Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (62)
Raspunsuri - Pagina 17
mirela2 spune:
neata gagici
laura merci de cafa
la unirii e aglomerat tare si galagie
in herastrau sunt bancute, copilasi multi

am luat o pe aratura
+20 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
mirela2 spune:
lauricule gasim noi un islaz, n ai vazut tiganii aia la costesti![]()
+20 
angieangie spune:
neata buburuze

sa aveti o zi minunata ca voi
eu azi ma simt mai bine,si-au facut efectul perfuziile...mai am azi si maine
pup si vb cand vin

Angie
+19
bebe jucaus
loutzy spune:
Nu i-am vazut pe cei de la Costesti, i-am vazut sapt trecuta intr-o dimineata pe la 5 juma la iesirea de la metrou, pe langa hotel Horoscop, dormeau infofoliti cu paturi si plapumi.

Laura
22+ cu 
mirela2 spune:
laura
cand m am intalnit cu fetele de la fiv si de la aspirante, am mers la tratoria bongiorno de la lascar catargiu
a fost super fain, preturile nu s mari de loc
iar ospatarii trageau cu ureachea la povestile noastre, nu vazusera atatea femei la o masa in viata lor
venise o fata care ne facea testul cu vergheta si ospatarul atunci isi facea de lucru pe langa noi......pana la urma i a zis fata ca dupa ce ne termina pe noi ii face si lui testul![]()
![]()
![]()
+20 
loutzy spune:

Nu stiu pe unde vine. Eu ma gandeam sa ne intalnim intr-un loc cunoscut pt toata lumea si de acolo sa mergem in alta parte.![]()
Legat de testul cu verigheta eu stiam ca trebuie sa fie al persoanei care il poarta. Eu una nu-l pot face. Nu a verigheta inca(nu suntem cununati religios).

Laura
22+ cu 
Lorich spune:
Neata, Laura multam de
si mic dejun![]()
Vin cu vesti bune, fifi e tot fetita, e totul ok, are 456g, placenta s-a ridicat (multumesc lui Doamne Doamne, ca de menajat nu m-am menajat deloc). Sunt tare fericita ca o sa am o fetita, mereu am simtit ca nu as fi completa fara sa am o fetita langa inima mea, eu-s mai lipici asa si desi Robert e si mai lipici...nah...cat pot sa trag de asta ?
Asa ca am inceput s ama gandesc cu drag la clamite cu buburuze, la ciorapei cu danteluta, la rochite si fundite
Nu prea am putut sa-i vedem mocutza, ca statea cu mainile pe fatza si nu a vrut sa ne lase sa ne uitam.
Si bonus...Robert si-a revenit f bine, neapsteptat de rapid, a fost ciudat viuselul asta, a explodat asa furios si s-a calmat rapid. Poate si de la aerosolii facuti papusii si din care a primti si el urme. ![]()
Rox sunt curioasa, la ce dr. mergi al medical city? Eu tot acolo am fost cu Robert, la dr. Nastase, super dr.
Shubulina in primul rand
ca azi e Sf. Ana, nu? Te asteptam cu tratatia! In al doilea rand...nu-ti palc jenasii in general? Ca eu am acum si nu-ti poti da seama ca-s de gravi, sunt jeansi normali. Si bluze. Adica, mie imi place costumatia de gravi, cred ca si din cauza ca-mi place cum arat cu burtica. Cu colantii grosi, treb sa ai grija, ca o sa ai si burta de bagat in ei, eu in iarna cu Robert - si aveam burta micuta atunci - a trebuit sa-i tai pe toti la elastic ca imi rupeau burta, am mers cateva luni cu dresuri, colanti taiati la elastica ca neica nimeni. 
ralukara felicitari pt fetita! Ia linistita Elevit, nu-i bai.
Tunde una calda, una rece! Felicitari pt fetita si tinem pumnii sa treci cu bine peste problema cu colul!
Anka imi pare rau de fisura! Sanatate!
bebelu eu m-as baga, dar nu-mi ajung orele, orice as face, tre s afc cerere sa lungeasca astia ziua, ca 24 ore nu e ok, zau asa!
sa vedem asta cu herastrau, ca acolo iesim noi pt joaca, fac 2 in 1
Patricia wow, ce talentata! Super biju-urile !
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
21+
mirela2 spune:
e pe langa guvern, de la piata romana tot inainte, pe partea dreapta
nici noi nu avem verghete, nici casatoriti nu suntem, din pct de vedere legal:p
in fiecare zi tot zicem ca mergem sa facem dosarul cu acte

mai avem timp, cve atata graba![]()
+20