Gravidute prin FIV(63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Felicitari, mamica fericita! Sa fiti sanatoase!

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

mairis, felicitari!
Sa fie sanatoase, e tot ce le doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mairis

Hello gravidute!

De ieri sunt cea mai fericita mamica!!!!
Vanessa (2300gr) si Anais (2110gr) sunt sanatoase si perfecte!!!!!!!
Am plans toata operatia de emotie si fericire!
Nu se compara nimik pe lumea asta cu sentimentul de a fi MAMA!

Eu sunt bine, sunt in refacere, ma vor externa duminica. Fetitele mai trebuie sa stea putin, cam o saptamana, sa mai creasca, desi nu stau la incubator si sunt sanatoase!

Va pup si va multumesc de sustinere!!!

Irina, mami fericita de Vanessa&Anais - 20.10.2010

felicitari, sa ti traiasca fetitele

+26 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fc_anca spune:

felicitari moshulik & mairirs!

Noua ne bate deja inimioara, marti, la 6 sapt , am auzit-o :):):) E intr-adevar cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat pana acum. Eram convinsa si eu si barbati-miu ca sunt 2 bebei datorita valorii mari a beta hcg-ului, dar se pare ca totusi nu are leg cu numarul bebeilor. A fost asa de emotionant, am plans si eu, a plans si barbati-miu nsi in final a plans si doctorita :):)

Va pup!

Anca
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fc_anca spune:

uitasem, o intrebare:

acum sunt pe nospa + scobutil dimineata si seara, asta e deja a 4 zi si abia de azi au inceput sa ma lase durerile de burtica.
s-a confruntat vreuna din voi cu asa ceva? daca da, vi s-a recomandat repaus la pat? Eu deja am fost la 3 dr: 1 mi-a spus ca nu am nevoie de repaus, un al doilea ca e necesar un repaus la pat de minim 1 sapt (dar mi-a comunicat ca nu-mi poate da concediu medical) si un al treilea care mi-a recomandat sa-mi iau un medical de la medicul de familie. Asta in conditiile in care sunt si racita si abia pot vb. Frumoooos!

M-am luat cu altele :) intrebarea de fapt era: daca v-ati confruntat cu dureri de burta (contractii) ati stat in pat? si daca ati facut astfel de injectii, le-ati oprit imediat dupa ce v-au lasat durerile de burta sau ati mai contunuat 1-2 zile?

Pup

Anca
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

nu s-a dovedit un efect preventiv al antispasticelor, ar tb facute numai la durere.
eu in locul tau as mai face totusi o zi 2 injectii, si inca o zi o injectie.

sint in aceeasi situatie, am funduletul facut ciur...dar prefer sa ma intep si consider fiecare zi in plus o victorie.

te pup. curaj!

Gabi azi mai optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

FELICITARI la proaspetele mamici!

mairis si moshulik, sa va bucurati de pitici, sa fie sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

mairis - felicitari, sa fiti sanatoase.

anca - da. Toata sarcina. Asa ca am luat no spa 80 - 3/zi , scobutil si o vreme uscosin. Si am stat numai la pat. Dar eu am fost putin mai paranoica avand experientele anterioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

fc anca,

eu nu inteleg de ce nu ti-a dat concediu medical!

prin saptamana 5 am avut si eu viroza si asta in conditiile in care am o greata continua si nu pot manca.viroza m-a terminat,nici nu reuseam sa stau in piciore,desi nu aveam febra.

medicul de familie mi-a dat 10 zile,atat pot ei,dar nu m-a refuzat.6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

FELICITARI, Maris!!! Bun venit pe lume printeselor !!!
Blanata
, of mai prin ce-ai trecut! Curaj si DD stie ce face. O sa te urmaresc ca am un feeling pt tine cu gemeni.

Cu kg nu va agitati fetelor, chiar deloc. Eu am pus in cele 39 sapt si 4 zile de sarcina 18,5 kg, iar acum sunt cu 10 kg mai slaba decat atunci cand am ramas insarcinata.
Iar ca si metoda contraceptiva (infertilitate masculina) nu folosim nimic. Astept "minunea" si o sa o primesc cu bratele deschise.

Nu v-am citit demult, dar ma bucur ca am facut-o acum. Multe dintre voi nu ma stiti, dar sunt si eu o fivoasa cu 5 incercari. Ne puteti vedea www.flickr.com/photos/monicahhh/sets/72157621980600772/" target="_blank">aici

de gemenute Laura Ioana si Irina Maria 26 iulie 2009

Mergi la inceput