Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata gagici

laura merci de cafa

la unirii e aglomerat tare si galagie
in herastrau sunt bancute, copilasi multi
am luat o pe aratura

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mirela si pana la urma unde ne intalnim?

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

lauricule gasim noi un islaz, n ai vazut tiganii aia la costesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze
sa aveti o zi minunata ca voi
eu azi ma simt mai bine,si-au facut efectul perfuziile...mai am azi si maine
pup si vb cand vin

Angie+19

bebe jucaus

Mergi la inceput

Nu i-am vazut pe cei de la Costesti, i-am vazut sapt trecuta intr-o dimineata pe la 5 juma la iesirea de la metrou, pe langa hotel Horoscop, dormeau infofoliti cu paturi si plapumi.

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

angi pup si sanatate

Mergi la inceput

laura
cand m am intalnit cu fetele de la fiv si de la aspirante, am mers la tratoria bongiorno de la lascar catargiu

a fost super fain, preturile nu s mari de loc
iar ospatarii trageau cu ureachea la povestile noastre, nu vazusera atatea femei la o masa in viata lor
venise o fata care ne facea testul cu vergheta si ospatarul atunci isi facea de lucru pe langa noi......pana la urma i a zis fata ca dupa ce ne termina pe noi ii face si lui testul

Mergi la inceput

Nu stiu pe unde vine. Eu ma gandeam sa ne intalnim intr-un loc cunoscut pt toata lumea si de acolo sa mergem in alta parte.
Legat de testul cu verigheta eu stiam ca trebuie sa fie al persoanei care il poarta. Eu una nu-l pot face. Nu a verigheta inca(nu suntem cununati religios).

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata, Laura multam de si mic dejun

Vin cu vesti bune, fifi e tot fetita, e totul ok, are 456g, placenta s-a ridicat (multumesc lui Doamne Doamne, ca de menajat nu m-am menajat deloc). Sunt tare fericita ca o sa am o fetita, mereu am simtit ca nu as fi completa fara sa am o fetita langa inima mea, eu-s mai lipici asa si desi Robert e si mai lipici...nah...cat pot sa trag de asta ? Asa ca am inceput s ama gandesc cu drag la clamite cu buburuze, la ciorapei cu danteluta, la rochite si fundite
Nu prea am putut sa-i vedem mocutza, ca statea cu mainile pe fatza si nu a vrut sa ne lase sa ne uitam.

Si bonus...Robert si-a revenit f bine, neapsteptat de rapid, a fost ciudat viuselul asta, a explodat asa furios si s-a calmat rapid. Poate si de la aerosolii facuti papusii si din care a primti si el urme.

Rox sunt curioasa, la ce dr. mergi al medical city? Eu tot acolo am fost cu Robert, la dr. Nastase, super dr.
Shubulina in primul rand ca azi e Sf. Ana, nu? Te asteptam cu tratatia! In al doilea rand...nu-ti palc jenasii in general? Ca eu am acum si nu-ti poti da seama ca-s de gravi, sunt jeansi normali. Si bluze. Adica, mie imi place costumatia de gravi, cred ca si din cauza ca-mi place cum arat cu burtica. Cu colantii grosi, treb sa ai grija, ca o sa ai si burta de bagat in ei, eu in iarna cu Robert - si aveam burta micuta atunci - a trebuit sa-i tai pe toti la elastic ca imi rupeau burta, am mers cateva luni cu dresuri, colanti taiati la elastica ca neica nimeni.

ralukara felicitari pt fetita! Ia linistita Elevit, nu-i bai.
Tunde una calda, una rece! Felicitari pt fetita si tinem pumnii sa treci cu bine peste problema cu colul!
Anka imi pare rau de fisura! Sanatate!
bebelu eu m-as baga, dar nu-mi ajung orele, orice as face, tre s afc cerere sa lungeasca astia ziua, ca 24 ore nu e ok, zau asa!
sa vedem asta cu herastrau, ca acolo iesim noi pt joaca, fac 2 in 1

Patricia wow, ce talentata! Super biju-urile !

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 21+

Mergi la inceput

e pe langa guvern, de la piata romana tot inainte, pe partea dreapta

nici noi nu avem verghete, nici casatoriti nu suntem, din pct de vedere legal:p
in fiecare zi tot zicem ca mergem sa facem dosarul cu acte

mai avem timp, cve atata graba

Mergi la inceput