Licurici de ianuarie-februarie 2009 (118)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lisa, multa sanatate lui Cristi, aveti grija cu asigurarea, cele mai multe asigurari private nu acopera pre-conditions, iar ce are el e cu siguranta considerat precondition de catre ei.

Si eu votez cu Britax. Noi avem doua scaune, al doilea nu mai stiu ce este, dar Britaxul imi place mai mult (confort, siguranta, usor de instalat),o sa venim in Romania si o sa l;uam si scaunul cu noi, mai ales ca ii cumpara loc in avion si lui A., oricum si dc il luam ca bagaj...nu concep sa merg cu copilul fara scaun.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Lisa, multa sanatate lui Cristi! Ufff prin cate ati trecut si voi cu problema lui!
Cred ca am explicat eu gresit - in afara de Trust Fund care e doar pe numele lui Mister si este de fapt un cont/portofoliu de investitii la banca, restul sunt toate pe numele nostru, atat contul de economii (are doar mentiunea ca jupan va putea sa scoata si el banii cand va face 18ani) cat si politele de asigurari. Astea sunt facute pe numele nostru avandu-l pe cel mic ca beneficiar... adica patesc eu ceva, banii ajung la L. Daca el are sub 18 ani, tati (care e celalalt trustee) devine administrator in numele lui Mister. Polita lui tati e conceputa la fel, cu bebe beneficiar si eu trustee. Mortgage insurance-ul asigura ca daca unul dintre noi pateste ceva (deces sau boala grava care duce la invaliditate), casa este platita si mai se dau niste bani (atat casa cat banii revin in caz de deces sotului supravietuitor sau copilului, daca amandoi o "incurcam").
Delia, chestia e ca aici, unde mai toata lumea are o multime de datorii: ipoteca,credit carduri, imprumuturi etc si unde relatiile intre rude sunt altfel decat in Romania, pot fi probleme mari daca nu exista aceste asigurari. Lucrand la banca, am vazut multe... iar cum eram eu cea "norocoasa" care se ocupa de rudele clientilor decedati am ajuns sa vad si cat de grave pot deveni aceste probleme. Asa ca prefer sa platesc un pic (nu costa mult, o asigurare de £200000 in caz de deces costa cam 25 lire/luna) dar sa fiu linistita.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

LISsa, sanatate multa si putere sa treceti peste toate!

miere, bravo pentru organizare !

scaunul lui andru e Inglesina, e ok. al flaviei e Primii pasi, pt copii mai mari.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bebelusi noi avem chico luat anul trecut de la baby expo ca erau reduceri

dar in canada am incercat unu Cosco si singer era multttt mai fain (nu transira in el si am facut si 1000 de km intr-o zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eddie Bauer e al doilea cel care nu imi aduceam aminte
http://www.babyage.com/brands/eddie-bauer-car-seat/eddie-bauer-deluxe-3-in-1-convertible-car-seat.htm
E ok, ce nu imi place e ca ii cade capul in fata cand doarme, nu prea are suport bun la gat. Asta merge pana la 60 de lbs, aproape 27 de kg.

Iar Britaxul e atsta, merge pana la 40 lbs, adica vreo 18 kg.
http://www.babyage.com/brands/britax-car-seat/britax-roundabout-55-convertible-car-seat.htm

Eu as zice sa investesti intr-un scaun bun, safe, care sa mearga pana la mai multe kg, primul pe care l-am dat se transforma in boster si cred ca poate fi folosit pana cand ajunge copilul la 27 de kg. Cand vine vorba de siguranta trebuie facute toate eforturile.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Patri, cand am cumparat scaunul de masina, eram f dezorientata si am gasit un clasament al scaunelor auto, in functie de numarul de stele la testele Euroncap, insa cele 3 locuri se schimba anual. Nu zic ca e important si ca alte marci nu sunt bune, dar daca te grabesti cum ma grabeam eu, te ajuta sa te hotarasti si sa iti micsorezi aria de cautare.

In august clasamentul era: Britex, Maxi Cosi si Bebe Confort. Nu mai stiu exact ce model din gama de produse. Eu nu am gasit Britex, la Mothercare erau f scumpe iar pe site-uri la fel, mai ales ca vroiam cu isofix. Am cumparat un maxi cosi de la Miniblu si suntem multumiti. Pretul e cam marisor, dar cum zicea si Miere, scaunul de masina merita investitia.

Va amintiti ca in mai iunie pe Alexia a lovit-o un baietel cu o jucarie? Sa stiti ca nu a uitat si plange cand il vede.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Delia, Patricia, eu zic sa aveti grija la chestiile ieftine gen Nania - am vazut si eu un scaun din ala si are un sezut taareee.. mama mama. eu as lua un www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/art/00079079280000/language/it-IT/Default.aspx" target="_blank">Chicco Neptune 9-36 kg sau un www.inglesina.com/en/collection/car-safety/prime-miglia" target="_blank">Inglesina, la fel 9-36 kg. ca au si centuri proprii, ceeace conteaza acum. mai ales daca e reducere... merita!
Daiopri, ce fac motanul si pisoiul? toata lumea ok? a inceput motanu' scoala, nu?
fug la deschiderea anului, ca noi incepem la 10
o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza
Daiopri,nu trimiti ajutoarele alea si la mine sa-l invete pe bubu ca olita nu musca?????

Lisa,sanatate multa lui Cristi.

Patricia,noi am luat bertoni din carrefour.Nah,fiecare dupa buzunar:)Da,mi-a placut si mie chicco si altele,insa pana la urma tot ce-ti permiti iei.:)

Noi nu avem fond pt David..mereu ma gandesc la asta,insa zau ca nu am de unde sa mai fac si fond cand mereu raman in urma cu facturile si ma gandesc cu groaza cate am sa-i iau acum in toamna si ca n-o sa mai avem nici pulmozyme si si si multe..Chiar am pus pe hartie ce-i dau,cat ii dau si cat costa pe luna si m-am luat cu mainile de cap,ca pana mai acum ii luam fara sa fac un total..si peste toate vin ca la fiecare,pampersi,lapte,mancare,etc.Mi-as dori,dar n-am de unde,ca nici nu fac fata la ce am,daramite sa-mi mai ramana.

In rest ne luptam cu maselutele.Eu ma tot asteptam sa-i dea restul de 2 incisivi de jos,insa nuuuu,el are gingiile super umflate la maselute si se vad cate 3-4 colturi la fiecare..numai jos am putut sa vad,ca sus nu ma lasa si pace.
O sa pun poze din we,ca a fost un we tare fain(exceptand una alta:)))),nervi,dureri,nesomn)

Sanatate multa celor bolnaviori.
O zi frumoasa tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

neatza!

eu ii iau pana la 18 kg...asta inseamna cam 4 ani, si sincer, nu cred ca o sa stea pepsi asta mic al meu mai mult de atat in scaun. abia sta acum!

as merge pana in sibiu azi, ca sunt f multe magazine mari in acelasi loc si ma uit de scaun, si mai vreau trafalet cu rezervor pt vopsea...ca sapt asta vreau sa zugravim apartamentul (noi 3- proiect de familie :))

bebelusi, daca esti pe aici, spune-mi si mie ce magazine mai sunt acolo la intrare in sibiu langa carrefour?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Am pus cateva pozici :))
http://family.webshots.com/album/578574681IVBaqR

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput