Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

la ce trebuie sa ne inghesuim??
eu una m-am intors de la facultate cu o veste urata, anul e 3000 de lei, sau 700 de coco
ceea ce este ingrozitor...

sanziana - sef de trib si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ziki nu poti sa platesti in rate???
stiu k si eu plateam 2000 acu 2 ani. dar aveam posibilitatea sa dau in 3 rate

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

ziki noi vrem sa ne intalnim la o cioco calda si deocamdata suntem 3. Si vrem sa fim mai multe.TE bagi?

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara fetele!
La multi ani Mariuci si Marioare, dar si sarbatoritilor de gen masculin!

Am revenit si eu de la serv..azi am avut o zi tare proasta. Pe langa idioteniile de la munca, pe care nu vreau sa le dezvolt, mi s-a intamplat o chestie tare aiurea. Aveam programare luni pt morfo trim II la dr mea la medical city, care trebuia sa revina din concediu fix pe 13 sept. Azi m-au sunat de la clinica sa-mi spuna ca dr mea are o problema de sanatate(?!), ca e plecata din tara si nu se stie cand revine... Fiind o chestiune neprevazuta si avand o tona de programari, dr a transmis, ca recomandare personala, ca pacientele dumneai sa mearga la dr Ioan Parvu, la aceeasi clinica, daca nu sufera asteptare. Acum, eu morfo trebuie sa o fac, deja sunt in sapt 22. Si mi-au propus sa ma duc maine. O sa ma duc...dar asa, cu inima indoita. Eu de la inceputul sarcinii nu m-am plimbat pe la mai multi medici, dr mea are competente pt toate genurile de ecografii si le-am facut la ea pe toate. Mai mult, sunt tare curioasa ce problema are, sper sa nu fie ceva grav pt k sunt absolut decisa sa si nasc cu ea. Ma bucur pe de o parte ca ma duc maine la eco, mai devreme decat era stabilit, dar pe de alta parte sunt tare nelinistita...nu-mi place deloc situatia asta.
Pana una alta, imi puteti spune ceva despre dr Ioan Parvu?

_
BB e deja pe drum
Roxana 22+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

ziki noi vrem sa ne intalnim la o cioco calda si deocamdata suntem 3. Si vrem sa fim mai multe.TE bagi?

daa, m-as baga

p.s daca dupa plata facultatii mai raman cu bani de ciocolata

sanziana - sef de trib si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Patricia iti recomandand toate produsele Tnuva. Eu una le-am testat pe toate plus ca eu lucrez in laborator si fac analize la toate produsele din fabrica.Nu pleaca nimic din fabrica nu se primeste OK de la microbiologie. Laptele cu grasime 1,5 sau 3,5 sunt singurele produse Tnuva care nu au adaos de lapte praf sau conservanti si poti sa-l dai fara griji celui mic.

Laura

21+ cu

haloo fetele.scuze ca ma bag si eu in seama, dar cat de mic e copilul de ii dai lapte de vaca?

................................................
16+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Iubita Mara, Vlad are 1 an si 7 luni si ii dau lapte de vaca de magazin de 1.5 grasime.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Seara buna fetelor! Si tuturor celor care-si sarbatoresc azi ziua de nume!!!

Legat de nastere naturala, ma gandeam si eu ca parca-parca m-as baga, constienta de avantaje, insa tocmai ce-a nascut o colega si a zis ca e horror in maternitate in sala de nasteri naturale, plus ca s-a ales cu 60 de copci, desi a si taiat-o s-a rupt toata: vagin, col, etc. etc. Asa ca pana una alta mi-a cam trecut...

Hainele de gravida nici mie nu-mi plac, am gasit 2 perechi de pantaloni relativ OK insa cam atat. Si eu ma gandeam la colanti, insa clar ne trebuie din aia grosi... insa nu trebuie sa cautam din aia cu burti? Or sa ne incapa astia normali? Pe mine deja parca ma strang la burta...

Si legat de kg, deocamdata zic ca stau bine, adica aveam 56 inainte, mi-a fost rau in primele luni si am slabit 4kg, dupa care am pus la loc si acum am tot 56. Mai frica imi e de ce va urma din luna a 7-a incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

tierry colantii care ii am eu sunt cu talie joasa.
mi-am luat bluzelungi care vor intra in colanti sa nu stau cu burta si spatele gol.
la nuntaacu, am avut dresu peste burta si nu ma intreba cat m-a deranjat ,cat m-a strans de nustiam cum sa-l dau josmai repde.

daa...uite inca o chestie decare mi-e frica..am mai auzit fete care s-au rupt groaznic...

Roxx dc nu ma insel, medicu asta ela filantropia. poate stiu fetele mai multe despre el. bine totusi ca poti sa mergi sa faci morfo. chiar e bine de facut. bafta multa

Mara tu ce faci???de ce nu mai treci p la noi?/

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ralu, dr Parvu e la Elias. Si la multe alte clinici particulare, ca toti ceilalti...

_
BB e deja pe drum
Roxana 22+ cu
bebe creste

Mergi la inceput