Gravidute prin FIV(63)
Raspunsuri - Pagina 20
castelanaC spune:
BUNA FETELOR, felicit din toata inima pe proaspetele mamici.
Scuze ca nu am mai putut intra, sunt ocupata pana peste cap, mutari, paramutari, castelanul meu care imi face viata frumoasa!
Suntem bine, avem 6 luni si jumatate, am inceput chiar sa mancam, creste vazand cu ochii si nu fac altceva decat sa-i multumesc lui Dumnezeu ca ni l-a dat.
E un baietel vorbaret, foarte zambitor, curios, iubaretz, se gadila si e tare nostim, speriecios ca mama lui, doarme toata noaptea, ziua se joaca, interactioneaza cu jucarii, persoane, ce sa mai as putea vb pagini intregi despre el fara sa ma repet, cand il vezi cum se bucura cand te vede pe tine parintele sau te topesti!
E un fel de Cra-Cra, dar va asigur fetelor este superb.
Primele luni mai delicate trec repede. nu mai stii aproape nimic dupa aceea, uiti absolut tot ce a fost mai deranjant!
Sa mergeti cu speranta ca va fi bine mai departe, rabdate multa si sa fiti sanatoase!!!!!!
Era o intrebare daca sa se stea in pat, eu am stat fara sa am probleme de nici-un fel, mi-a fost interzis sa zbor, sa calatoresc, para la 12 saptamani am fost mai catolica decat Papa si pur si simplu m-am relaxat, citit, delectat la canapeloase si am scris la greu aici oe forumuri, m-a ajutat enorm.
apoi m-am mai miscat un pic dar nci asa mult, am mancat sanatos, am baut apa, sucuri fresh si lapte la greu.
Cu kg... am luat peste 22 de kg in sarcina, chiar daca nu am exagerat cu nimic, acum mai am +8 dar stiti cat de putin ma intereaseaza aspectul? o sa slabesc eu, oricum eram genul bat imbracat si cine nu stie cum eram inainte nu-si da seama ca am kg in plus.
in rest multa incredere in voi, in copii vostri, luptati pentru a alapta, conteaza chiar fiecare zi in parte, al meu inca mananca LM plus ceva piure de fructe si de legume, oricum laptele e de baza.
felicit noile burtici! le doresc sarcini usoare, bebeluri sanatosi si la termen!
va pup si sunt sigura ca o sa fiti niste mamici perfecte!
castelana mami fericita
pisucmic spune:
Felicitari Mairis, sa fiti sanatoase si sa fie totul minunat!!! 

Gabi_B, tine-te tare, sa nasti o data cu noi, imi promiti? 
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
15+
adipapazi spune:
mairis, felicitari! mai asteapta nitel ca sa scoti fetele pe tocuri!
anca, ia no-spa si mult magneziu simplu, 3 pe zi din fiecare.
noi am pierdut dopul gelatinos, nu avem contractii, dar stam la spital sub urmarire. va pupi p toate
Adi
+33 cu
si 
yarrina spune:
Ai pierdut dopul? Cum? Cand? Eu sunt un pic panicata si m-am apucat de ce stiu mai bine adica

ca am niste dureri de spate ca niste cutite...jos tare la baza. Si mi-e frica sa nu fie contractii.
Off...de ce nu vor nazdravanii astia sa vina si ei la 37 de saptamani?
fericita!! 33+
si 
pisucmic spune:
Dragele mele,
Sunt sigura ca nu sunt prima care se confrunta cu infectie urinara in sarcina.
As vrea sa stiu daca ati luat Urinal in sarcina si daca stiti ca e sigur? Pe prospect nu scrie nimic despre sarcina, dar am mai auzit lume care a luat...
E a doua oara in sarcina cand gasesc infectie la urocultura, prima am tratat-o cu antibiotic, acum iar a iesit (alt germene) si mi-e ciuda sa iau iar antibiotic. As repeta urocultura dupa o cura de Urinal.
Multumesc! 

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
15+
carmelly spune:
Felicitari proaspetele mamici. Sa va traiasca minunile si sa va aduca numai bucurii. Sanatate si refacere rapida mamicilor. Vad ca se mai pregatesc de nastere cel putin 2 viitoare mamici. Nasteri usoare.
Eu nici nu stiu ce inseamna dopul gelatinos dar am luat din al 2-lea trimestru no-spa, Mg si nidilat.
Scriu mai rar dar sunt si foarte ocupata. Raportam primii dintisori la Mina, pe 18 oct primul si pe 20 cel de-al doilea. Vad ca si Ioan are simptome de dureri de gingie semn ca sta sa se pregateasca gingiuta. Mina se taraste pe burtica, sprijinita in coate sau cap. Mancam de toate pana si ciorba de linte, asa cateva linguri, de pofta. Eu le dau la borcanele de toate, piureu de legume sau de fructe, pana si iaurt facut de casa, asa ne-a recomandat dr. Nu am timp sa pregatesc piureul dar gasesc deja de la Milupa pt bebei. Din 2 in 2 zile le dau micul dejun cu galbenus de ou. Ei, mititetii sunt tare bucurosi ca le dau cu lingurita. Si uite asa trece ziua la mine. Da sunt tare bucuroasa si fericita. Azi am facut 7 luni!!!
Va pup si sper sa mai scriu.
mami deMina Anita si
Ara Ioan Multumesc Doamne!
Moniland spune:
adi, uauu , ai grija, poti naste oricand. Bine ca esti la spital sub supravegherea dr. Iti tin pumniiiii!!!!
carmelly, la mai multe lunite sanatoase!!!
Hai ca de acum incepe sa fie mai usor.
, castelana, putem sa vedem si noi castelanul superb?! 
de gemenute Laura Ioana si Irina Maria
miruna79 spune:
Yarrina faptul ca ai eliminat dopul gelatinos nu inseamana ca nasti maine,inseamana ca se apropie nasterea dar nu musai azi maine.. eu l-am eliminat cu 2 saptamani inainte de nastere si am nascut prin cezariana programata la 39 sapt si cateva zile deci nu s-a intamplat nimic, mai era Simona care eram cam in aceeasi perioada care la fel a stat 2 saptamani dupa eliminarea dopului.. stai linistita si contacteaza ti medicu
Carmelly sa ti traiasca micutii noi avem deja 8 luni si nu avem nici un dintisor..
Cata pup fata si printesica .. vazut poze de la nastere mai vr sa vad cum e acu trimite mi pe mess invitatie..
moniland am vazut printesele tale sa ti traiasca sa fie sanatoaqse si norocoase.
Fetelor aveti grija de voi sarcini usoare la gravidute si bebei sanatosi la mamici