Prietene la bine si la greu - 50

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,
Ionela buna cafeaua savurata cu o praji langa, multumesc
Noi de azi suntem singuri cateva zile, sper sa ma descurc. Aveam atat de multe pe lista de facut, dar Vlad inca doarme, deci jumatate din ziua de azi s-a dus. Fetele din Buc. in parcul 23 august, este targ de paine, pe cine intereseaza.
Ralu mai vino cu cate o placintica.
W-e placut.



mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Buna seara, fetele. Frumos imi shade sa va salut, chiar daca in fuga si sa ii spun Dankutzei asa: esti puternica, eu in locul tau nu as fi avut nici macar puterea sa respir si sa scriu. Pinky va fi la fel, iar daca se confirma diagnosticul, poate ca va avea nevoie de putin ajutor, dar este o bebelusa normala, frumoasa, finuta, incearca sa iti amintesti cum te-a nenorocit Herghelegiu si sa te incapatanezi sa crezi ca va fi asa si de data asta. Ai incredere in copila, e rodul iubirii si al eforturilor tale, va fi bine, iar daca va avea nevoie de ajutor, so what? Care dintre noi nu avem? Curaj mult si putere multa!La noi e la fel, mai am 9 zile de chin si a plecat fomeia asta. Pai daca va spun ca azi am iesit doar cu mama ca nu mai rezistam? S-a apucat sa-mi curete congelatorul si mi-a aruncat sosurile congelate saptamana trecuat pentru pastele lui tati, carne, etc, ca cica miroseau urat? Pai pot mirosi fructele de mare a Chanel? Pfoooaaaai! Nu va mai zic ca ma termina, inca 9 zile de putere imi doresc. Noapte buna! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
Auzi? da tu nu poti sa-i arunci hainele pe motiv ca sunt sifonate dupa ce au fost spalate? pe aceeasi structura logica sus mentionata
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 )aniversarea nuntii POZE
Madam perfectiune isi scoate hainele din masina de spalat deja calcate, tocmai iau lectii de cum se aseaza hainele copilei si ale barbatului in masina de spalat. Deci pica varianta asta Si buna dimineata, completez cafelele Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

oho! nu mai sunt singura pe aici

Many, sigur te descurci

Andre, nasol cu madam perfectiune asta
Cred ca iti amintesti teoria mea cu: sau gospodina/ sau buna la pat. Booon! Barbatii, cand inseala, aduc repede ca scuza ca au cautat in alta parte ce nu au gasit acasa. Pai... nu mai bine nu gasesc ei mancare si curatenie si haine spalate si calcate? Mancam la restaurant, spalam si calcam la spalatorii, mai platim pe cineva sa fac putina ordine... sau... n-are decat sa se duca sa pape la alta... si sa vina de acolo calcat si spalat... ca eu una nu ma simt inselata de la atat.
tu stii ca eu glumesc


Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Am bagat nasul doar sa spun ziua buna (ca dimineata era cand m-am sculat eu - asa imi spunea bunicul meu cand ieseam si eu pe la 10-11 din casa, cu ochii carpiti de somn si le dadeam "buna dimineata". )

Ionelo, daca e buna prajitura aia cu prune (si simplu de facut ) da si-ncoace reteta aia, ca am niste prune care stau pe-acolo si ne-am cam saturat de mancat la ele.
Mersi mult.

Andre, ce matusa scorpiutza mai ai. Din cate vad, buni e parfum pe langa ea. Of, of...nu stiu cum mai rezisti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamariaAndre, nasol cu madam perfectiune astaCred ca iti amintesti teoria mea cu: sau gospodina/ sau buna la pat. Booon! Barbatii, cand inseala, aduc repede ca scuza ca au cautat in alta parte ce nu au gasit acasa. Pai... nu mai bine nu gasesc ei mancare si curatenie si haine spalate si calcate? Mancam la restaurant, spalam si calcam la spalatorii, mai platim pe cineva sa fac putina ordine... sau... n-are decat sa se duca sa pape la alta... si sa vina de acolo calcat si spalat... ca eu una nu ma simt inselata de la atat. tu stii ca eu glumesc
Unchiu-mi-o toata viata lui de om insurat a umblat la alte femei, la muuuuuuuuulte femei. Al meu in doar 6 ani ba. So? Ce-as vrea sa-i trantesc chestiile astea si nu pot ca se supara mama. Smara Asa e, mama e parfum. Se pare ca gena e in familie, imi amintesc cum le pocnea bunica pe vremea cand aveau 40-50 de ani si incep sa ma rog sa nu devin asa. Oricum, io-mi iau copila si la mare cu noi, ca matusa face curat in dressing Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Fetele-gospodinele, intrebare-intrebatoare la dumneavoastra:
Ati congelat piersici pentru iarna? Stau ok?

