Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Soacra-mea : "Cand te mai duci si tu la ecografie?"
Zic peste vreo luna,o luna si.Da de ce?
Pai sa mai vedem si noi p-acolo cum mai se misca.

Uite-acu ma duc,nu dau io carute de bani sa vada si ea "cum se mai misca"

19+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

a apucat-o doru de nepot????

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ana, ce nora rea esti
a uitat sa ti spuna ca plateste ea eco

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Multumesc, lorich!
Multumesc, andri! Vaccinul costa in jur de 10 mil lei vechi...adica de 2 ori salariul meu...Dar am speranta ca oamenii din jurul meu ma vor ajuta asa cum am ajutat si eu de atatea ori. Problema mai mare este achizitionarea ptr ca am inteles ca trebuie adus in frigider, o lada frigorifica ceva si tinut acolo pana nasc...deci luat cam de pe la 7-8 luni...Multumesc oricum ptr intentie, esti o draguta!
Multumesc, bebelu...la mine e obligatoriu ca hep b e deja depistat de cativa ani iar in Bt nu ai nik ce sa mai spun de acest vaccin.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 16+

Mergi la inceput

aaa eu am crezut k zici de ala de rh..
scuze nu am stiut.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Vorbeati de nasteri, eu zic ca asta e o decizie care se ia impreuna cu doctorul, el stie mai bine ce sa recomande, depinde de fiecare caz in parte. Normal sa nu fie un doctor din ala care face numai cezariene ca se primeste mai multa spaga… Dar in general, este un fapt dovedit, la nasterea naturala te refaci mai repede si sunt mai putine riscuri, asta daca e totul OK, mama sanatoasa, copilul angajat cum trebuie cu capul in jos, etc. De ce doctorii in general recomanda nasterea naturala? Eu mereu mi-am pus intrebarea asta, ei sunt cei mai in masura sa se pronunte. Eu una sunt pro nastere naturala 100%, insa daca ar fi ceva problemute, n-as ezita nici o clipa sa zic OK cezarienei. Eu sunt un caz mai special, care m-am refacut mai greu. Dar la mine copilul era aiurea pozitionat si au trebuit sa-l intoarca, cat timp era acolo inauntru, deci in Romania as fi ajuns la cezariana in mod sigur, chiar cu cel mai open minded doctor. Aici cezarienele se fac numai in cazuri speciale. Apoi refacutul mai greu s-a datorat si faptului ca nu am stat sa ma oblojesc cum trebuie acasa, in intimitate, eu a trebuit sa ma imbrac in fiecare dimineata sa ma duc la spital la pitic si sa stau langa el toata ziua pe un scaun tare ca ma usturau toate cele. Dar in afara de taietura propriu-zisa, care mi-a dat ceva de furca in sensul ca m-a jenat ceva vreme, in rest n-aveam nici o treaba, ma miscam cum trebuie, faceam niste marsuri prin spital de la un capat la altul…

ANKA – dar daca te-ai duce la urgenta? La noi gravidele sunt mereu primite primele, nu prea se sta mult. Si eu am hemoroizi, iesiti dupa nasterea lui Patrick, insa stau cuminti acolo, nu ma dor, nu nimic.

SHUBULINA – nici eu nu prea am acceasi perceptie despre moarte ca toata lumea, eu cand au murit bunicii mei nu prea am plans, decat putin, erau batrani si bolnavi si mereu am avut convingerea ca s-au dus intr-un loc mai bun si lipsit de durere. Si nu intelegeam de ce trebuie sa fiu eu egoista si sa ii vreau langa mine cat mai mult timp cand pentru ei fiecare zi era un chin. (un bunic paralizat de multi ani, unul cu cancer, bunica mea cea draga cu poliartrtita si care se ruga in fiecare zi sa moara… deci mi s-a parut un lucru firesc moartea lor. ) Ca mi-e dor de ei in fiecare zi… asta e alta poveste. Dar ii port in suflet si sunt sigura ca ma vad cumva, de undeva si ca o sa ne vedem vreodata in alta dimensiune. Deci nu cred ca e obligatoriu sa traim doliul dupa toate convenientele, fiecare simte altfel.

LCAZANGIU – felicitari pentru baietel! Lasa ca o sa vezi ce relatie minunata o sa aiba ei mai tarziu! O fata si un baiat dupa un anumit timp, dupa vreo 10-12 ani asa sa zic, nu prea mai au multe subiecte in comun, cel putin asta e ce am vazut eu in jurul meu. Chair si fata cu baiatul se bat, deci asta e clar ca se va intampla, no matter what.

ANDRI – eu la prima sarcina am mancat la greu maioneza cu ou crud. Probabilitatea sa faci ceva e infima.

La multi ani Marii mari si mici ! Sanatate, fericire si tot ce va doriti!!!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -17+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello again.
Am revenit in peisaj.
Am fost iar in Cora. Mi-am luat ingrediente pt pizza si niste peste. Legat de salata beof vineri e la mine in program ca sunt libera si am timp sa stau de ea.

Mi-ati adus aminte ca tre sa-mi iau imunoglobulina anti rH.

De dimineata chiar ma gandeam cand facem o intalneala. Eu sunt libera in weekend. Hai mai fetelor ca merge acu de o cioco calda.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

deci Mirela, Laura...cine se mai baga????
hai ziceti

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Cine mai doreste cine mai pofteste?

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ui la ele, nu se inghesuie nici una

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

cred k inca trebaluiessc...
stai sa se faca mai seara sa intre toate

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput