Prietene la bine si la greu - 50

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Multumesc tuturor de incurajari.

AM crezut ca mor cand mi-a spus. Am inceput sa plang in cabinet si nu mai stia dr ce sa faca sa ma calmeze. Nu suport sa aud ca Pinky nu e in regula. Pediatra mi-a pus diagnosticul asta. Conform codului scris pe foaie, diagnosticul este " retard mental usor". REFUZ SA CRED CA FATA MEA E RETARDATA MINTAL. M-a trimis la neurologie, la Obregia.

Stie cineva un neurolog bun? Sa aiba cabinet medical. Nu vreau la spital, in microbi.

Nu-mi pot reveni. Nu pot sa cred. Nu vrea sa cred. Am innebunit ieri. La greutate are doar 6,4kg. A luat 100g in 2 luni. La inaltime, stam mai bine. A luat 3 cm si astfel am atins targetul de 20 cm luati de la nastere. Se spune ca bebeii trebuie sa ia intre 20-25 cm pana la un an. Eu intotdeauna ma raportez la minim. Cred ca o sa treaca de 70cm pana la un an. Acum are 68,5cm.

Dana, mama lu' Pinky


Dankutza, eu stiu de dr Carmen Burloiu. Ea e doctor la Obregia, dar consulta si la Sanador Victoriei, o data pe saptamana, joia.
Nu imi mai amintesc daca Dienutze a mai mers la ea, dupa cazatura de la mare, dar daca da, poate iti zice si ea ce impresie ti-a facut.
Eu am ajuns la dr Burloiu dupa ce am vazut mai multi neurologi si mi-a placut de ea. Dr Burloiu e adepta kinetoterapiei, s-ar putea sa iti recomande asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Tot pe Burloiu mi-a recomndat-o si pediatra mea. Stii cumva cat o faost consulatie? Iti recomanda e aun centru sau un kinetoterapeut? Ai ideea cam costa o sedinta d e kineto?

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

MATEI

Dankutza du-te intai la specialist si vezi ce-ti spune. Fetele ti-au scris foarte frumos si foarte adevarat. Reciteste paginile de dinainte dupa ce vei fi plans suficient. E normal sa plangi. Dar apoi te vei opri si vei merge in continuare si cu siguranta veti recupera intarzierea lui Pinky mica si draga. Hai fruntea sus ca ai treaba de facut

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Dankutzatot asa mi-a scris si mie medicul pediatru a lui Mihai pe biletul de trimitere catre neuro ca e retard. Medicul neurolog a zis sa mergem dupa un an la el , Mihai tot asa nu statea in fund si nu mergea si vreau sa iti spun ca dupa 2 saptamani de cand am fost la medici al meu deja sta bine in fund si deja a inceput sa mearga, nu face el multi pasi dar e un inceput. Asa ca nu iti face griji fiecare copil are ritmul lui. O sa vezi pe cand nu te astepti atunci iti sta in fund sau iti face pasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Laurairina sigur ca am sa il filmez cum face primii pasi si am sa iti trimit.

Lumi, Ionemamaria si pe toate

Vreau sa va zic ca Mihai paseste pe toata talpa nu pe varfuri, e bine????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

ALi Mihai a facut masaj? kineto? ceva? medicamente? vitamine? Sau si-a dat drumul el sigur, ca o urmare firesca a dezvoltarii lui?

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Dankutza si-a dat el singur drumul, in afara de fier si vigantol nu i-am dat nimic. Nici cel de la neuro nu mi-a prescris nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:


Va urez un weekend placut.

Noi suntem pregatiti de mers la tara. Este un weekend de chef.


CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Many, nopti agitate am avut si noi o saptamana, cu treziri de 5-6 ori pe noapte si foiala maxima in pat. au trecut...azi-noapte s-a trezit doar de 2 ori
mmm....papanasi...
Alex este in continua miscare, nu sta locului o clipa, nicic pe paturica in parc nu sta, umbla pe iarba...noua activitate: sa-l tin de maini sa mearga, toata ziua stau cocosata dupa el

a spart si dintele nr 6, pe care eu il crezusem iesit, dar abia acum si-a scos coltii

Dozz, Anei, nu retin daca i-am urat ieri sau nu
primim cinste si a doua zi asa cum primesti si tu urari cu intarziere

Dankutza, fii tare! sunt sigura ca Pinky o sa recupereze retardul asta



Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna ziua,
Noi asteptam telefon si plecam in vizita la prietena mea insarcinata.Abia astept sa ii vad burtica.
Geo doarme.Azi noapte a dormit in patutz pana la 00.00,apoi a plans si l-am luat langa mine.
Daca tot am lipsit va fac cinste cu supica de vita cu galuste si mancarica de mazare simpla.Castravetii i-am facut,dar maine mai pun o serie ; am mai luat 10 kg.
La multi ani Matei.La multi ani Ana pentru ieri.
Dankutza imi pare rau pentru problema voastra.Pinky nu poate fi mai in urma cu miscarile din cauza problemei de la nastere?(ma refer la incetarea ei in greutate.Adica ea acum are varsta reala - 5 saptamani pe care nu le-a crescut in burtica?asta e umila mea parere.)sper sa fie bine si sa nu aiba nimic frumoasa mica.
Raluci am citit rezumatul tau privind discutia cu supernanny.Mersi.
Many eu lui Geo ii dau rar ficat(cam 1 la 2 saptamani.Fierul il procura din spanac,brocoli,galbenus de ou).
Il fierb ( o data singur,scurg apa si il fierb cu legume) fie cu legume si il fac supica ,fie singur si il amestec cu piure de cartof dulce combinat sau nu cu cartof normal.
Geo a inceput sa pape mai bine,dar totul maruntit cu furculitza.Am schimbat linguritza si o accepta fara probleme.Ce-i drept e mai mare.
Eluata de la Ikea si e www.okazii.ro/catalog/43841022/IKEA-KALAS-set-18-tacamuri-culori-asortate.html" target="_blank">asta



de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput