara valve? am un stres sa nu imi desire alea cerclajul, nu radeti ca fiecare are piticii lui pe creier. io am muuuulti de tot!

Adi +28 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Mirela, eu nu tin sa ma tina o ora la eco si nici sa imi explice pe larg. Eu vreau sa faca o eco profesionista si sa se uite la tot, si (fereasca Dumnezeu) sa depisteze orice problema. Apoi cu eco merg la drita mea, si oricum, fiind si eu medic, nu-mi fac probleme daca un om care asta face toata ziua face prea repede o eco; asta nu inseamna si ca o face prost.

Tamaryllis, sarcina mi-o urmareste dr Ilinca Gussi de la maternitatea Cantacuzino, foarte serioasa, si desteapta, si scolita . Sper sa fie totul bine.

Am mai facut o eco la 10s cu proful cu care am facut FIV, mai mult ca sa se bucure si el de rezultatul iesit

Va pup pe toatele si-mi sunteti foarte dragi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Si eu am facut morfo. de trim II la Adrian Pop, a fost super, nu este prea vorbaret, dar dupa ce a terminat mi-a raspuns la toate intrebarile pe care le-am avut, eco a durat 50 min. si apoi cu interpretare, poze tot am mers la dr. mea. Cred ca nu putem cataloga dr. din auzite. Parerea mea.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Pai fetelor, eu nu vb din auzite de Pop, ci v-am spus experienta mea. Pe mine m-a tinut 15 minute si nu mi-a raspuns la sfarsit la nicio intrebare, doar mi-a spus ca morfologic copilul e bine! Nu mi-a printat nici poze cu masuratorile, in schimb le-a pus pe cd, in eventualitatea ca dr meu vrea sa se uite pe ele probabil.
Poze in 4D nici atat nu mi-a dat! Dar ma multumeam si fara poze in 4d, daca eram convinsa ca a facut treaba buna!
50 de minute m-ar fi multumit si pe mine! Eu sustin ca indiferent cat de bun este in ceea ce face, in 15 minute nu se poate uita la tot ceea ce trebuie sa vada la o morfofetala de trim II.
Respect si faptul ca nu trebuie sa fie deranjat in timpul masuratorilor, dar la sfarsit cred ca ar trebui sa raspunda la cateva intrebari.
Adi, eu parca imi amintesc ca mi-a pus valvele...Si eu am avut dilema asta cu recoltarea, asa ca mi-am facut programare la un dr la medlife si i-am impuiat capul cu temerile mele, asa ca asta a decis sa-mi recolteze el si sa nu mai cheme asistenta pt asta.
23+

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb daca si-a mai pus cineva olynth in nas in timpul sarcinii, caci eu nu mai pot respira din cauza nasului infundat.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Am uitat sa va intreb daca si-a mai pus cineva olynth in nas in timpul sarcinii, caci eu nu mai pot respira din cauza nasului infundat.

23+

Eu am tras tare cu o raceala in sarcina, dar am primit recomandarea ca nu picaturi, am folosit sare de mare si cate un pic baton mentolat(care la mine nu prea facea fata). Am reusit cu comprese pe frunte cu alcool sanitar, imi desfunda nasul.
Dar oricum in sarcina nasul mai mult infundat l-am avut.
Intreaba dr. de familie trebuie sa stie o solutie.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Many_bani, dr meu de fam cica pot sa folosesc olynth...doar sa nu folosesc picaturi pe baza de efedrina.
Am mai colectat cateva opinii ale unor dr ginecologi, dar asa sunt eu, vreau sa stiu mai multe pareri. Si uite ca de abia acum, cand am intrebat pe forum am gasit o alta parere. Eu am folosit de cateva zile olynth combinat cu apa de mare (proportie mai mare apa de mare)si acum mai rau imi este, in sensul ca s-a obisnuit mucoasa cu substanta si chiar nimic nu mai face fata.
Am pus si picaturi de lamaie si m-a usturat....
O sa incerc si cu alcool sanitar.
Pt cine se confrunta cu aceeasi probl,am gasit un studiu
Xylometazoline and oxymetazoline are decongestants found in nasal sprays. 5-10% of a medication delivered via nasal spray reaches maternal circulation; fetal exposure is, therefore, low. Because nasal congestion is common during pregnancy, women may use more than the recommended amount of nasal spray. Prospective data on 197 women exposed to intranasal oxymetazoline did not indicate an increased risk for malformations (Schatz et al 1997); a retrospective study on 207 women exposed to xylometazoline had similar negative findings (Aselton et al., 1985). Based on this, combined with the low exposure level, the risk of adverse outcome after exposure to nasal spray is thought to be minimal.
sursa:http://www.fetal-exposure.org/resources/index.php/1998/12/03/over-the-counter-cold-medications-in-pregnancy/

23+

Mergi la inceput