Licurici de ianuarie-februarie 2009 (118)
Raspunsuri - Pagina 19
dya-dy spune:
Multumesc de aprecieri, fetelor
Sper sa pot intra mai des, desi la servici sunt tareeeeee ocupata.
Lucrez cam 9 ore +2 ore aproape pe drum. 
O vad prea putin pe Maya....
Ma bucur ca va place casa- noi suntem super incantati.
Naty spune:
alinuk ce frumos povestesti. De fiecare data citesc cu mare drag postarile tale.
L-am vazut pe Teo, e un scump si jumatate. Gardinita arata bine, cred ca e mare, cu? Am observat ca au patuturi cu etaj, deci au o camera speciala de dormit.
dya bine ai revenit.
miere succes la doctor!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
miereamara spune:
Gata, am scapat..totul e perfect, testul de auz a iesit NORMAL!!Mi s-a luat o piatra de pe inima.
Dya ce mare si frumoasa e Maya! felicitari pentru casa, sa o stapaniti sanatosi, va invidiez pt curtea aia mare!
Naty sper sa ii traca sperietura Nadiei! Nu stiu ce sfat sa iti dau, nu ne-am confruntat pana acum cu asa ceva.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
alinuk spune:
Miere
bravoooo
chiar ca ai scapat de o povara
bravo Aidan!!!
Naty, da au camere separate:
una de activitati (in jur de 40-50mp), una de dormit cu patuturi(de vreo 30mp), spatii mari si largi pe holuri, dulapioare etc
au o sala de calculatoare, pian;
Sunt impresionata, avand in vdr ca e o gradi de stat (cica ar fi nu'sh ce fosta gradi de protocol a sect 6..habar nu am avut).
Ideea e ca, dupa mine, cel mai important este faptul ca doamna se pare (dupa toate aparentele...sper sa nu fie doar o prima impresie, rareori ma insel) ca e o persoana cu mult bun simt, rabdare si drag de copilashi.
Un aspect care m-a induiosat a fost acela ca in prima zi, cand m-am dus sa il iau pe Teo erau in vizita la ea copilashi care incepeau cls 1, a 5-a, de liceu... fosti gradinari de'ai ei - lucru care spune ceva, s-a facut iubita si a marcat viata acestor micutzi daca ei in momente importante din viata aleg sa treaca sa o vada.
In fapt, cred ca asta este motivul si satisfactia pt care acesti minunati oameni, dascalii (caci desigur mai sunt si din astia) isi mai fac cu pasiune munca. Caci tara in care traiesc, cei care fac regulile si legile isi bat joc de tot ce inseamna viitor (invatamant, sanatate, etc)...cred ca vor un popor de mediocri..ca doar e mai usor de manipulat 
iertati ca am deviat de la subiect
pup si seara faina va doresc
edit: am uitat sa va zic ca in grupa sunt vreo 24 de copilashi inscrisi
pana acum nu au fost mai mult de 18 / in primele zile
de cateva mai mult de 15 nu sunt
Alinuk
la doar un pas...multumim!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
dya bine ai mai venit pe aici.
sper ca de acum sa ne onorezi mai des cu povestiri despre frumoasa Maya!
cu bun gust casa, superb si simplu amensjata curtea! felicitari si sa o stapaniti sanatosi
Alinuk
la doar un pas...multumim!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
Nimic nu-i intamplator!
iuliacris spune:
Bravo, Miere!!!
Dya, bine ai revenit! E o frumoasa Maya si ce bine-i sade in ie! Felicitari pentru casa, arata f. bine, sa va simtiti bine in ea!
Lisa, gradinita romaneasca, wow! 600$ pe luna nu suna rau! Eu zic sa nu te bazezi doar pe reactiaei de vineri, ca nu cred ca-i suficient.
Alinuk, mai mare dragul sa te citesc! E simpatica gradinita lui Teo!
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
mara95 spune:
miere, super veste!
lisa,
micola, ai postat pe undeva reteta de orez cu banane?
flavi s-a acomodat super la gradi.poate era si mai mare, avea 3 ani si 9 luni. stiu ca atunci ne-au zis ca nu accepta parintii, pentru ca ar plange alti copii dupa parinti.oricum mi se pare mult mai ok sa-i obisnuiesti treptat, cu parintii alaturi.succes gradinarilor!
operatiunea de intarcare a lui andru a fost o reusita.acum doarme continuu toata noaptea, rar se mai trezeste cateodata.sunt happy!
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
Porumbita spune:
bravo miere
lisa pare decent la pret fata de ce am auzit pe la voi
mara cred ca robert a ramas singurul intarcat care insa se trezeste des noaptea 
alinuk ce fain ca ii place lui Teo
naty cum mai e nadia?
miereamara spune:
Porumbita preturile scad pe masura ce creste copilul.
Intre 0-12 luni eu am platit 1000/luna, intre 13-24 de luni (acum) platesc 760/luna, iar din ianuarie cand va implini 2 ani taxa va fi 680/luna, de la 3-4 ani 620 si tot asa. Dar asta e in oras mic, in orasele mari preturile sunt si ele mai mari.
In general gradinitele care apartin de biserci sunt mai ieftine (aici, nu stiu dc peste tot), dar nu mi-as da copilul la o astfel de gradinita pt ca de pe la un an jumate incep sa ii indoctrineze, fetita prietenei mele care mergea la o gradi baptista canta toata ziulica prin casa Jesus loves us
Adica mi se pare ok dc parintii au si ei aceeasi credinta si nu ii deranjeaza, dar dc parintii sunt musulmani (doar un ex) si dau copilul la gradinita baptista, nu prea cred ca le convine sa vina acasa cu astfel de idei.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
iuliacris spune:
Ha, ha, ma indoiesc ca musulmanii isi dau copiii la gradinite crestine, cred ca parintii care isi dau copiii la astfel de gradinite nu sunt deranjati prea tare de indoctrinare
.
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla