propunere (nu dati cu pietre!) :))
Ma gandeam eu zilele astea sa ajung sa donez o suma pentru sarbatori,familii amarate alea,alea. Oare cat ar fi bine sa dau? 500.000 o fi mult? o fi putin? Si atat m-am framantat pana am papat banii si iar ma simt cu constiinta incarcata.
Asa ca m-am gandit sa va propun sa faceti un fel de abonament,o suma modica 1-2 dolari.Sa existe in continuare si gratuit,dar si cu bani,iar stelutele sa se dea si in functie de aceasta optiune.
De fapt nu e vorba de stelute,ci de o modalitate de a contribui si noi cumva.
Ati inteles ceva?
Nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
Raspunsuri
Marina spune:
admin chiar asa sistemul de ajutor propus e cam greu pt cei din Romania (si banuiesc ca maajoritatea locuiesc pe aici). Eu chiar am vrut sa contribui trecand peste faptul ca tb sa ai un card special pt plati pe internet, pt ca nu orice card de debit cum are majoritatea e acceptat..dar paypal nici nu are Ro in lista de tari...de unde deduc ca e imposibil sa faci plati de aici. Alt sistem nu exista oare?
cl spune:
Da, si eu vreau sa stiu, altfel nu se poate? Ceva mai usor pentru noi?
Nadina, si stelutele alea,ce conteaza? Sunt destui printre noi, care abia se descurca si au o activitate bogata pe forum, contribuie si ei prin ce pot. Fiecare da cat poate si daca poate.
Claudia
nadina spune:
quote:
Originally posted by cl
Da, si eu vreau sa stiu, altfel nu se poate? Ceva mai usor pentru noi?
Nadina, si stelutele alea,ce conteaza? Sunt destui printre noi, care abia se descurca si au o activitate bogata pe forum, contribuie si ei prin ce pot. Fiecare da cat poate si daca poate.
Claudia
Claudia, asa am auzit si eu ca e pe alte siteuri,daca dai bani esti membru de nu stiu de care si poti sa faci anumite chestii pe care nu le poti face ca membru obisnuit.
Sa fie oamenii motivati.
Pupice,
nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
bebi spune:
quote:
Originally posted by Marina
admin chiar asa sistemul de ajutor propus e cam greu pt cei din Romania (si banuiesc ca maajoritatea locuiesc pe aici). Eu chiar am vrut sa contribui trecand peste faptul ca tb sa ai un card special pt plati pe internet, pt ca nu orice card de debit cum are majoritatea e acceptat..dar paypal nici nu are Ro in lista de tari...de unde deduc ca e imposibil sa faci plati de aici. Alt sistem nu exista oare?
Marina
Subscriu! Este foarte dificil sa donam prin card paypal. Plus ca eu nu mi-as dat nr de card pe internet. Cunosc destule cazuri in care persoane din Romania care au cumparat pe internet si au platit cu card VISA sau Mastercard, s-au trezit cu o groaza de plati de care habar n-aveau. Va rog, gasiti o alta modalitate de a dona bani. Daca doriti sa deschideti cont la banca in Romania, va pot ajuta.
Love is all around
alina constantin spune:
Subscriu! Ideea cu deschiderea unui cont intr-o banca din Romania mi se pare cea mai buna (BRD, ING, ABN, CITYBANK etc.)
desprecopii spune:
fetelor - asta este exact ceea ce este in lucru: Premium Content.
va fi foarte interesant, cu puncte si posibilitatea de a cumpara pe baza lor diferite produse marca Desprecopii.
Pentru parinti... despre copii!
nadina spune:
quote:
Originally posted by Marina
si de la noi
Marina
Si de la noi