Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

fete deulcele

mai dureaza vreo cateva zile promotia puternica de la chicco
au reduceri la toate chestiile de la ei si la magazine si pe site
de la biberoane la carucioare
uite la ce m-am orientat eu (o prietena are identic si il foloseste si la al II-lea bebe fara probleme , deci sunt ffff bune): http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/promotie-carucior-trio-enjoy-fun-astral-1279.html

pup fetele... mai caut ...

mami 17+
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ralu cum gandesti tu de taietura jos asa gandesc eu de taietura de cezariana. Mai ales ca se poate infecta mult mai usor. AM vazut operatie pe burta si stiu si ce implica. Nu prea poti ridica. Prietena mea s-a vindecat destul de usor dupa taitura jos. A avut vreo 2-3 zile o senzatie mai naspa apoi simtea doar ca o tine ceva inauntru. Ea din ziua in care a nascut si-a tinut bebele in brate si la 3 zile era cu el acasa si facea si treaba prin casa.
De asta eu sunt pro nastere naturala. Consider ca te vindeci mai repede.

Acum fiecare dintre noi alege ce considera ca e mai bine pt ea.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

bEBELU, m-am si oprit din citit la prima pagina sa-ti scriu ca eu chiar m-am gandit la tine ieri si nu stiam cum sa-ti spun, ce sa-ti spun sa te conving sa nasti natural.
Ai facut sport, (eu am fost balerina, asa ca stiu situatia) corpul e deja usor de manevrat, nu e la fel de rigid ca multe altele, asa ca te rog mai gandeste-te.

ma duc sa mai citesc si revin.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

De asta si eu sunt pro nastere naturala; nu o sa spun ca taietura jos e ceva usor si frumos; pe mine m-a deranjat cateva zile, vreo 4, (am avut ghinionul ca nu mi-a sspus nimeni ca n-am voie sa stau direct in fund si mi-am fortat atele alea), apoi mi-am sunat dr. si am mers la ea si mi le-a taiat, apoi desi era inca nevindecat nu m-a mai deranjat asa rau. Dar avantajele - ca la o ora dupa nastere il tineam la san, la cateva ore il plimbam in brate (si eu am fost incetinita de reactia de hipotensiune, nu mi l-au lasat din prima ora, desi se putea daca nu lesinam), am putut sa-l schimb, sa-l ridic, sa ma misc relativ normal inca din prima zi. totusi la ceza se taie muuuult mai multe straturi ca sa zic asa. De asta mi-e frica mie acum sa nu fie previa.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Bebelusaru'mana pentru carucior

Angie+19

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Am revenit.
Deci ti-e frica de taietura, se vindeca si e doar un singur tesut, nu 7 tesuturi taiate ca la cezariana. La mine, (nu stiu la altele) s-a vindecat frumos si repede. Dupa ce mi-a scos atele (asta in cazul in care nu pune din alea care se resorb), chiar nu am simtit nici o jena.
Eu am nascut la 4 dupa amiaza si seara mi-am alaptat printesa, ceea ce niciodata cu cezariana nu vei reusi.

Acum tu le vei pune in balanta si vei decide ce si cum. Noi cele care mai avem experinete iti mai spunem una , alta, si vezi tu unde te incadrezi. Iti inteleg frica pentru ca e exact la fel la mine in ceea ce priveste cezariana. As fi cred distrusa daca ar fi ceva care sa ma oblige sa o fac.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

multumexc mult de tot fetelor
chiar nu stiu ce varianta sa aleg. ma tot schimb de la una la alta

oricum voi vorbi si cu medicu p la33s. sa vdm ce zice si el

Lori si eu am hipotensiune. ti-a fost rau dela anestezie??ai facut epidurala?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

ralu inca una si ma duc......nu te grabi cu deciziile, e timp! Analizeaza, gandeste-te, nu esti presata de nimic, pana la urma vezi si cum se stabileste bebe (daca-si ia pozitia regulamentara cu capul in jos), cum ziceam..vezi cum se comporta corpul tau. Ai fost balerina???????

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am facut dans sportiv de performanta vreo 8 ani
dar bine..m-am lasat p la 16 ani k am avut un accident la coloana..
acu nu mai sunt elastica k in "tinerete"

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Andreea ai dreptate in ceea ce priveste sportul. Si eu am facut dans sportiv vreo 2 ani in timpul liceului. Eu vb de pritena mea care a avut interdictie in timpul sarcinii la a face efort sau altele. SI ea s-a refacut f repede.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput