Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Lori eu dupa babismele astea nu ma iau. Pritena mea a avut o asrcina f dificila cu voma si stari de rau de la inceput pana la sfarsit si are baiat. Eu am inceput sarcina cu mancat de acrituri, dar in ultima vreme mananc si dulce.

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Pai, normal Loutzy, nu e nimic stiintific. De asta n-am crezut si n-am facute niciun test; dar constatam ca intr-un fel s-a potrivit si la mine un babism de asta.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Shubulina la multi ani!!!!!!!!
Mirela...hai la mare..e asa frumos..eu am venit de la perfuzie acum si nu-mi venea sa intru in casae un soare minunat
pup toate buburuzele si Yasmibafta la echo

Angie+19

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Angie trimite si la bucuresti un pic de soare. E prea urat afara azi. E bine ca e racoare, dar nu-mi place ca e inourat si sta sa ploua.

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lorich eu la fetita nu am avut greturi si am avut o sarcina ff usoara. acum la a a doua sarcina am greturi si acum la 16 sapt , as manca tot numai dulce....

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Buna dimi...

ce naspadeabia pot sa-mi tin ochii dezlipiti, nici nu stiam ce sa mai pun pe mine cand am plecat de acasa...vreau soarele de ieri...

La multi ani, Shubulina...sarcina usoara..

Felicitari celor care au fost la eco si s-au intors cu vesti bune...eu mor de frica pt maine, imi creste tensiunea numai cand ma gandesc...asa am patit de fiecare data...nici pe dr. nu-l mai vedeam pana nu imi zicea ca sunt bine...abia apoi imi reveneam...

fluturas 18 + ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

neata la toata lumea!
citeam din urma si am ajuns la subiectul de ieri despre nastere.eu am facut un "sondaj"printre prietenele mele care au deja copii
concluzia:nastere normala=dureri in timpul nasterii si refacere rapida dupa.
cezariana=lipsa durerii in timpul nasterii,dureri dupa ce trece efectul anesteziei si refacere greoaie.
eu una m-am hotarat pentru nastere normala,acum fiecare stie ce poate suporta mai bine.
toate fetele

19+ cu
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Acusica trimit o tona de soare pt voi

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Angie trimite si la bucuresti un pic de soare. E prea urat afara azi. E bine ca e racoare, dar nu-mi place ca e inourat si sta sa ploua.

Laura

22+ cu

Angie+19

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata burticutelor!
Laura, ma inscriu la cafea ca adorm pe mine
Anka Maria am auzit de la o vecina ca ei i-aut trecut fisurile cu untura de porc sa treaca si la tine
Lori si Tunde sa va traiasca printesele!!!! Ce fain ca stiti ce aveti in ghiozdanel! Eu mai am de asteptat pina in 14 da sper sa fie tot fetita ca si la voi!
Subulina si Bebelu sa fiti sanatoase, fericite si pline de bani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Doloress cerceii lungi cu cristale sunt pentru o miresica

Lorich ma bucur mult pentru buburuza si ca s-a ridicat placenta

La multi ani Shubulina!!!

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput