Gravidute prin FIV(63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Buna dimineata!

Eu am facut: Hemoleucograma, Toxo (am repetat-o pt. ca nu sunt imunizata), Calciu, Sideremie, Urocultura si separat cultura de col si secretia vaginala.
Am avut un stafilococ auriu "a la mode" si am facut tratament cu antibiotice. Nu am mai repetat ananliza de col, ca sa nu ma mai bazaie pe-acolo. Saptamana viitoare, inainte de cezariana, imi va recolta proba din col, in caz ca nu a trecut - sa stie ce tratament sa le dea bebelinelor (daca au luat-o).
Referitor la Calciu, eu am avut o obsesie in sarcina si am luat non-stop supliment. Acum, in ultima parte iau 1400mg zilnic. Nu vreau sa ma trezesc fara dinti....

Raportez, am cumparat si Pampersi!!!! Premium Care NewBorn 2-5 kg!
Miercurea viitoare pe vremea asta, sa dea D-zeu sa fie bine sanatoase bebelinele mele! La ora 8 am programata cezariana!
Sa-mi tineti pumnii!!!!!

Pupici!

Irina, +36 cu
AMR 7 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

doamne ajuta mairis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Mairis, nastere usoara si sa fiti fericiti cu totii, si mai ales sanatosi!
Te imbratisez

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mairis
nastere si recuperare usoara

eu sunt in renovare cu dormitorul, sindromul cuibului, precum animalele
ce e la mine n casa............te iei cu mainile de par
sper sa se termine cu tot cu curatenie pana vineri

o sa chem o tanti sa ma ajute ea, eu mai mult cu privitul si cu aranjatul de pe margine si ea cu grosul, ca eu ma misc ca o balenuta pe uscat

pupi fetelor

+25 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

bonsai, clinica se numeste Fetomed. Are site; daca scrii pe google "Fetomed" gasesti imediat site-ul. Doctora care m-a examinat se numeste Elisabeth Krampl insa toti medicii de acolo sunt foarte buni, fiindca este o clinica unde se fac doar ecografii fetale, teste combinate, amniocenteze, cordonocenteze, biopsii de vilozitati coriale. Deci medicii de acolo pe ramura asta sunt specializati; nu asista la nasteri, nu fac intreventii chirurgicale, nu trateaza boli ginecologice, nu fac FIV, etc.
Nu a fost avort, ci nastere vaginala (la un fetus de 660 gr si 31 cm, nu se pune problema de avort, ci de nastere indusa). Da, diagnosticul s-a confirmat.
Iti doresc o sarcina fara probleme.

mairis, sunt cu ochii pe tine. Bafta!

Mergi la inceput

neata fetelor

am si eu o belea
de 2 nopti abia dorm, ma doare mana dreapta de plang de durere
imi amortesc degetele si durerea se prelungeste pana sus dupa cot
sunt treaza de la 5, stau in cur pe marginea patului, ca daca ma intind e cumplit, ma doare si mai tare

daca nu erau motanii, bagam un tramadol, dar in situatia de fata nu pot lua nik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Ola,

Mirela, Pisumic, Balanta_Tm, Bonsai, si multumesc de incurajari!

Mirela, nu am mai auzit de dureri din astea.... Incearca sa faci niste exercitii, sa pui sangele in miscare, sa te maseze sotiorul si eventual niste no-spa.... Poate poate merge!

Pe mine m-a apucat nebunia!!!! Am primit un mesaj de la o fosta colega de liceu care sta in State si e pasionata de astrologie... si care, stiind ca nasc in 20.10.2010 m-a avertizat sa schimb data!!!! Ca nu vor avea noroc fetitele, ca nu e de bun augur data pentru destinul lor! Mi-a picat ca un bolovan in cap....

Sincer, eu nu prea sunt cu astea: horoscoape, astrologie, numerologie etc.... Mai citesc din cand in cand zodiile dar atat!
Si m-a apucat acum, pe langa panica cu nasterea (nu mai dorm noaptea), si teama asta.... Stiu ca suna stupid, dar spune-i nebunului ca nu e sanatos la cap!!!!

Se pricepe cineva la chestiile astea? Plsss......

Irina, +36 cu
AMR 6 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Mairis multa bafta!! Te admir ca ai ajuns pana aici si ai tonusul asta. Mie mi-e din ce in ce mai greu...mi-au mutat la spate organele astia 2. Nu mai zic ca nu mai dorm noaptea si am niste junghiuri jos...

fericita!! 31+ si

Mergi la inceput

mairis nu ma pricep, deobicei nu cred in asa ceva
dar daca ti a bagat un himpe n suflet, schimba data
vb cu medicul si gata
n o fi foc ozi inainte sau una dupa

pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

www.salvatiuncopil.blogspot.com" target="_blank">http://www.salvatiuncopil.blogspot.com
Va rog sa ajutati cum puteti aceasta fetita care are mare nevoie de voi ! Mai sus aveti link-ul catre blog-ul care descrie trista ei poveste, iar mai jos aveti cateva numere de telefon unde puteti dona fiecare cat poate!

Donatii prin Romtelecom

09 00 90 08 50 - 2 Euro
09 00 90 08 52 - 5 Euro
09 00 90 08 54 - 10 Euro

Mergi la inceput