Gravidute prin FIV(63)
Raspunsuri - Pagina 19
alina06st spune:
Felicitari, mamica fericita! Sa fiti sanatoase!
12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mairis Hello gravidute! ![]() De ieri sunt cea mai fericita mamica!!!! Vanessa (2300gr) si Anais (2110gr) sunt sanatoase si perfecte!!!!!!! ![]() ![]() Am plans toata operatia de emotie si fericire! Nu se compara nimik pe lumea asta cu sentimentul de a fi MAMA! Eu sunt bine, sunt in refacere, ma vor externa duminica. Fetitele mai trebuie sa stea putin, cam o saptamana, sa mai creasca, desi nu stau la incubator si sunt sanatoase! Va pup si va multumesc de sustinere!!! ![]() Irina, mami fericita de Vanessa&Anais - 20.10.2010 |
felicitari, sa ti traiasca fetitele

+26 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
fc_anca spune:
felicitari moshulik & mairirs! 

Noua ne bate deja inimioara, marti, la 6 sapt , am auzit-o :):):) E intr-adevar cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat pana acum. Eram convinsa si eu si barbati-miu ca sunt 2 bebei datorita valorii mari a beta hcg-ului, dar se pare ca totusi nu are leg cu numarul bebeilor. A fost asa de emotionant, am plans si eu, a plans si barbati-miu nsi in final a plans si doctorita :):)
Va pup!
Anca
6+
fc_anca spune:
uitasem, o intrebare:
acum sunt pe nospa + scobutil dimineata si seara, asta e deja a 4 zi si abia de azi au inceput sa ma lase durerile de burtica.
s-a confruntat vreuna din voi cu asa ceva? daca da, vi s-a recomandat repaus la pat? Eu deja am fost la 3 dr: 1 mi-a spus ca nu am nevoie de repaus, un al doilea ca e necesar un repaus la pat de minim 1 sapt (dar mi-a comunicat ca nu-mi poate da concediu medical) si un al treilea care mi-a recomandat sa-mi iau un medical de la medicul de familie. Asta in conditiile in care sunt si racita si abia pot vb. Frumoooos!
M-am luat cu altele :) intrebarea de fapt era: daca v-ati confruntat cu dureri de burta (contractii) ati stat in pat? si daca ati facut astfel de injectii, le-ati oprit imediat dupa ce v-au lasat durerile de burta sau ati mai contunuat 1-2 zile?
Pup
Anca
6+
Gabi_B spune:
nu s-a dovedit un efect preventiv al antispasticelor, ar tb facute numai la durere.
eu in locul tau as mai face totusi o zi 2 injectii, si inca o zi o injectie.
sint in aceeasi situatie, am funduletul facut ciur...dar prefer sa ma intep si consider fiecare zi in plus o victorie.
te pup. curaj!
Gabi azi mai optimista
Gabi_B spune:
FELICITARI la proaspetele mamici!
mairis si moshulik, sa va bucurati de pitici, sa fie sanatosi si norocosi!
catalina2307 spune:
mairis - felicitari, sa fiti sanatoase.
anca - da. Toata sarcina. Asa ca am luat no spa 80 - 3/zi , scobutil si o vreme uscosin. Si am stat numai la pat. Dar eu am fost putin mai paranoica avand experientele anterioare.
bonsai spune:
fc anca,
eu nu inteleg de ce nu ti-a dat concediu medical!
prin saptamana 5 am avut si eu viroza si asta in conditiile in care am o greata continua si nu pot manca.viroza m-a terminat,nici nu reuseam sa stau in piciore,desi nu aveam febra.
medicul de familie mi-a dat 10 zile,atat pot ei,dar nu m-a refuzat.
6+
Moniland spune:
FELICITARI, Maris!!! Bun venit pe lume printeselor !!! 
Blanata, of mai prin ce-ai trecut!
Curaj si DD stie ce face. O sa te urmaresc ca am un feeling pt tine cu gemeni.
Cu kg nu va agitati fetelor, chiar deloc. Eu am pus in cele 39 sapt si 4 zile de sarcina 18,5 kg, iar acum sunt cu 10 kg mai slaba decat atunci cand am ramas insarcinata. ![]()
Iar ca si metoda contraceptiva (infertilitate masculina) nu folosim nimic. Astept "minunea" si o sa o primesc cu bratele deschise. ![]()
Nu v-am citit demult, dar ma bucur ca am facut-o acum. Multe dintre voi nu ma stiti, dar sunt si eu o fivoasa cu 5 incercari. Ne puteti vedea www.flickr.com/photos/monicahhh/sets/72157621980600772/" target="_blank">aici
de gemenute Laura Ioana si Irina Maria 26 iulie 2009