Noi locuim intr-o zona in care se cultiva hectare intregi de piersici; din alea mari si dulci si bune. De cand s-au facut, Timi mananca zilnic cel putin o piersica (in combinatie cu alte cele..). As vrea sa pun cumva sa am si pentru la iarna, macar de cate-o gustare sa-i dau (ca pentru noi am facut 50 de borcane de compot ).
Insa, din cate sapaturi am facut, cam toate piureurile se fac cu zahar sau indulcitori.

La sectiunea "la bucatarie" -aici pe forum, spunea cineva ca a congelat jumatati de piersici. Voi ati congelat pana acum? Daca da, astept pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

sal

Am primit sms de la Ramonika. Ea si Ruxi sunt internate in spital. Fetita are febra, probabil viroza dar si rosu in gat.
Ea spera ca maine se si externeaza


Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare. Traim, suntem bine doar ca eu n-am chef de csris (si nici cu timpul nu pot spune ca stau excelent...).

Smara, soacra-mea congela fructe, ptr prajituri (adica asa sa puna pe un pandispan sau niste visine pe prajituri etc). Cand se decongeleaza sunt super flecite, nu sunt bune dact fix de prijituri, eventual compot.

Dankutza, nu te mai necaji asa. Cere neaparat inca o parere. Nu-mi dau seama cum a putut pune si dg de retard mental la varsta asta. Mie mi se pare aiurea, gresit sau se referea la retard motor usor (adica nimic serios) si a folosit un cod diagnostic oarecum asemanator (dupa coduri nu te poti lua, nu exista coduri ptr toate diagnosticele si subtilitatile medicale, sunt ceva grosier, orientativ mai ales alea de pe retete si concedii).
La 8 luni jumate Vlad statea bine in fund, se ridica in picioare daca il asezai in fund langa ceva de cate se putea trage dar nu se rostogolea deloc si nu se deplasa nicicum. daca il puneai pe burta urla pana veneai sa-l intorci. Pediatra noastra ne-a spus ca nu-i ok, nu ca ar fi retardat (idoata exprimare, o urasc!) ci ca-i lenes. Si asta era adevarul. Mi-a spus sa-i fac gimnastica (eu i-am facut-o pe cea din Capraru) de doua ori pe zi dezbracat la pampers sau chiar la fundul gol si sa-l las sa munceasca, adica pus pe burta si lasat sa protesteze pana face ceva. Mi-a fost cam mila dar mi-a aratat chiar ea atunci in cabinet, l-a pus pe burta si dupa 2 minute de plans s-a intors pe spate. Dupa a doua seara cu exercitii s-a ridicat in fundulet si atunci n-am mai avut treaba. Cand nu mai speram la 10 luni fara o saptamana a luat-o in 4 labe si la un an fix de ziua lui a mers singurel. A strabatut sufrageria de doua ori in lungime. Si n-a inceput sa faca pasi sprijinit de manute decat imediat dupa ce a aluat-o in 4 labe.
Nasa lui Teo are un baietel care mic fiind nu VROIA sa stea in fund. Pur si simplu nu te lasa sa-l asezi in fund, el vroia sa mearga de manute, cand nu il duceai de manute statea cuminte pe spate, nu se intorcea, nu vroia in fundulet. Pana la urma la 10 luni si-a dat si el seamna ca-i fain sa te deplasezi cu propriile forte si a luat-o in 4 labe, atunci bineinteles ca statea si-n fundulet. Si tot asa la un an si cateva zile a pornit sa mearga singurel.
Asa ca nu te lasa, mai ceva o parere, faceti gimnastica sau kineto si va fi bine. Te pup!

Va las o cinsteala la toata lumea ca odata in viata face si Teo 10 lunite! Deja am inceput sa ne gandim ce facem cand implineste un an... Inca mai deliberam.

Pupilici la toata lumea!


Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

A, si uitasem, Lumi, felicitari am vazut ca ai castigat un premiu la concursul cu Aptamil!


Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

sal

Am primit sms de la Ramonika. Ea si Ruxi sunt internate in spital. Fetita are febra, probabil viroza dar si rosu in gat.
Ea spera ca maine se si externeaza


Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE



Sper sa fie bine amandoua!Multa sanatate micutei tale Ramonik!

Eu sunt ceva mai bine cu moralul...ceea ce e un lucru bun, ca am crezut ca nu o sa mai depasesc starile astea...Mi-a adus azi sotul verighetele pentru cununia religioasa...a fost o mare surpriza...asa sunt de incantata!Va pup pe toate!

Mergi la inceput